Kako su izmuzli ove dinosauruse, prosto mi ih je žao
Nego, da li ste spremni za bombu: Star Trek R rated? Plus Kventin madafakin Tarantino? Slatkabeboisusenakreku:
http://deadline.com/2017/12/quentin-...202222161/amp/
but if you wanna find hell with me, i can show you what it's like, till you're bleeding
Kako su izmuzli ove dinosauruse, prosto mi ih je žao
"Ja i dalje čekam da mi dokažeš da je Sunce kancerogeno.", Bugi
Dokle vise sa Jurassic parkom, pa Stivene zar i ti se proda, kakav trash majko mila
Mislim da je bolje pitanje za koji film se NE radi rimejk. Pročitah ovu tugu jutros, jedan od omiljenih horora...
http://www.comingsoon.net/movies/new...from-paramount
Eto tako, u Thing su se vec usrali, ostalo je samo jos da neko odradi rimejk The Fly.
Može ako će naći ulogu za Semujela Džeksona i Džontru:mrgreen:, inače mislim da bi rimejk The Fly bio dobar potez uz dobrog režisera, današnje specijalne efekte i ako ne bi pravili neke trule kompromise tipa da ga prilagođavaju tinejdžerskoj publici.The Fly je bio odličan i gadan u ono vrijeme kad je napravljen ali za današnje vrijeme se od onoga ne bi ni dijete od pet godina stravilo.
I have a plan so cunning you could pin a tail on it and call it a weasel.
Ovo ti je kiks u startu i bogohuljenje...današnji CGI efekti ne ostavljaju ni priblizan efekat kao nekadasnja prostetika, sminka, maske, kostimi...ovo narocito vazi za horror zanr. Yebe mi se za CGI monstrume, ocu zivu materiju, nesto opipljivo.
Cronenbergov Fly mi je uz Carpenterov Thing omiljeni horor svih vremena i rijetko koji im se moze primaci, potovo ovi iz 2000+ godine. I da, pogledam ga opet s vremena na vrijeme sa nekim ljudima koji imaju preko 5 godina![]()
Tada su se filmovi radili sa onim što ti je bilo dostupno a danas se rade sa onim što ti je danas dostupno. Pa nisu samo CGI specijani efekti u razmaku od 30 godina napredovali nego je napredovalo i sve to što ti spominješ prostetika šminka i slične stvari.Ja nisam protiv CGI dobro izvedenih efekata ako će bolje dočarati radnju u filmu na kraju krajeva ni LOTR ni Avengersi ni mnogi drugi filmovi se ne bi mogli snimiti u 80-tih godina da nema danšnjeg nivoa CGI efekata, prostetike, šminke.Meni je originalni Supermen serijal miliji nego čitav opus Avengersa, Betmena, Spajdermena ili originalni Konan u odnosu na bilo koji dio LOTR ali kad ih gledaš sa ove distance vidiš da je to bilo super za ono vrijeme a za današnje važe druga pravila.
Opet kažem The Fly bi bio bolje dočaran sa današnjom tehnologijom (i pod tehnologijom ne mislim samo CGI efekte) uz pravog režisera i scenaristu.Problem sa rimejkovima u većini slučajeva nisu efekti nego režiser, scenarista, pogrešni glumci,ograničavanje na PG-13 filmova koji su pravljeni za odrasle i sl.
Last edited by goldfinger; 08-12-17 at 12:48.
I have a plan so cunning you could pin a tail on it and call it a weasel.
Pa nije samo Tarantino nego i JJ Abrams, tako da meni se te kombinacija dopada i volio bi da snime film
WOW
but if you wanna find hell with me, i can show you what it's like, till you're bleeding
Phil Lord and Christopher Miller, the creative minds behind The Lego Movie and 21 Jump Street, bring their unique talents to a fresh vision of a different Spider-Man Universe, with a groundbreaking visual style that’s the first of its kind. “Spider-Man: Into the Spider-Verse” introduces Brooklyn teen Miles Morales, and the limitless possibilities of the Spider-Verse, where more than one can wear the mask.
In Theaters Christmas 2018.
Nikad nisam mogao da smislim Moralesa.
"Ja i dalje čekam da mi dokažeš da je Sunce kancerogeno.", Bugi
52 milijarde....sitnina
Disney Acquires 21st Century Fox in Landmark Deal
http://comicbook.com/marvel/2017/12/...men-star-wars/
![]()
Mašala.. Kakav konglomerat bebo isuse na kreku...
Previše moćnih studija (franšiza) imaju pod svojom kontrolom, evo upliv i u sferu streaming-a.. Ne znam koliko je to dobro na globalnom nivou jer će masu projekata (filmova) biti podređeno njihovoj uređivačkoj politici a samim tim i PG-13..
Što se tiče ulaska X-men, Deadpool-a i drugih, to je i dobro koliko je i loše. I onako imaju prenatrpan universe a sad ne bi volio da gledam Deadpool-a bez dirty humora..
Na drugom tasu stoji WB a pitanje je dokle..
Eto se i to desilo. Ne znam da li je dobra ili losa stvar. Fox nije znao sta da radi sa Fantastic 4. Jedva su znali sta i sa X-Men fransizom da rade skoro dvije decenije. Ali ipak jedna stvar je sigurna - nema sanse da bi ovako nesto moglo da nastane u Disney studiju:
![]()
My stomach was making the rumblies - that only hands would satisfy.
Lista top 100 Fox filmova: http://www.imdb.com/list/ls051507846/
E sad, nije upitno da bi mnogi iz sfere edicije stripova ispali odlično pod Dizni palicom ali da li bi ostali filmovi (u svem svom sjaju i očaju) izgledali kako izgledaju?
Opasno su zaokružili, čak predpostavljam da će zag*vnati i sa Netflixom oko serija, stvarno bi bilo čudo da naprave Panišera na način kako ga je Netflix napravio..
https://geektyrant.com/news/disney-c...marvel-r-brand
"It [Deadpool] clearly has been and will be Marvel branded. But we think there might be an opportunity for a Marvel-R brand for something like Deadpool. As long as we let the audiences know what's coming, we think we can manage that fine."
Prvi put cujem za ovo i nemam pojma o cemu se radi.
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks