kako ga ođe prevrnu nije mi jasno
kako ga ođe prevrnu nije mi jasno
She is only here to annoy herself!
Okrecao se covjek - i naleti trkac na njega.
http://www.vijesti.me/vijesti/podgor...a-osoba-968683
Kako me nerviraju tu kod Lakovica i Naseg diskonta, svi preko pune skrecu. Zaustavljaju saobracaj, a ovi napravili 16 ulaza, ali dzaba.
+ kad im sviraju oni se prave ludi i cudu se cude.![]()
Udes kod skupštine.
Udes kod krivog mosta.
Je li ovo moguce..
https://www.instagram.com/p/BdF4yeNDvTD/
Zadnji put kad sam prolazio kroz Austriju sam dobijao upozorenja na Navigacioni uredjaj o kretenu koji ide kontra trakom. Tako da vjerujem da je moguce, budala ne fali
Sent from my LG-D802 using Tapatalk
1:08 - sto ti je baksuz!
- usporeni snimak -
cujem teska lomčina pg ct
Prema tome, šta da ti kažem?
--------------------------
Do Not Disturb.
sreća pa nema poginulih. ali ljudi baš divljački voze tim putem. prije 2/3 vikenda sam išao do Budve i momak kolonu od 4/5 auta pretiče. pukom srećom se nije zakucao u auto iz suprotnog smjera.
Sent from my iPhone using Tapatalk
„Najveća tragedija u mom životu je smrt Ane Karenjine.“ - Dovlatov
evo vidis i ovome se neko zakucao skroz u njegovu traku
f6
To je sudbina.
Mozes ti da pazis koliko god hoces, da postujes sve propise...dodje neka budala iz suprotnog smjera i stavi te u crnu kesu ili te zavije u crno.
i onda taj isti seta gradom
Prema tome, šta da ti kažem?
jednoga ko skrivi udes da pošalju samo 10 dana u kamenolom da vidiš kako bi se pazilo, nego bi odma skočili ovi NVO paraziti sa ljudskim pravima i govnima, valjda ne spada u ljudsko pravo da možeš vozit a da te niko ne ubije
She is only here to annoy herself!
ima i 10tak godina, vraćali smo se sa Žabljaka i čitavo vrijeme ispred nas kamion sa otpadom (stari šporeti i slično) i negdje prije onog skretanja za Šipačno pade sa kamiona jedan dio šporeta. sreća pa iza nas niko nije bio pa je drug mogao zakočiti a i nije mu se približio toliko, sreća čista.
Sent from my iPhone using Tapatalk
„Najveća tragedija u mom životu je smrt Ane Karenjine.“ - Dovlatov
To kako vecina 'prevoznika' osigurava stvari koje nose je posebna prica, mada vise za temu o degenericima.
Redovno gledam dje se nosi sve i svasta, nikako osigurano. Neki dan neki prdavac od kamiona natovario cigli jedno 3x svoje visine i preko svega toga jedan tanki konop.. Da ga nedje malo zanese, da malo jace zakoci ode sve u q.
Do Not Disturb.
Stoji da ga je ubio. Ali i stoji da je taj nesretni covjek krenuo polikrizno onamo. Moras da vidis auto, onoliki auto, pa isao 60 ili 160. Ne branim nikoga. Cak sta vise toga istog gledam redovno. Pisao sam ti vec. Ne daj Boze ikome. Ali neko obican da je to uradio bilo bi da mu salju od kuce tecni sapun jer ne kliza iz ruka.
Sent from my iPhone 7 using Tapatalk
http://www.vijesti.me/vijesti/bjelop...zatvora-969588
Osudise momka 6godina jer je imao udes i drug mu poginuo kojibse pozadi vozio..
E jbl sunce. Coguric ubi dva brata iz 357 osudise ga 10god i oce sad da mu smanje kaznu.. 0.o
Sent from my Le X620 using Tapatalk
E ne znam - gledao sam 200x taj dio - usporavao snimak.
Ali to je sila kamiJona - samo mi cudno da ovako prodje kroz njega pa voz kad udari kola ne prodje ovako kroz auto...
There are currently 14 users browsing this thread. (1 members and 13 guests)
Bookmarks