nemam pojma za uljaru ali benzin im je totalno ok od kad sipam nisam vise cuo detonacije
Prema tome, šta da ti kažem?
Više potroši za rampu na Sozinu nego goriva... Ovo je pun-pun, nista bord i te prevare.
Poslato s Jadrana
Koja je ova aplikacija?
Bas malo trosi
Sent from my LG-D802 using Tapatalk
My Cars
Poslato s Jadrana
Golf 7, 1.6tdi DSG.... BG-PG, 4.9 prosjek, voznje ono lagano...nikakve trke... ne sjecam se kad sam isao koliko je pokazao, ali nije bio puno veci...
Moze li objasnjenje?
Rezervoar mi je 65l, imao sam 10l i kazem do cepa i brat ladno usu 61l ???? Reko brate na koju foru kad mi je 65 maximum, veli ne znas ti, sigurno ti je 75l....
Eko u masline, znaci lopuzaju na 60l - 5l?
Prvo pitanje: kako znas da si imao 10l??
As far back as I can remember I always wanted to be a gangster.
ne lopizaju nego si ga overfilovao, to radim i ja i ako je pogresno
Ja recem sipaj dok prvi put ne skljocne...a pa da zaokruzim trt vrt, ne brini za kusur karticom cu
p9lite
Jedno pitanje, da li je rezerva ista kod svakog auta, ako jeste koliko tacno litara iznosi, ako nije, zna li neko koliko je kod Fiat Brava novog, posto nedje pise da je rezervoar 57 a nedje 58L ?
rezerva nije ista ali kad se pojavi nula imas jos nekoliko litara, opet zavisi od auta npr u jaguar xjd pise da imas range 0 ali ti usvari imas jos 10-15 litara
Za sve koji sipaju gorivo u BIH. Izgleda da ce u tamo da poskupi za sva vremena, uvode nove akcize
http://www.6yka.com/novost/133077/ba...za-akcize-foto
E ja se cudim zadnje vrijeme kako mi se povecao rezervoar zadnjih dva mjeseca a isto tako sve manje i manje kilometara mogu da predjem. Tu zivim pa uvijek tu i sipam jer mi je muka da mlatim, ali tipa imam goriva preko rezerve i uspem 30-35e i rezervoar je pun ali zato zadnja dva-tri mjeseca kad sipam racun mi ne moze bit ispod 55e a prelazim po 100-200-250km manje. Znaci sad sa punim rezervoarom nema sanse da mogu obrnut 600, a jos sam isao do Tivta znaci otvoreni put, ka' da vozim 3.0 benzin a ne 1.7 dizel posrani od 100ks.
But if you never try, you'll never know..
Jos kad ukapiras da je to zbog cijene goriva a ne jer te kradu...
Sent from my iPhone using Tapatalk
f6
da nije naisla neka tura loseg goriva? i meni se na zadnji rezervoar povecala potrosnja za litar, a cini mi se da mi i na ovaj drugi kazaljka brze pada![]()
Dont miks grendmas end frogs.
ima li ko od vas kalendar pri sebi?
Crkveni ili?
p9lite
Dobro im ga rece sad.
Kad zvijezda upekne onda im je prica kako ljeti vise trosi no zimi. A kad kad pocnu salovi da se nose onda im zimi vise trosi no ljeti.
There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)
Bookmarks