Covjek je pitao za feedback. Naravno da ce potvrditi da mu je stigla posiljka.
Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk
Sto bi nasi pametni crnogorci rekli.. ne moras ni prijavljivat' da ti je stiglo... E u oganj sagorijeli.
--------------------------
Do Not Disturb.
--------------------------
Covjek je pitao za feedback. Naravno da ce potvrditi da mu je stigla posiljka.
Always,forever and beyond ...
i feedback postoji sa razlogom,ne znam koja je muka izdvojiti jos 10 sekundi
Slazem se.
ja nikad nikog nisam ukrao na ovaj nacin, covjeku sam platio posteno, javio mu da mi je stiglo, nisam ga nista prevario to je najbitnije.
Ne mora ni feedback koliko onaj klik da je stiglo, jer jadni kinez tek tada dobije pare od Ali.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Kako se registrovati na PayPal https://forum.cdm.me/showthread.php?...75#post3771875
dobije i ako istekne onih 45 dana a ti ne ides na dispute... ali svejedno,feedback je dosta bitna stvar
Ja gledam da svaki feedback uredno ispunim i objasnim šta je i kako je, zahvalim se i pohvalim kupca ako je zaslužio.
Ne znam koja je muka ispisati nekoliko riječi.
Znam dosta ljudi koji poručuju ali za feedback kazu " e oću da mu pišem, nemam druge rabote"
Nemam definiciju za takve likove, nekako mi se čini da to samo kod nas postoji...
Sent from my SM-G930F using Tapatalk
This time next year we'll be millionaires
Meni danas stize paket sa Gearbesta posle dva mjeseca
Vec u FR bio juce, mogu li da sutra ocekujem poziv? Ili vec danas?
multiple photo upload
tesko
Pa dok ocarine... petak ili prije ce biti ponedjeljak
Sent from my iPhone using Tapatalk
Kako se registrovati na PayPal https://forum.cdm.me/showthread.php?...75#post3771875
@smfilip,shto kasne neshto ovi Singapurci sa Fastecha,obichno bude najvishe 15 dana...?
Provjeravam i sa SG i 4PX i ne mrda od 13-og.
Latest Event -- 2017-12-13 14:23Despatched to overseas (Country code: ME)
...
stigli parking senzori za 5 dana. iz engleske.
f6
Šta je ovo pola stvari na Ali se shipuje samo preko DHL za MNE?
Da se i za to zahvalimo Vladi Crne Gore?
Sent from my SM-N9005 using Tapatalk
Za to se zahvali smećarima crnogorskim, koji su prijavljivali da im nijesu stigle naručene stvari kako bi vratili pare...
Sent from Tapatalk
#fakenews
A što smećari brate mili?
Znaš li ti kakva je to organizovana prevara Kineza bila?
Zakinuli su ih sigurno za 3-4 eura.
To ti je nova generacija onih Pink Pantera.
p.s. A sad ozbiljno, i od mene "iskreni" pozdrav za sve zaslužne za ovakvu situaciju, pa da im se po zasluzi sve to vrati. S kamatom, naravno.
nece se njima vratiti jer su oni napravili pare hahahhaha
vraca se nama koji uzimamo i dalje nesto "sitno" a placamo postarinu vise nego li sami proizvod
zalosno
moze li mi neko rec kakvih su kalupa sledece marke sa Sportsdirect-a ako je ko trgovao, nesto ne bih da se za*****: Lee cooper, airwalk, firetrap quilted? u pitanju su duksevi sve. inace uzimam L, a nekad se desi i M da uzmem ako je neki kalup veci, pa reko da nije tako u u slucaju sa ovim markama
lee cooper je isti kao nase velicine, firetrap isto (osim obuce,tu je nesto cudno,ili ih ne prave na istom mjestu, dvoje cipela razlicitih uzeo,isti broj,jedne mi velike jedne male).
moj kolega stalno kupuje farmerice sa sportsdirecta, sasvim ok modeli... ja se mislim da ubuduce kupujem farmerice iz inostranstva jer ove po delti koje kupim pola godine možeš nosit kakav kvalitet...jedne kupljene u tom tailor, 69 eura, pukoše na guzicu ka da su od papira poslije 3 mjeseca, BOSS iz XYZ pukoše na koljena poslije nešto više od pola godine, jack&jones vazda skupe a kvalitet smeće... ebo te imao sam leviske iz starog porto butika iz hercegovačke, ja mislim da sam ih nosio više od 12 godina
trule
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks