Quote Originally Posted by ^the books of knjige^ View Post
OMG ! Za dzabe mi jes' vjeruj mi jer, niti ga branim, niti imam namjeru. Moras neke stvari sa druge strane da gledas. Sa bolje strane. Kao prvo, to mu je sin, svako bi svoje dijete pozvao u reprezentaciju ako osjeca da bi mogao da igra a da se ne obruka makar. Iako vjerovatno momak ne zasluzuje da se nadje na tom spisku to mu je sin i SVI bi to uradili na njegovom mjestu. Samo nemojte da s e r i nj a t e sad da ne biste. Druga stvar oko malog MIlashevica , ja mislim da je on pozvan ?!? To koliko si kompetentan me ne interesuje jer je ovo samo misljenje moje, igrao sam i ja u nekom drugom sportu u par malo vecih klubova pa ne pominjah to, relax samo
Aha ti znash sigurno bili ja svoga sina zva u reprezentaciju ili ne .... o moj druzhe sa obzirom da je jedan od razloga shto sam napushtio bavljenje sportom je nepravda koja se redovno deshavala i prema meni i prema drugima u mojem klubu mogu da garantujem da nebi da ne zasluzhi,jer to je pitanje obraza za mene,jer ne vodi on neki nizherazredni klub koji prati 1% stanovnishtva,odje je pricha o reprezentaciji !!!ti bi mozhda postupio kao on i ja bi ti opet ovo isto rekao,da je to sramota !!!
to shto si ti igra u nekim vecim klubovima i u nekom drugom sportu mene apsolutno ne interesuje (svaka tebi chast), ali evo vidim da si ti to razumio kao da se ja hvalim,i meni je tu sve jasno i oko tvojega vidjenja kako treba da se zasluzhi mjesto u reprezentaciji ...
a opushten sam ja nemo se ti $ekirat