Postavi je ovdje na prodaju ili daj nekom od porodice/prijatelja kojima odgovara, po meni se ne isplati vracati nazad.
Ne znam jesi li vidio napomenu na dnu strane, ali racunaj da su sve azijske velicine robe 1 do 2 broja manje od evropskih.
ljudi, pitanjeŠta radite sa garderobom koju poručite sa neta i ne odgovara vam broj?
Odlučih i ja da probam, od istog prodavca poručio dux i košulju, obje XXL, košulja mi jedva odgovara, ali dux mali (preptostavljam da je Kinezima XXL tu 185-190 cm)
https://www.aliexpress.com/item/GONT...827901522.html
PS Nisam član plesne grupe Đogani Fantastiko![]()
(nečitko)
Postavi je ovdje na prodaju ili daj nekom od porodice/prijatelja kojima odgovara, po meni se ne isplati vracati nazad.
Ne znam jesi li vidio napomenu na dnu strane, ali racunaj da su sve azijske velicine robe 1 do 2 broja manje od evropskih.
Kakva je situacija sa posiljkama tipa Singapurska posta i slicno sto je stizalo obicno za petnaestak dana ima li kasnjenja, cekam neki paket iz Japana nekolika prosla paketa mi stigla za 10-12 dana sad vec 18-19 dana nema nista, pa da ga nije opet nedje zacepilo![]()
Kasne li kome stvari sa ebaya iz engleske? Paketic poslat 28 Novembra, jos mu nema traga. Je li moguce da je stigao ali da su na posti neazurni?
Sent from my SM-G950F using Tapatalk
ako si prelistao proslu stranu vidio bi da mi je paketic iz eng stigao za tacno 5dana
f6
Najsporija posta iz Evrope dolazi za max 2 nedjelje do nas. Ili ti se paketic nedje zagubio ili ti je u nasoj posti kao "nepotpuna adresa" / "nemoguce dostaviti". Nazovi postu 2 kod Zeljeznicke i pitaj ima li sta na tvoje ime, ako si iz PG.
Ja se razmisljam da pošaljem mail u Vijesti da malo saspem po Pošti CG jer njihovo poslovanje je zastiđe. 21 vijek a njihova organizacija koja godinama se provlači opravdanjima o velikom broju prispjelih pošiljki je sramna. Znači 30 dana od kako mi je posiljka napustila Kinu. Slao sam 3 maila a oni odgovarali da to nije stiglo iako glavu mogu dat da je stiglo (kao sto sr ispostavilo tacnim) a da nisu otvarali dzakove do prije neki dan. Kakva je to pošta u kojoj sam imao 5 minimum situacija đe oni otvore dzakove nasumično a ne po datumu priapijeća pa tako starije pošiljke zaglave a nove isporuče iako su kasnije stigle. Oni su izuzetan primjer neprofesionalnosti i zaslužuju svaku kritiku
Sent from my SM-G930F using Tapatalk
Ja bih predložio da ovu temu mogu da vide samo registrovani članovi i to sa određenim brojem postova!
Ovđe se priča o svemu, kako i šta funkcioniše i kako na neki način da sebi olakšamo naručivanje robe preko interneta.
Danas sam slučajno čuo službenika carine kako kaže, "ima na cdm forumu tema o svemu i svačemu i na koje načine se "švercuje" roba u cg koja se poručuje preko interneta."
On nema veze sa ovim ali zna da priča kolegama kako se smanjuju fakture i kako se "provlače" skuplje stvari bez plaćanja PDVa i carine.
This time next year we'll be millionaires
Spijuni su medju nama![]()
--------------------------
Do Not Disturb.
--------------------------
Pa nismo mi jedini koji se dovijaju da bi izbjegli plaćanje nameta. Kad smanjenje faktura pomenete strancima, shvatite da im to nije uopšte strano. A ovi naši carinici neka puše q
Lee Cooper sa SD su meni dobre a jeftine samo tako. Em drže em su udobne
To jeste, i svi to znaju ali kažem da se ovđe baš otvoreno o tome priča i da svi mogu da čitaju i gledaju pa i ovi o kojima pričamo, zato predložih.
Ti, kao i ja i još nekoliko ljudi ovđe je non-stop uključeno u priču i naša iskustva dijelimo sa ostalima i pomažemo drugima a i drugi nama. Na neki način se formirala jedna grupa ljudi koja dobro funkcioniše i od kojih možeš dosta da naučiš.
Samo rekoh, krivo mi bijaše kad čuh ovoga kako priča, no ajde da je država ka Švedska ili Švajcarska ali mislim da treba za sebe da zadržimo ovo što znamo, makar za sada...
This time next year we'll be millionaires
E kakvih su smecari ovi carinici, to je posebna sorta neljudi.
a ono, nešto mi se toliko dopalo, da sam htio da rizikujemKošulja sa sličnim dezenom i isto XXL je oke
Vidjeću ođe da bačim oglas, iako je sitna para
podsjeća na Desigual, s tim što bi Desigual bio jedno 80 eura, a ovako za cirka 50e i košulja i dux. Rizik se i jeste i nije isplatio :P
pa imaš li tracking broj, aee?![]()
(nečitko)
"Ja i dalje čekam da mi dokažeš da je Sunce kancerogeno.", Bugi
Eto carinici nisu znali da se smanjuju fakture dok nisu vidjeli na cdm. A ne sprdajte se
Sent from my iPhone using Tapatalk
Kako se registrovati na PayPal https://forum.cdm.me/showthread.php?...75#post3771875
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks