Bogu fala, dobro, zdravo, svakoje u kucu. Hvala na pitanju. Tvoji?
Ok mehiko. Šta ima? Kako žena, djeca?
Bogu fala, dobro, zdravo, svakoje u kucu. Hvala na pitanju. Tvoji?
- Smrt fasizmu baba
- I tebi sinko, i tebi
Spava mi se.
Za par minuta ce ponedjeljak
Sent from my LG G6 using Tapatalk
It's not paranoia
It's the Usos!
Samo oni koji se usude uvelike podbaciti, mogu uspjeti u velikoj mjeri.
People you may know
![]()
The more things change, the more they stay the same.
„Najveća tragedija u mom životu je smrt Ane Karenjine.“ - Dovlatov
Brat Golgo
but if you wanna find hell with me, i can show you what it's like, till you're bleeding
Ah zgodan li je ne vidio se! :glee:
Majka me je zvala da mi saopsti da ce mi ona vaspitavati djecu, jer su izgleda nepopravljive posledice koje je ostavilo moje vaspitavanje macka koji zivi kod roditelja. On je razmazen, debeo, voli krekere vise od svih clanova porodice (mislim da bi mene prodao za saku Friskies krekera - inace voli samo "markirane" krekere). Danas je napravio dar mar, pa ga je majka (koja je inace smirena osoba) jurila metlom po kuci i oko kuce![]()
![]()
. Sad ce se sigurno naljutiti na nju i ignorisati je dok ne ogladni, jer ima "mudrica" karakter. Uzasan debeljko :anonymous:
Non sum uni angulo natus: patria mea totus hic mundus est.
Nije lako, ali je jako rođaci.
Pa kakvo g*vno ova Nvidia, konačno da danas odmorim mozak na kakvu pucačinu (igru) i sve mi živo zamrzne jer mi iskače notifikacija za novi apdejt + krašuje i sama Nvidia i izbaca me iz igre. PA PAS MATER MALO
but if you wanna find hell with me, i can show you what it's like, till you're bleeding
Dakle, jos se igraju pucacine?![]()
djevojke u PG i dalje hodaju na štiklama kao Bambi po ledu..
Sent from my iPhone using Tapatalk
Opet sam gladan...
Hahaha, kaznjen je, iako sam ja sa daljine pokusala da mu ublazim kaznu i da ga opravdam, al kako kad opravdanja za njegovu bezobrastinu nema. Odluka je da mu nema vise ulaska u kucu, al su mu bar na moje insistiranje postavili gajbicu ispred kuce sa nekim cebencetom. Sada mogu njegove simpatije da mu pjevaju:
napolju je fino ako si vidra..
Sent from my iPhone using Tapatalk
Ako ne postoji razlog da se pije, to nije razlog da se ne pije...
E kakva noć - noćas, prosto nevjerovatno. Ovakve je nije bilo do sad ne neću da šmrčem ništa jer je tttttoooopppppp da ne može bolje. Da se upamti ovaj datum i noćašnja ekipa.
There are currently 4 users browsing this thread. (0 members and 4 guests)
Bookmarks