Sa srecom!dobarrrr !
Dobar Pezo bas!
Koja je oprema i motor u njega?
Mi imamo u familiju 407 kravan i stvarno nema sta nema od opreme i udoban je za putovanja bas...(udobniji no moja mazda 6)
Jedino sto smo imali malo problema sa mehanikom, jer smo isli za auto u Bugarsku...I ovaj na plac nam nije dao nista da provjeravamo ili da povedemo kod majstora...
Sigurno su mu maknuli makar 150 000km
Ali posle velikog servisa i 3-4 vanredne sitnice evo sluzi dobro.
Nije to bas raspad toliki od kola kao sto narod misli
Sa srecom!dobarrrr !
Fin Peugeot. Sa srećom.
Francuzima sam uvijek kapu skidao za udobnost, a pogotovo Peugeotu...
Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk
2.0hdi, 120kw, automatik... redizajn je model, karavan...
od opreme ima panoramu, 17"alu tockove, sjedista koza platno, navigacija...ima dnevna led svijetla ali nema xenon...klimu i ovo ostalo necu nabrajat.... e da ima hej dap i kej lec go
Prije neki dan vidjeh jedan sa boss muzikom
Sent from my LG G6 using Tapatalk
1.9jtd-m 16v od 140 ks sa remapom raznosi golfa 3 2.0 ABF 150ks...Pogotovo kad stotku predjes i usaltas sestu i vozis na moru obrtnog momenta...
1.9tdi(iz trojke) tu nema sta da trazi realnoStariji motor, starija tehnologija, a fabricki mu treba 13 sekundi do 100
Pa neka je ludacka neka mapa na njega, ne moze da ide brze od 10 sekundi do 100 bez ludacki modifikacija koje par puta vise no citava trojka
Last edited by Laz; 30-12-17 at 20:08.
ovoj gore niko i ne zna koliko ima konja...
mozda mi bizbi zavrsi test na dino za 10e?
Boga mi cetvorka tdi 130 i 150ks ide dosta dobro...
Ali trojka 90 ili 110ks ide osjetnoo slabije...
A plus da ne pominjemo godine i ko zna koliko prethodnih vlasnika
Drug jedan sad sklapa auto, ocekuje oko 250ks iz 1.9tdi-ja...Ali turbina od 3.0 audija, interkuler, klipovi, dizne, fiksni zamajac + kvacilo...Par hiljada ulozeno, a vrti do 6000 obrtaja(zbog ogromnog laga turbine, nema snage nista do 2500 obrtaja)![]()
Golf petica 1.9tdi 77kw, fabrika(nema remap nema nista)
Za 182 000 kilometara 3 puta crkavao zamajac?
Prvi put u garanciju na 28 000 km?
i 130 ks i 150 pate od turbo rupe i ispod 2000 giri su voda
Prema tome, šta da ti kažem?
Ovaj sa snimka je puz za blek seriju.taj 2.4 kazem ti ja mora jos varenike da pijucka
bgm mu treba zestoki cip da bi ispravnog gti 150ks opeglao.
napalih ja druga da se proba sa jednom trojkom gti 150ks a on e46 320d 150ks ubi ga trojka masakrira ga.
jer ti gledas samo konjazu a ne gledas kilazu.
uporedjujes trojku i alfu koja je teza sigurnih 200 do 300kg od golfa.
Ja sam ljetos upoznao lika koji vozi 407 karavan 2.0 HDI. Na satu je imao oko 500000km. Covjek prezadovoljan sa autom. Zivi i radi u Moskvi, dnevno zna cesto da predje po 500km, nekoliko puta godisnje ide za CG i SRB. Redovni servisi i vozi. Pitam ga kako mu pali zimi u Rusiji, kaze bez problema.
Sent from my LG-D802 using Tapatalk
evo pjesma za bizbija...
She is only here to annoy herself!
A sta ti tacno radis sa autom?
Slaze masinu za 402
pokusava da ga upali
Prema tome, šta da ti kažem?
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks