Neću se zbilja sa tim baviti. Prošle godine sa mrudario oko 100 dolara dnevno.
Sada tražim mašine za rad... Malo li je free resurs zvani struja...
Neću se zbilja sa tim baviti. Prošle godine sa mrudario oko 100 dolara dnevno.
Sada tražim mašine za rad... Malo li je free resurs zvani struja...
Sa cime si to rudario 100$ dnevno na proslogodisnjem diffu?
Pricamo o btc zar ne?
Pa to me i zanima jer za stotku dnevno treba fiskulturna sala full puna antova.
Mozda je zakupio hidroelektranu hehe
Mozda je holder, pa je prosle godine dnevno majnovao 10$ dnevno, ali je prodao ovih dana i zaradio 100$ po danu. :P
Salu na stranu, mogao je 100$ ali da rudari altove, btc nije mogao nikako.
ps malo je glupo hvaliti se free strujom u danasnje vrijeme, kad znamo da svaki inspektor ima instagram, fb, twitter i ostale zajebancije, mogu lagano da ti zakucaju na vrata...
Nek zakucaju. Solarne ploče nijesu zakonom zabranjene.
#holder
![]()
Poslato sa kompaktne pisaće mašine
............ Ż\_(ツ )_/Ż.............
Bugi solarne ploce za minere 100$ dnevno. Nesto se debelo ne uklapa u zdravu logiku :-)
Sent from my SM-N950F using Tapatalk
doslo vrjeme da se promijeni potpis :)
Sto se ne bi uklapalo
Salu na stranu. Mislim da cu uskoro ponuditi usluge da se novac uplati meni na banku a ja da vam kupim eth ili btc ili iote ili sto god hocete i posle posaljem na vas wallet, naravno uz odredjenu proviziju za koju se dogovorimo (a koja ce naravno biti manja nego da placate karticama pa da vam uzimaju 10%). Ko je zainteresovan moze me kontaktirati.
Inace sto se tice slike koju sam okacio ja stvarno trenutno tu zivim i imam bedza struju tako da nemojte odmah bugija napadati, mozda je on nedje kod neke mini hidro elektrane :P
17 Al-Isra, 37:
Ne hodi po zemlji nadmeno, jer zemlju ne možeš probiti ni brda u visinu dostići.
Hahahhha top kalkulacija.
Ako sam jednom imao 80btc iskopanih, dakle milioner sam sad zar ne?
Ajte ne sprdajte.
U najbolje vrijeme kopanja prije 3-4 godine se moglo dohvatiti 30€ dnevno kad se isplate troskovi i provizije mjenjacnicama ako masine rade 7/24.
Ne govorim o holderima, svi smo mi holderi u neku ruku.
Last edited by Evlcrazylady; 09-12-17 at 09:48.
Potpuno nebitno za rast koji se ocekuje, 2 stave su shiftovali iz Q1 2018 u Q4 2017 i amortizovali to.
If anything goes wrong, Desmond Hume will be my constant
Istina,ali da li je lakse napraviti sajt ili iskodirati proof of work,moje misljenje je ovo prvo. Svakako bice veci hype na proljece nego sad da su laucovali,juce je u jednom trenutku cijena bila 7.4 euro centi -odlicna je bila priloka da se kupi sa popustom.
Sent from my SM-N910C using Tapatalk
ovo je sramota sta radi krakenov sajt zadnjih 5-6 dana....
Na nervno cu da zavrsim... ne mozes da se logujes bez iz 10og pokusaja, da kupis prodas 1x u 10 dana ako uhvatis, a to sto ne mogu pare da povucem 5 dana, da uopste napravim request to je tek posebna prica, ovo je da cojek popizdi...
ne znam jel ima neki alternativni nacin, da im posaljem direknto adresu na mejl dje da mi povuku sve, ali ne mogu da docekam da se maknem sa krakena, svi koji dolazite, zaobidjite u sirokom luku... mozda je nekad bio No1, ali ovo je sramota sta se desava zadnjih 7 dana, apsolutno NISTA ne moze da se uradi sa nalogom preko sajta, ali bukvalno nista...
F.C.F.
Svi sajtovi su pukli. Ima li neko da prodaje bitcoine ovako i da posalje na wallet ?
- Cex.io sam cekao da mi transakcija legne nedelju dana. Sad otvaram acount vec dva dana ne mogu da mi verifikuju karticu samo.
- Coinmama cekam vise od nedelju dana da mi verifikuju account.
- Za kraken se su se zalili ljudi ovde pa nisam ni pokusavao
- Coinbase sam probao pise da ne podrzava uplate za nasu zemlju
Ne znam sta bih jos mogao ?
Problem je oko verifikacije jer je navalica novih korisnika pa im treba vise vremena. Na pr.pravio sam coinmama naloge 2 prijatelja jednom prije 10 dana za manje od sat se verifikovao jednom prije 5 dana jos nije verifikovan. Trgovina na berzama se odvija normalno jedino sto je ether mreza bila preopterecena pa se cekalo na transakciju 24h prije 2-3 dana.
Jedino resenje koje mi pada na pamet ako imas nekog prijatelja na coinmama verifikovanog da kupis btc preko njega.
Sent from my SM-N910C using Tapatalk
Otvori nalog na bitstampu, i tu traje verifikacija nekoliko dana.
skupite se vas par drugara i platite preko banke, swiftom.
provizija je 25-30 eura, dakle isplati se ako kupujete preko 350-400 eura.
i nema gornjeg limita![]()
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks