Ovo me podsjeti na Lema i njegova Zvezdana putovanja. Glavni lik u satiri o hladnom ratu sleti na planetu Merka.
Pitaju ga je li Merkan. Ne, veli on, ja sam čovjek.
što se tiče blek frajdeja
Sent from my iPhone using Tapatalk
„Najveća tragedija u mom životu je smrt Ane Karenjine.“ - Dovlatov
Ovo me podsjeti na Lema i njegova Zvezdana putovanja. Glavni lik u satiri o hladnom ratu sleti na planetu Merka.
Pitaju ga je li Merkan. Ne, veli on, ja sam čovjek.
nijesam sreće mi ?!
ai nevjerovatno...ok, ja mogu da shvatim da neko zaboravi da ugasi telefon, pa ono u zemlju propšadne ako zazvoni...ali ne....ladno se čovjek javi! To mi se desilo par puta u pozorištu i na koncertima....ljudi telefoniraju i to vazda neki pored mene što sjede
nije valjda čovjek u radničkoj uniformi bio na radnom mjestu van radnog vremena? Interesantno časti mi...ođe se ne zna tako mi svega ko pije o plaća...tj zna se ko pije ko plaća
Last edited by zvoncica; 24-11-17 at 23:30. Reason: e ssd jesam
Sovršenstvo tvorenija, tainstvene sile bože,
ništa ljepše, nit’ je kada, niti od nje stvorit može!
Ali pazi ovo... ako nekome zazvoni telefon... vjerujem da je prirodno da provjeris jel' i tvoj ugasen (osim ako nisi vec sasvim siguran da jeste).. To nije slucaj vec telefon zvoni svako malo.. Zakleo bi se i da sam istu melodiju (specificnu, ne neku po 'default'-u) cuo vise od jednom... Takvima bi zabranio ponovni ulazak pa neka doma gledaju na YT sto ih zanima.
--------------------------
Do Not Disturb.
--------------------------
Kad ce Thanksgiving day da prikoljemo neku ćurku?
Ako ne postoji razlog da se pije, to nije razlog da se ne pije...
E pa sramota od mene...
Sto bi stari Crnogorci rekli, shame on you
- Smrt fasizmu baba
- I tebi sinko, i tebi
Добро, нисам тако схватио твој претходни пост али упркос томе ја некако колико год да сам уморан, физички/психички, падне ми лијепо друштво. .
Не знам има ли ти смисла ово али има нешто у томе да причаш са особом која није у истом сосу као ти, тј преморена и оптерећена свакодневним сморним животом. Опет ти велим, тако ја размишљам, но не знам колико година имаш и историју твоју па ми је тешко судити. За опуштен разговор, шетњу и зезанцију никад нисам уморан.
Sent from my HTC One_M8 using Tapatalk
Sate sate sate
Nervira me sto ima previse sirotinje. Nervira i tuga je.
Tu es mon héro!
Džabe se tu nerviraš, ovo ti je sistem koji počiva na sirotinji. Danas nije grijeh bit lopov, ubica, prevarant, danas je najveći grijeh bit sirotinja.
Nije lako, ali je jako rođaci.
Dokoni narod.
Mislim da određeni ljudi ne shvataju baš najbolje značenje riječi samopouzdanje i ambicija....
This time next year we'll be millionaires
Da, tačno se može reći u tom kontekstu. Sve je u narodu pomješano i niko nije siguran šta i kako treba i šta je jedno a šta drugo....
Nervira me jedna stvar koja nije ograničena samo na CG već se praktikuje svugdje na planeti
Zbog čega se ljudima oduzmu noge kad stanu na pokretne stepenice ili traku ?
"Ja i dalje čekam da mi dokažeš da je Sunce kancerogeno.", Bugi
Kako đe. To sam primijetila uglavnom kod nas. I mene nervira. Po svijetu se piči normalno preko njih.
Nervira me #&$@# Pošta CG koja ima lijene poštare koji umjesto da nose pošiljke samo upišu neuspio pokušaj isporuke, a primalac kući najnormalnije. Ovaj čak nije ostavio ni papirić.
Sent from my Mi A1 using Tapatalk
...dip your hands in the water,
the same deep water as me...
dobijem upalu uva i odem kod doktora i prepiše mi tablete i kaže: ‘Posle 2 dana biće to u redu.’ odem danas jer bolovi ne prestaju i lik mi kaže: ‘A trebalo bi da su bolovi prestali, ne znam kako na tebe ljekovi ne djeluju. Uzimaj to preko vikenda i vidimo se u ponedeljak. Ne brini ništa ne može to biti toliki bol’. ja slušam i pitam šali li se on to ili? on samo ćuti. najgore doktore imamo na svijetu.
Last edited by outline; 01-12-17 at 21:30.
Mrzim kad brišem ekran telefona pa slučajno upalim alarm, pozovem Ameriku i bivšoj pošaljem da je qrva.
Sjede momci, puše tompus, piju Black viski a u dzep 3 eura za ne daj Bože...
Sent from my SM-G930F using Tapatalk
Last edited by sparky; 02-12-17 at 10:52.
podgorički vremeplov na fbu..
Nervira me kad neko radi "air quotes". Dodje mi glavu da mu razbijem.
Toliko je iritantno...
![]()
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks