pazi ti pricu oko ciscenja egra
meni za to treba par minuta a ovdje se prica danima kako i sto
Prema tome, šta da ti kažem?
Ostalo mi je malo naslaga na njega moram sjutra i zavrsnu ruku - ali i tako kad se vrati bice na auto 1dan onda ide u proslost sa vakumom.
Usisna grana je tako zacepljena da je mogao mozda samo mrav da se provuce.
Oces da kazes da ja nemam drugog posla.
Dobro oko 9-10sarafa i ispada branik - pa 4 na interkuler i on ispade.![]()
Spremi se sjutra da vidim komentar na slike.nije to tako glibavo samo ja preuvelicavam.
![]()
Trebao bi i ja skinut granu, ali sigurno to zahtjeva mnogo posla, nego ne znam, da li bi mogla da se ocisti nekim sprejem ili slicno umjesto skidanja..A za iC, skidam ga i ja sjutra navjerovatnije, i na pranje![]()
Sa cim si ga prao unutra? Samo voda ili jos nesto?
Ako ima to je nemoguce.![]()
Dje to da se ocisti tako.> ja ti kazem da sam potrosio bio 2l sone kisjeline i 1l dimera pa se jedva sve maklo <
![]()
A interkuler unutra nista specilajno - maklo se sve sa smakom...
Natopi ga prvo vodom i stavi malo da se kiSa.
Usuo bocu smaka citavu unutra malo promuckavao - stavio 10min da se kisa prosuo smak iz njega - onda jos jedna ruka vode i sijao je unutra.
A ovo spolja cu bgm dimer i gore sto rekose jedno sredstvo cisto da probam.
Ali necu sumnjati u dimer i to nerazblazeni.![]()
Odgledah snimak.
Mene je sve bilo u lednu vodu par dana.![]()
--------------------------------------------------
Prijatelj je malo skrenuo zna li on kako se mice zivo ulje - ustv. ulje od pomfrita sto je zagorelo na njega.![]()
Mora se osvjeziti dimerom pa onda smrk sa perionice.![]()
Nema sto predpostavljao sam ali idem redom pa da se vidi (da je turbina posla) ono pero se teze okrece a ne bi smjelo...
Zna li neko gdje ima da se kupi ona folija za zatamnjivanje farova/stopova?
Stavi novi EGR i spakuj to sve. Petljaš oko toga danima bez potrebe. Onda kupiš Liqui Moly aditiv i uspeš. Zagrij auto, utovari četvoro i neđe u brdo ga vozi 15km u trećoj na 3000-3500 rpm, ima da očisti sve živo iz izduvne.![]()
Tako sam ja moj auto kad mu je bio začepljen DPF, a nema automatsku regeneraciju, jer mu je naknadno ugrađen. Sad ide auto odlično.
Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk
Cleaner ? Ital auto preko puta ekonomske
* Profesionalni detailing vozila *Instagram : Tico Detailing
danke
Da ne vraćem sad - neko je gore rekao da za pranje interkulera kupim (digrizer) ocu da ga probam sjutra prije dimera...
Dje ima da se uzme?
Kod cetinjskog kružnog kad kreneš prema NK sa lijeve strane viđećeš Auto servis Garage M i piše velikim slovima reklama Liqui Moly. Imaju sve živo od Liqui Moly ulja, aditivi, itd.
Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk
pocicu
Ima li ko da je dobar majstor za trap u PG?
Dakle da ga odvedem i da on ave sredi da se auto cuje kao prvog dana kada je kupljen, da nista ne skripi, lupa itd
Sent from my Redmi 4 using Tapatalk
Evo ti da ne brines pa ti vidji.
067 869 940
---------------------------------
Mure pusti moli likvi - vidji za digrizer dje da nadjem da ne.lutam sjutra a min mi je velik..![]()
A zna li se ko je dobar elektricar, odnosno majstori koji dobro poznaje greske na dijagnostiku? Posto nisam iz PG, dosao bi za neki dan da mi neki dobar strucnjak stavi auto na dijagnostiku i da ustanovim neke probleme.
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks