rae populacija, sigurimi glas
Na parking ispred idee u Blok 6 druga blokirao jedan što se parkirao na sred ulice, nakon 20 min čekanja i sviranja zovemo komunalnu i čim je drug izašao da pročita registraciju, degenerik izlazi iz kafića i veli što je frka samo sam na minut stao
Priroda je lijepa, al' zajebano društvo.
Objasniste li mu ili ste povili rep?
pa dasu mu objasnili bilo bito napisano vec
Prema tome, šta da ti kažem?
Čak Noris ne povija rep :mrgreen:
Priroda je lijepa, al' zajebano društvo.
Neko veče stojim i čekam semafor na Union bridge sa strane sportskog centra, da skrenem prema El. distribuciji. Pali se zeleno, ja krećem i odma stajem da propustim pješake koji nailaze sa moje desne strane, a kojima se takođe pali zeleno. Lik koji je iza mene bio drugi u koloni ladno daje puni gas i obilazi moje auto, prolazi ispred nosa pješacima i to kroz "makazice" između mene i auta koje je iz suprotnog pravca čekalo semafor. Imade me kap strefit što se dogodi odjednom.
![]()
To se redovno radi a radi se i od pravca ambasade prema sportskom.
Obozavam ovu temu i ove skice. Prosto uzivam)
Nista bez paint-a.. pogotovo kad na bijeloj pozadini iscrtaju sve od pocetka![]()
--------------------------
Do Not Disturb.
--------------------------
Jutros se neki lik parkirao, izasao iz auta a nije digao rucnu niti ubacio u brzinu.
Rezultat
Sent from my SM-J320F using Tapatalk
Jesu, sve tri ulice mimo bulevara koje okruzuju skolu plus parking iza Simpovke.
Idem nocas pored voliJa na stari kad prolazi brzi bijesni 9 sa nekim nisanom to bruji a ne znam je li 90/100 isao tuda i za njim jos neka kanta od kola.
Posle kad dignu nekog bjesaka ili karambol bude bice - dobar je momak bio...
Kod nas se prolazi na crveno - skoro pa ce se js malo tretirati kao zeleno.
Narod spava kad se upali zeleno tek posle 5sek krecu.
Prica se na tel - puse se cigari ne umiju da procijene kad je momenat da se ukljuce nedje nego bi ostao iza 3dana dok se vozac ukani da krene...
Ja ne znam kako ovaj narod polaze vozacki a da je srece ima ovih auto skola milion.
ovo je prvi tvoj post koji se normalno moze citat-unekoliko![]()
Ovo mu je neko hakova profil..nema skice
* Profesionalni detailing vozila *Instagram : Tico Detailing
Nema ni zareza, nije mu hakova niko ništa.
Just a normal morning.![]()
nista pauk.... kupio bih komunalnoj 10 dacia jos... i 10 aparatai samo bi ih pustio da idu kroz grad da slikaju... nema cekanja, nema upozoravanja.... ko stane kao ovi gore, ili na bulevar, samo fotka i kazna posle vlasniku vozila na kucnu adresu... cao zdravo, i to ne 10€ ne 20€, minimum 100...
svima ovima sto parkiraju na trotoare, pjesacke prelaze i sl... da iskocim do prodavnice, butika i sl...
inspektori bi imali procenat od svake kazne naplacene... pa da vidite kako bi u spjesni bili
ma nece majmuni da se organizuju pisu tamo kaznu 20minuta rucno svako dodje do tad. samo aparat koji slika to i salje u centar a tamo pripravnici tj zaposleni odma po toj slici i dobijenoj lokaciji pisu kaznu u roku od 5minuta plus da imaju sablon spreman. i samo stancujes.
f6
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks