parkiras, upalis 4 hazarda, ostavis dijete kuci i vratis se i parkiras kantu kako treba
i ugasis hazarde
Jbg nije SAMO narod kriv, sto da radi neko ko je sa malim djetetom, pada kisa a nema parkinga? Da ga ostavi 1km dalje je li?
Masu zgrada nema svoj parking...
Last edited by stefke; 22-12-17 at 08:50.
parkiras, upalis 4 hazarda, ostavis dijete kuci i vratis se i parkiras kantu kako treba
i ugasis hazarde
Prema tome, šta da ti kažem?
Ostavis dijete od 6 mjeseci samo kuci, dok ti trazis parking narednih 30 min. Moze, u Biafru.
to je istina, ali to ne znaci da treba da parkiras auto u stilu boli me ona stvar za ostale, ja cu odje...imam obaveze da zavrsim
treba li neko ko nema dovoljno para da prezivi da krade i da mu se to pravda time?
kad se kupuje stan niko ne pita za parking... a isto malo ko oce da plati parking mjeto u garazi...
masovno se auta parkiraju na trotoare ispred dvorista dje ima mjesta, ali ko ce uvoziti auto u dvoriste...pogledaj dalmatinsku samo....
naprave kuce sa po 10 stanova na plac od 200kvadrata...
ima dosta stvari koje se po mom misljenju rade van svake logike... ali isto tako ni mi sami ili makar velika vecina ne pokusava da se ponasa kako treba...
Da ne opravdavam nikoga,ali u Pg zadnjih godina samo se grade zgrade a novih parkinga nigdje. Cak i na mjestima nekadasnjih parkinga nicu zgrade. U centru ko hoce da se parkira ima samo onaj jedan parking kod Raznatovica od 50 mjesta i to je to. A ostali ko vas sisa.
Sent from my HTC U11 using Tapatalk
Urbanističko tehnički uslovi zahtijevaju parking po stanu, ako je drugačije... Hm, za jedva sposobnog tužioca tu se može vidjeti korupcija...
Sent from my 5025D using Tapatalk
Mislim da nije nego 1.2 parkinga po stanu :-)
Sent from my SM-N950F using Tapatalk
doslo vrjeme da se promijeni potpis :)
slobodno parking mjestu po stanu. pa zar nije grijeh da moras kupit parking mjesto u garazu city kvart za 8-9 hiljada eura.
f6
ja se slazem da je grijeh... vecina kad kupuje stan bi te pare upotreijebila (ako i toliko mogu da obezbijede) za jos jednu sobu i sl.... ali se vjerovatno to lobuje na taj nacin..oni naprave zzgradu sa 100 stanova i isto toliko ili malo vise parking mejsta i onda su mirni...
ne znam da li neko od njih praktikuje da izdaje parking mjesta koja nisu kupljena stanarima zgrade...
Crveno kolona.
Plavo sam ja
Zuto je meraklija sa golf 3 nk tablice prodje samo nije ni gledao lijevo desno kako ce kad prica na tel.
Ne znam kako sam ukocim stadoh mu na pola metra od vrata.
Nisam mogao od kombiA da ga snimim da izlijece sreca pa sam kocio prije nego mi je izasao reko da ne iskoci kakva kamikaza kad stvarno izlece.....
Gore kod sicilije zena se ukljucuje stoji na raskrsnicu mota 3dana jer nema takodje kad od price na tel.
Zabjelo Radosava Burica.
![]()
Last edited by Biznismen Podgorica; 25-12-17 at 14:51.
Losa ti je ova slika. Na koju foru ti je vrtic tu ako se vozila krecu u smjerovima koje si nacrtao.
Nije skica losa - nego ti lose skicu kapiras.
Svratio do Akademije piva vjerovatno. Nemojte mu se sprdati.![]()
Ispred naše zgrade su označili mjesto za invalide i stavili znak. Primijetio sam da se na tom mjestu parkira neko manje auto ali još ne viđoh da je iko od korisnika invalid već svi vitalni ljudi pa me zanima na koju se foru to dobija?
Ima i mentalnih invalida.
Jel' to onaj znak samo?
Jel' on namjerno postavljen izmedju 2 paring mjesta da bi oznacavao upravo 2 a ne 1?
Pitam jer su tako po Baru postavljeni. Parkira na njima ko stigne, niko ne cima za to...
--------------------------
Do Not Disturb.
--------------------------
ne postuju se znakovi za invalide a osnivaju se nvo da se naprave parking mjesta za trudnice...
f6
@Fidel, znam po Baru one znakove po Makedonskom naselju, ali nijedan nije postavljen bas izmedju dva parking mjesta, vec je uglavnom vezan za jedno parking mjesto, mozda nije po sredini ali je u tom polju.
E sad ne znam, ako su planirali sa tim znakom obezbjediti dva parking mjesta za invalide, onda to treba nekako da stoji oznaceno, bar da se napise na znaku.
Who let the dogs out
Dva znaka u Makedonsko su postavljena na sred sredine, ni tamo ni ovamo, tako da ne znas dal su dva rezervisana ili jedno. Inače su vec - 4, jednog je odvalio kamion rikvercom a 3 vjetar, evo ih znakovi naslonjeni na drvo.
Mislim da su pretjerali sa ovoliko parkinga za invalide, jer jednostavno nema tolike potrebe. Samo jure neko EU ludilo.
Poslato s Jadrana
Nemam nista protiv tih parking mjesta ali su u Baru pretjerali sa oznacavanjem istih. A vidim da su ih dosta i demolirali (znakove polomili).
Sent from my LG-D802 using Tapatalk
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks