to većinom rade ženske osobe....i nekako je pedčrski.
Ili peace sign slikanje, prste bi im iščupa.
Nešto tipa ovoga furundžije:
![]()
Last edited by BiTrAtE; 04-12-17 at 11:42.
Kad smo vec kod prstiju...
Ovo su nekad dizali ljudi pretezno na koncertima hevi metal bendova.
Isto tako "dezurni" narkomani su bili hevi metalci.
Sad se ovo vidi i na nastupima Amadeus Benda, a drogiraju se na estradi svi do Dzeja i Sinana...
![]()
Ja samo volim tri prsta da dignem kad me pjesma pogodi ono razumijes
Čekanje u redu...posta, banka, prodavnica, pekara, pa onda semafori ***** palci....pola zivota ode na ler...
p9lite
Pa neki ljudi se vise informise preko PG vremeplova nego preko 'zvanicnih' medija..
Vise ih zanima jel' sunka u Lakovica pokvarena nego sto drugo...
P.S. A i mogu bacit' neku foru da skupljaju lajkove.. toga nema na vecini elektronskih medija a posebno ne u stampanima.
--------------------------
Do Not Disturb.
Kolega na posao došao bolestan. Nije htio kući jer mu je dosadno. Sad nas je sve zarazio..
Nisam rekao da ti ne vjerujem. Od mentaliteta koji proglasi onoga plavog Balkan, Balkan pjevačem zabavne muzike se ne čudim ovakvim likovima.
Podsjeti me na izjavu onog Radojčića "gledajući današnje Ruse ne mogu da vjerujem da je to isti narod koji je stvorio evropsku kulturu" tako i ja gledajući Srbe ne mogu da vjerujem da je to isti narod koji nam je dao Mladenovića
Last edited by Rakun; 05-12-17 at 01:54.
"Ja i dalje čekam da mi dokažeš da je Sunce kancerogeno.", Bugi
roditelji koji izadju na kafu i povedu djecu pa ih onda ne paze. vjerovatno nisu imali kome da ih ostave da paze na njih, a kafa je preča od djece. dok oni kafenišu i razglabaju dje će za novu dijete zamalo izadje iz kafića..
Sent from my iPhone using Tapatalk
„Najveća tragedija u mom životu je smrt Ane Karenjine.“ - Dovlatov
Cini mi se da si ti mnogo nezadovoljan u zivotu.
Forumaši na oglasima koji postavljaju pitanja "Koliko za keš?" A kako si inače mislio da platiš, bitcoinima? Ili što mi jedan prije veli "Daću ti keša 220". Inače 30% manje od moje cijene. Možeš ti dati brt, ali ja neću da uzmem.
Ti što nude tako na neviđeno nisu kupci i takve iskulirat treba odma.
Pravi kupac je onaj koji ne pita za cijenu nego dođe pogleda, proba proizvod vidi pravo stanje i onda se dogovori s čoekom za pare.
Kod kolege na CDM sam kupio auto, i ako je pisala fixna cijena nisam mu nudio ništa nego pošaoi pogledao. Vidio neke nedostatke (sitnice neke), i pitao za cijenu dal se može korigovat. I uzeh auto ispod cijene na koju sam ja htio da idem.
Đe su ljudi tu je i dogovor, al kad bi neko da uzme ispod svake cijene odma kreće priča a skupo ti je ovo brato, ja za te pare imam u prodavnicu al dacu ti toliko ako se odlucis javi mi. Onda ga iskuliras pa se javi opet aaa brato mogu podic jos malo eto da ti ucinim. Vazi.
Jedan mi je dosao da kupi auto cca 300€ i odma poceo mane da mu trazi (auto je bilo reg sa 4 nove gume) a odje je ogrebano ovo, malo ti je sic propao. Samo zakljucao auto i rekao ne prodaje se, a cekaj da se dogovorimo. Nemamo se sto dogovarat ne prodaje se poyyy
E zamislite kako je vodit' tu tusku pijacu![]()
Do Not Disturb.
Prodajem nesto 15 eura sto je mizerija i veli lik moze li za 10 eura aj reko moze da micem da mi ne skuplja prasinu a on veli dacu ti 5 eura i kad da dodjem za to? A nikad druze NIKAD! Ka' da sam na dop pa mi treba za fix, dodje mi kicmu da mu slomim no nemam kad za raspravu i cimanje sa takvim likovima pa samo iskuliram ali ne mogu da vjerujem kakvoga naroda ima bruka...
Nasmijah seOriginally Posted by nemam ti kad
![]()
Do Not Disturb.
Njegovo je da pita
Meni je neuporedivo crnje kada sam kupac i dogovorim se za nešto 10/10 ili neotpakovano. Kad se sretnem sa prodavcem redovno ima neka frčka na tome, a priča 10/10
Ili se otpakuje iz kutije i tamo pokidan neki kabl poslije čega slijedi čuđenje "nisam vidio" ili "pogle' kako su mi poslali, pizda im materina kineska"
Last edited by Rakun; 07-12-17 at 23:19.
"Ja i dalje čekam da mi dokažeš da je Sunce kancerogeno.", Bugi
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks