Kakve objektivnosti moj rakune? Nisam uporedjivao ni sa cim, samo konstatacija da su kazne tu radi naplate istih a ne radi sigurnosti na putu.
To sto moze da se poveze pa da prica ispadne ljepsa je samo to.. ljepsa prica.
Jeste tačna, ali Crna Gora se ne izdvaja.
U Firenci se izdaje 90 kazni po minuti, a grad ima 360 K stanovnika, u budžet Firence se uliva 52 miliona eura od kazni. Ne znam koliko je u Crnoj Gori ali ako je veća suma ne vjerujem da je mnogo, a duplo je više vozača
2008 godine je izdato 859,959 saobraćajnih kazni. Što će reći da je svaki vozač dobio 3-4 kazne
Malo objektivnosti vam ne bi škodilo
Last edited by Rakun; 07-12-17 at 17:30.
"Ja i dalje čekam da mi dokažeš da je Sunce kancerogeno.", Bugi
Kakve objektivnosti moj rakune? Nisam uporedjivao ni sa cim, samo konstatacija da su kazne tu radi naplate istih a ne radi sigurnosti na putu.
To sto moze da se poveze pa da prica ispadne ljepsa je samo to.. ljepsa prica.
--------------------------
Do Not Disturb.
Mi placamo kazne zbog budzeta, ali zato Cijevna, Vektra i ostali mogu da duguju milione i milione za pdv i slicno i da dobijaju poslove od drzave, a onda drzava dize kredite koje opet placamo mi![]()
Po n-ti put. Više i češće pune budžet 'talijani pa nemaju Cijevnu, Vektru, Rokšped...
Ocigledno se ne razumijemo. Uopste.
Do Not Disturb.
Čini li ti sa da je prošli post upućen tebi ? Ako čini, izvini nije to bila namjera
Post je upućen stefketu koji dovodi u vezu lopovsku vlast sa saobraćajnim kaznama. Saobraćajne kazne u Crnoj Gori nisu veće niti se pišu češće nego u bilo kojoj zemlji
Last edited by Rakun; 07-12-17 at 18:37.
Nije jer ja nisam pominjao ni Vektru ni Cijevnu. Ali prosli je bio pa opet nisam pominjao Firencu ili Los Andjeles.
Nebitno, odustajem.
Do Not Disturb.
Ja ih podrzavam da pisu kazne ALI ima toliko dzukela, pogotovo po sjeveru i primorju dje ti pisu kaznu ako ti je sijalica crkla ili ako ides 5-10 preko ogranicenja....
Opet manje nego u ostalim zemljama
A sto ces da radis kad to krene u BERANE da ti pise, da ides na sud do Berana?
kunemtise digo bi mvpei i upravu policije na noge
Prema tome, šta da ti kažem?
Meni je logicno da te policajac zaustavi i upozori za sijalicu.... Jer sobzirom da vozimo danju sa upaljenim svijetlima ko moze znati da mu je nedje na putu do mojkovca crkla sijalica, a upravo tamo naisao na nekog revnosnog sto bi napisao kaznu
@takumi nediraj mup i upravu policije posteno ljudi zaradjuju lebac...pozovi se na bizbija![]()
Zna li iko koliko vremenski otprilike prođe od trenutka kad se preda žalba na sudu za prekršaje do momenta kad te pozovu?
isplaniraj lljetovanje lagano, bez opterecenja
ne mora da znaci
oko 20-30 dana
Prema tome, šta da ti kažem?
Crkla.
Prije neki dan stade megan kod palade, odma poslije semafora put sicilije.
Vracam se poslije 8min evo dosao mu drugar i sipa naftu iz boce koka kole a ova dvojica se trude da sakriju akciju.
Čuh sad na radiJo.
Policija nezakonito kažnjava gradjane 300hiljada za nepostojeće kazne.
Od nove godine novi sistem kažnjavanja policajaca mup ukida disciplinsku komisiju.
Super su ovi testovi za drogu.
Gledao prilog o tome dje vele da uzimaju bris sa volana ili ruke i onda prskaju pa sto pokaze. Ako je pozitivan onda ga vode u kbc da mu vade krv.
E a onda ovi u kbc, u sustini, vele da nemaju testove za utvrdjivanje narkotika u krvi. Mozda mogu nekom medotom da utvrde ali to nije pouzdano kao i nije pouzdano koja je kolicina nalazi u krvi.
S druge strane, moze li biti da sam se ja rukovao sa 50ljudi to vece i da mi je neko prenio ili da sam placao kesom racune i da mi je konobar vratio novcanicu koja je na sebi vec imala tragove narkotika?
Sve u svemu, odes na sud i lagano tuzis za povredu ugleda i casti.
Pozz
E objasni ti cime se oni bave, a ne umiju na raskrsnici saobracaj da regulisu, ali je nekom palo na pamet da ukrka pare u ovu glupost.
As far back as I can remember I always wanted to be a gangster.
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks