Zna li neko od koliko sati radi MUP Podgorica sjutra (rad sa strankama)? Mislim na onaj dio dje se podizu dozvole itd.
Sent from my LG-D855 using Tapatalk
MUP radi sa strankama od 8-14, kao i svaki drugi radni dan.
- Smrt fasizmu baba
- I tebi sinko, i tebi
Kako me nervira sto sa tapatalka ne moze da se brise post...
One Ring to Rule them all...
Kako da citam knjigu sa google book,konkretno me interesuje ova knjigaPadavine u Jugoslaviji: rezultati osmatranja za period 1925-1940
Plaća se vjerovatno.
Sent from my Redmi Note 2 using Tapatalk
Yes, I'm in need of something
But it's something you ain't got
Pise no price no rating
Evo linka knjige pa ako moze neko da mi ponogne
https://books.google.me/books?id=bq1...source=gbs_atb
U koji PET Shop u PG, ima da se kupi zlatna ribica? Treba mi za danas, a ne bih da se motam po gradu.![]()
Oli to da je pitas da ti ispuni neku zelju?
Sent from my HUAWEI SCL-L04 using Tapatalk
Koliko bi kostalo da se malim bagerom prokopa kanal i sprovede voda u duzini od oko 100m...?
da li se racuna po satu ili metru, koliko bi trebalo duboko da se iskopa i koliko kostaju cijevi za vodu...?
aqua world, ivana crnojevica 143. imaju dosta ribica pa pogledaj
068 893 160 Nikola. Ovaj momak radi sa malim bagerom, pa mozes pitati. E sad ako postavljas crijevo, to mozes i sam povuc kroz kanal, nije problem, jedino vodoinstalatera da zovnesd a ti poveze na vodovodnu instalaciju. AKo oces evo ti broj vodoinstalatera, vrhunski, pouzdan i vrijedan, bez mnogo price zavrsava posa. 069 492 501 Željko.
- Smrt fasizmu baba
- I tebi sinko, i tebi
Zahvaljujem...
Zvao sam neke br iz oglasa, imao sam ponude 1,2 i 1,3 eura po metru...
A jedan drug mi kaze da zna covjeka sto uzima 40 eura za sat vremena posla sa masinom... to mi ovako zvuci povoljno, ne vjerujem da tu ima 3 sata posla da se prokopa kanalcic, nema kamenja nego je cist azemlja...
Ima li ko da posti...?
Prije jedno dvije ure sam vecerao telece snicle...
Prije ce bit junece jer su malo zilave bile... e sad, imam problem sa zubima- izmedju cetvorke i petice gore desno imam mali razmak i tu mi se stalno kupi hrana, posebno meso...
I prije jedno 10ak minuta krenuh da operem zube, prvo uzeh konac i kako sam sam cackao izmedju cetvorke i petice, slucajno iscackah i progutah malo mesa sto je ostalo bilo...
Ali samo malo... jesam li se omrsio...?
Ozbiljno pitam...
Donji si...
Sent from Tapatalk
#fakenews
Citam, ne vjerujem.
Da je neki troll pa i ajde ali ovako.. eo ne znam.
--------------------------
Do Not Disturb.
--------------------------
There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)
Bookmarks