danas kod ajrporta u frankfurt litar dizla 1.18
Prema tome, šta da ti kažem?
Evo vidis da smo klimu zaboravili - mjesto da me ispravis ti me pustas da ovako grijesim.
Sa klimom kroz grad trosi 10.3
Zimi kroz grad trosi 7.5
tako bilbord kaze.
i zimi prije dize temp. nego ljeti ja kad ti upalim kola ujutro u 8h pise -2c i posle 3minuta mi je temp. na 90c
Pa to je dacia.
Ovo se desava na sva Š kola.
i mene se ovo na okasha deshavalo...
Ideeemooooo
https://www.cdm.me/ekonomija/od-nove...vo-evo-koliko/
Sent from my HTC U11 using Tapatalk
Nek je sa srećom, ponovo!
Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk
kada će se prema odredbama Uredbe o načinu obrazovanja maksimalnih maloprodajnih cijena naftnih derivata, obaviti naredni obračun.
kakkko???
Prema tome, šta da ti kažem?
Aj ako Bog da posle praznika da skoci barem jos 6c
Koliko ljudi se vozi i kolike su gužve... Banja bi mi bilo EURO po litru da poskupi.
Da je sreće da imamo uredjen javan prevoz... I imamo kontrolu (jer je čest slučaj da odredjene nacionalne manjine čerupaju i pljuju normalne putnike).
Uz dužno poštovanje.
Da skoci 5e litar iste bi guzve bile vjeruj mi
Sent from my iPhone 7 using Tapatalk
slabo je to,moze to bolje
A od 9 januara ide 10000% minimum jos 2-3 centa gore ako ne i cijelih 5.
Otpor stoko
Pita li se ko od foteljasa ekonomskih kad ova omladina ode sada od januara po EU oce li iko ostat da im plati harace i ustavom garantovane zivotne namirnice...
A okle druze. Svaki put mi sve vise i vise sipaju a ja sve manje i manje kilometara prelazim + sto je najgore nije samo kroz grad nego sam bio do Tivta i nazad i na kraj opet ne mogu opepelit 500-600, makse. Prije par dana sam svratio na onu pumpu kod Radoje Dakica da natocim gorivo i samo bi volio da ste vidjeli sto je radio onaj pumpar ( za bizbija ) sa onim pistoljem ovoj zeni sto je bila ispred mene jer je ona usla na pumpu nesto da kupi.
Last edited by LUKA!; 26-12-17 at 01:42.
But if you never try, you'll never know..
Samo nebo je granica, idemo sigurimi korakom
Pretpostavljam da nije nesto regularno jer nije 'stiskao pistolj' do kraja i tako drzao nego je od samog pocetka sve na sami vrh onoga, pa klika onaj stoplji ka taman da puca iz njega. Ajde, jasno bi mi bilo da je krenula da sipa 5eura pa da mu se ne omakne, nego je sipala vise goriva i onda mi je bas cudno sto ne klikne do kraja ili jednostavno ne ostavi da sam puni ili sto god nego ga tako cjepka non stop.
But if you never try, you'll never know..
Ozbiljno, sto je fora sa 'kliktanjem'? Urbani mit je da tako kradu gorivo i zivo me zanima ako neko stvarno zna je li to istina ili ne.
Ja nocas sipao 10e i vec osjetih da mi auto slabije vuce. Da covjek nepovjeruje.
Mora da ti je klikta na punjenje
Sent from my iPhone using Tapatalk
f6
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks