Kako da sredim da kad mi neko pos neki link da mi ne otvara preko int pretrazivaca nego odma apk da mi otvori .?
Sent from my Le X620 using Tapatalk
Zna li neko naziv pjesme koja je isla u poluvremenu rukometne utakmice CG-Francuska na RTCG2? Tekst je na eng. a pjevacica izgleda kao crnkinja(slabo se vidi), vecina spota je u crno- bijeloj boji. Zanr je valjda neki pop.
Kako se zove ženka Skakavca iliti ženski skakavac?
cisto ako ih dje sretnete i prepoznate, da vam se ne uvrijede ako ih pogresno oslovite...
f6
Zna li neko gdje se mogu kupiti remeni za mašine? Konkretno klinasti 10-13mm, 1050 ili 1100?
Kakve masine? PRobaj u prodavnice auto djelova, ili na tuski put kod Dogandzica, ili Sthil...zavisi za sto ti treba.
- Smrt fasizmu baba
- I tebi sinko, i tebi
Je li i dalje aktuelan zakon po kome je poslodavac obavezan da nakon 2 godine rada na odredjeno, zaposlenom mora da da ugovor na neodredjeno?
Po novom prijedlogu tri godine.
Ako poslodavac ima neki projekat onda dok se ne završi projekat ne mora ni poslije tog roka da zaposli za stalno (npr. Splendid je tražio izgradnju još jednog sprata, dakle imaju projekat koji u principu ne moraju ni početi)
Ako si sezonski zaposlen (maksimalno osam mjeseci u godini) onda ne važeći ni ta pravila.
Sent from my 5025D using Tapatalk
Mogu li ruter za turbodsl da koristim kao repeater?
Sent from my iPhone using Tapatalk
"Ako roboti ikad budu igrali kosarku, igrace je kao Tim Duncan".
Gdje bih mogao kod nas naci neke slicne tapete kao sa linkova ispod ?
https://www.aliexpress.com/item/Mode...999.272.Hn55JS
https://www.aliexpress.com/item/Simp...999.278.Hn55JS
Đe bih mogao nać kvalitetnu sekiru, onu manju za jednu ruku, tesarska. Po mogućnosti da je izjedna i kvalitetna, jer ovaj škart s pjace i sl, se slomi odma. Valja mi oko kuće za svakakve sitne rabote.
Ako neko zna tačno đe ima to, da mi ne predlažete Kips, Okov, pjaca i sl, jer to već znam...
Nešto slično ovome recimo...
![]()
"LIFE IS ABOUT PASSIONS. THANK YOU FOR SHARING MINE." - Michael Schumacher
Podji u Okov. Imaju dobre slovenacke, ali imaju i slicne ovoj sto si postavio. Slovenacke su relativno jeftine, ali ove sa drzalom kao od plastike, top su i skuplje su, ali vrede svaku paru.
- Smrt fasizmu baba
- I tebi sinko, i tebi
Ja sam bio poprije nedje, ali su imali samo one obicne sa drvenom drskom, kupio je, rasklimala se sva posle 15 dana.
Poci cu opet vala ako velis da ima![]()
"LIFE IS ABOUT PASSIONS. THANK YOU FOR SHARING MINE." - Michael Schumacher
Imas sigurno ovo u okov i kips.
Sent from my HUAWEI SCL-L04 using Tapatalk
There are currently 4 users browsing this thread. (0 members and 4 guests)
Bookmarks