Ljudi kako je izdominirao Soldic sinoc Manowskog za titulu u velter kategoriji KSW organizacije koja je medju najboljim u evropi.
Momak je azdaja, premasivan je za svoju kategoriju, u toku su pregovori za UFC.
Ljudi kako je izdominirao Soldic sinoc Manowskog za titulu u velter kategoriji KSW organizacije koja je medju najboljim u evropi.
Momak je azdaja, premasivan je za svoju kategoriju, u toku su pregovori za UFC.
Samo ti...
U mome srcu si...
Jedna jedina, nepobjediva -
Zvezdo ljubavi!
Odradjen face off za UFC za 20 januar, Ngannou uopste nije toliko veci od Miocica. Miocic dominantan na govoru. Gospodski, jednom recenicom.
Bogme je nganu i visociji malo a masivniji neuporedivo.
Volio bih da miocic pobijedi, ali ako ga ovaj dofati tu je kraj odma.
Ne znam, mozda ako ga bude drzao na distanci pa da se izmori ovaj nekako pa da ga rusi u 3 rundu, ako znam...
Samo ti...
U mome srcu si...
Zvezdo ljubavi!
Stipe je kompletniji borac, bolje se krece, bolju taktiku ima a i bolje radi na blizinu (za moj pojam). A kako je i sam rekao u razgovoru sa Roganom, svi u njegovoj diviziji imaju izuzetno opasan udarac tako da realno Francisovi maljevi su vec vidjeni na neki nacin.
Sent from my SM-N920C using Tapatalk
ne bih rekao da neko ima slican nacin borbe trenutno u ufc kao nganou, posto pored toga sto je masivan lik je masu eksplozivan i brz. a to je opasna kombinacija.
Ono jeste, ali... veliko ali... nismo vidjeli kakav je kardio Ngannou-a u drugoj trecoj ili petoj rundi. Mada sumnjam da ce borba ici na vise od dvije runde. Bilo suludo ili ne, rijetko koji crnja moze imati jak kardio.
I Anthony Johnson je masina u prvu rundu dok se ne izduva. Tako mislim da je i ovaj.
Miocic samouvjereno i lezerno. Gospodin. Mislim da ipak on pobjedjuje.
Jeste u prvoj rundi, trebali bismo ga vidjeti u trecoj il cetvrtoj i onda govoriti i vidjet sta sve moze. Bojim se da bi licio na izdusenu vrecu. Dok Miocic drzi tempo i u prvoj i u cetvrtoj.
Kabib je jebena zvijer. Ovako izdominirati dobrog, zapravo odlicnog borca, nestvarno. Pritom je primio 3dobra udarca, trepnuo nije.
Conora bi kao tijesto razvukao.. čoek ima snagu nekoga sa 90 kg, jednostavno te pregazi.. da mu daju veli uru odmora mogao bi odma na Conora ili Fergusona.. ‘ebeni savage![]()
Mirko objasnio zašto je HW majka![]()
She is only here to annoy herself!
Brutalan
prastajte prethodni post sam promasio bio topik..
a sto se tice kabiba, jedino moze da ga ferguson dobije u ovom trenutku i to nekom polugom, a on je dobar u tome jer je u Ten Planet, ili jakim noznim udarcem u glavu, da ga smakne. Ne vidim drugi nacin da neko ovog dagestanca pobijedi.
Ljudi, cekam situaciju dje ce da prodje udarac Nganua i Stipe ce ostati na nogama i nastaviti kao da nista nije bilo! To ce biti pocetak kraja Nganua!
Ajmo Stipe!
Samo ti...
U mome srcu si...
Zvezdo ljubavi!
Iskreno, cekam situaciju da Miocic eskivira taj udarac.![]()
Bruce Lee je bio i talentovan i veliki radnik što je jako bitno, sa onim što je znao ne bi mogao ništa u današnje vrijeme ali bi zato u današnje vrijeme i trenirao na današnji način pa postoji mogućnost da bi nešto i postigao ali to niko znat ne može
kod njega je zanimljivo sto je prvi izmislio neke stvari koje su danas osnova mma, znaci pionir, sto znaci da postoji mogucnost da je sad ziv da bi mogao nesto novo da izmisli ili nadogradi na mm sto bi u ovom trenutku bilo van domasaja danasnje mma "igre", ali nikad se ne zna.
a teško, lako je bilo onda izmislit kad niko ništa nije znao![]()
pa sto ti ili neko drugi nije to izmislio, no on, njemu je lako bilo to izmislit ali ostalima nije.
Edgar-Holloway u martu
UFC 220 MIOCIC VS. NGANNOU Jan 20, 2018
Heavyweight Stipe Miocic (c) vs. Francis Ngannou [a] Light Heavyweight Daniel Cormier (c) vs. Volkan Oezdemir [b] Featherweight Calvin Kattar vs. Shane Burgos Light Heavyweight Gian Villante vs. Francimar Barroso Bantamweight Thomas Almeida vs. Rob Font
UFC 220 Countdown: Full Episode
zna li se u kolko pocinje, 4-5?
tako nešto.navijam za hrvata,dako ga izmrcvari i nokautira
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks