but if you wanna find hell with me, i can show you what it's like, till you're bleeding
Sent from my iPhone using Tapatalk
nothing comes from violence and nothing ever could
Nije lako, ali je jako rođaci.
Aj’ još 35 min.
dje je alapača?
Tako se to radi...
https://www.facebook.com/YourEveryda...9169780370820/
Не бојим се вражјега кота, нека га је ка' на гори листа, но се бојим од зла домаћега!
„Najveća tragedija u mom životu je smrt Ane Karenjine.“ - Dovlatov
" čini se da iz rana raste cvijeće... "
Kad ja tamo a ono međutim
![]()
Nije lako, ali je jako rođaci.
"KAKO SU SE OVA DJECA DANAS POMAMILA OD DOBRA...
VELI DANAS CERKA MAJCI U PRODAVNICU NE VOLIM TI JA MAJKO TAJ MANGO, LJEPSI MI JE ANANAS...
NAMA KAD JE DJED DONIO ANANAS U KUCU, MI GA GLEDALI KA STRIKA DUŠANA, TO GA MAZILI, PAZILI, PLAKALI KAD GA JE BABA ZAKLALA"
Ahajhajajakakskakaajjsauusauj udavicu gaaaaa
Sell the Vatican, Feed the World!
Precenuh se:
https://instagram.com/p/BcpyIWPAgfg/
Aaaa...
https://instagram.com/p/BcpA9NTlRZ8/
Svaki dan je dobar za upiranje.
Presmijah se koliko sam snalažljiva bila kao dijete.
Podsjetila me majka večeras . :lolblue: Učili smo da čitamo, i ja sam izabrala knjigu Trnoružice, i kaže sve si vukla prstićem, sve tečno čitaš i ona naravno ponosna na mene. Onda mi je dala knjigu "Mačak u čizmama" i ja veze sa vezom nemam. Ona u čudu pita mene kako sad tako loše čitam? A ja joj kažem da Trnoružicu znam cijelu napamet. :lolblue:
Takođe, sam i učiteljici držala vrata da ne može da uđe na čas, jer me prethodno nešto bila naljutila. :lolblue:
Vrag mali sam bila.![]()
Last edited by Břgíńjĺ; 13-12-17 at 23:04.
Srećna Nova Godina!
" čini se da iz rana raste cvijeće... "
„Najveća tragedija u mom životu je smrt Ane Karenjine.“ - Dovlatov
ČITAM SAD NEŠTO U VEZI KRIZE EGZISTENCIJALIZMA...
..."Zar svjestan čovjek može sebe cijeniti? pita se Dostojevski u Zapisima iz podzemlja. Čuveni psihoanalitičar Oto Rank tvrdi da čovjek ne može živjeti sa istinom, već su mu neophodne iluzije koje pružaju, prije svega, religija, a i umjetnost i ljubav kako bi mogao živjeti.
Jedan od najznačajnijih egzistencijalista Kjerkegor smatra da je čovjekova karakterna struktura izgrađena da se ne bi opazili užas, propast i uništenje koji se nalaze u blizini svakog čovjeka.
Možda najinteresantnije vidjenje samospoznaje daje Ernest Beker u svom dijelu Poricanje smrti: Čovjek je samosvjesna životinja. To je taj užas: pojaviti se ni iz čega, imati ime, svjest o sebi, duboka unutrašnja osjećanja, mrcvareću unutrašnju čežnju za životom i samoizrazom, a ipak, uprkos svemu tome – umrjeti!...
...Ovo je trenutak u kojem treba da preispitaš temelje svog života: ima li život bilo kakvo značenje, svrhu ili vrijednost?
Osvrni se oko sebe i vidjećeš znak!"
OKREĆEM SE OKO SEBE, VIDIM KUTIJU CIGARA, A NA NJOJ PIŠE:
Sent from my C6603 using Tapatalk
Seems fake.
--------------------------
Do Not Disturb.
--------------------------
There are currently 15 users browsing this thread. (0 members and 15 guests)
Bookmarks