Kod Banja sam platio zamjenu 4 gume sa alu felne 13 eura - zamjena i balansiranje. Je8ite mi sve ako znam kako je to sracunao. U nk sam to svudje placao 20.
Sent from my iPhone using Cafe Del Montenegro
Ja sam, ako se ne varam, placao 8 eura za 2 gume.
Ako ugrabim, ovih dana cu zamjenit' opet pa javljam azuriranu cijenu (makar kad je Bar u pitanju).
--------------------------
Do Not Disturb.
--------------------------
Kod Banja sam platio zamjenu 4 gume sa alu felne 13 eura - zamjena i balansiranje. Je8ite mi sve ako znam kako je to sracunao. U nk sam to svudje placao 20.
Sent from my iPhone using Cafe Del Montenegro
Dje je taj Banjo.
Ima li se dje sjutra sjest u neki lokal, a da nema vec novogodisnji "program" i da je sve vec rasprodato, propadose neki planovi, a nesto mi se na trg ne ceka.![]()
Da li zna neko iz neke price ili iz licnog iskustva koje zemlje od ovih ponudjenjh su najjeftinije za garderobu i za elektroniku ,konkretno za telefone.
Kad bi konkretno napisao i adresu u toj zemlji ,jos bi bolje bilo.
Hvala
Drzave su:
Singapur,
Turska ,
Grcka,
Kina,
Ujedinjeni Arapski Emirati-dubaji,
Juzna Koreja.
Sent from my Mi-4c using Tapatalk
"Druze" ako je neko bio tamo ,adresu zna. Ne mora tacnu u kilometsr ali od prilike, trzni centar,dio grada ili tako nesto.
Ne znam cemu se cudis...
Singapur ti je najjeftiniji za eleKtroniku. Tamo oko centra pa malo lijevo.
Nije lako, ali je jako rođaci.
Hvala Vam puno saljivdzije ,ovaj forum za to i sluzi kad neko nesto ne zna , a ima prostora,da zbije brze bolje salu,da mu to slucajno ne pobjegne.
Nebitno, ako ima neko da zna ili je konkretno mozda bio tamo, neka podijeli .
Hvala.
U TurskOJ ti je najjeftinija garderoba. Samo trazis bazar, i tu su ti sve prodavnice.
Ako neko zna za ostalo neka dopuni.
Nije lako, ali je jako rođaci.
Sve drzave koje si nabrojao bice jeftinije sto se tice gardarobe(osim mozda Emirati) a svaka ce biti jeftinija sto se tice elektronike makar za 20% koliko je par posto gore dolje PDV. Sto se tice telefona tesko da ces naci vecu razliku od to 20%sa CG osim ako se ne radi neka rasporadaja a to nikada nijesu najnoviji modeli nego lageri ili stariji i tesko ista applovo da bude na nekom velikom snizenju.
Dok recimo laptopi, kamere, tableti i ostala oprema mogu da se nadju brutalni popusti... Ja sam trgovao 2 tableta zajedno Australiji za 400eur, u CG maloprodajna cijena ta 2 preko 1000...
Sent from my ALE-L21 using Tapatalk
One Ring to Rule them all...
Kakva je situacija Bd-Pg ovih dana, ima li zastoja na putu?
Samo na dva mjesta semafor po par minuta.
- Smrt fasizmu baba
- I tebi sinko, i tebi
Srecna Nova godina ljudi!
Zanima me ima li ko da ide ovih dana da peca na Krupcu u Niksic.Zelio bih otici za koji dan na krupcu pecati klena.Koji mi je najbolji mamac za njih u ovo doba,i na koje mjesto radi klen sad?
Radi li sto nocas od prodavnica?
Radi Lida
- Smrt fasizmu baba
- I tebi sinko, i tebi
Kako se zove butik pored carina, sanse nema da mogu da se sjetim imena ,bio sam prije neki dan tamo razgledao i bas prijatno iznenadjen elegancijom pa i cijenom,za kvalitet ne znam ali saznacemo kad se nesto pazari.
Htio bih samo da pogledam ima li ih po fb i instagramo nemam vremena ici ovih dana opet.
A mislim da je adidas butik na to mjesto prije bio- ili neki sportski sigurno.
Najbolja veš mașina? Upravo mi crce Gorenje al je odsluzila.
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks