Kad su auta u pitanju ti imas PMS, 24/7/365
Poslato s Jadrana
Danas saznajem da su u istom periodu dok smo bili na kurs njemačkog, obili i ovoj koleginici auto ali njoj su uzeli samo akumulator. Ko zna koliko je policija primila prijava to veče o izvršenoj krađi.
Svima nama pojedinačno vrijednost krađe ne prevazili 150 € , ali koletivno treba uzeti u obzir i uhapsiti ove kretene.
Ima dobra stvar na zapadu zove se gradjansko hapsenje. A onda jos jedna dobra stvar zove se Neighbourhood watch.
Vidis tipa kako se sunja po naselju, zovnes policiju,ili ako ti udje na imanje ili oko auta trupacke u njega.
Sisnjari mrtvi...
Sent from my ALE-L21 using Tapatalk
One Ring to Rule them all...
A kod nas "dobro je, nije meni" i okrene glavu...
--------------------------
Do Not Disturb.
Šteta što niko od drugova sinoć nije snimao neuspjeli pokušaj krađe muzike iz auta.
Već duže vrijeme neki narkoman mu se motao oko auta i vrebao mu auto, ovaj drug je sve to fino snimio i riješio da ga stavi malo na probu.
Parkirano auto ispod lampe koja nikad ne radi (mrak totalni) i ostavio otključano auto sa otvorenim prozorima naprijed. Šteknuo se drug na zadnji sic (zatamnjena stakla + mrak = ne mož ga viđet). Mi se udaljili na 100m i sjednuli između drugih auta za svaki slučaj. Čekali smo od 22 do 23:35 otprilike i nailazi ovaj narkoman i lagano otvara vrata i sijeda u auto kao da je njegovo. Drug potpuno smiren , mi polako se šunjamo pri autu kad samo se čuje iz auta aaaaajj aaaaaaj neću nikad više aaaaaj. Drug ga šokerom neđe pri vratu takao (al gomno od šokera slabo ili nije bilo napunjeno). Izvukosmo ga iz auta, al ne smijes da ga mlatis da ne odgovaraš kao za normalnog, pa ga još malo šokerom po ruka dovatio.
Noćas nova lokacija i nadam se da ćemo snimit nešto.
Svaka vam cast. Drugacije ih se covjek ne moze otarasiti. I treba tako.
Sent from my SM-N950F using Tapatalk
doslo vrjeme da se promijeni potpis :)
I napunite ta ***** nocas, nemojte zbog 20 centi struje da se stekate
Sent from my iPhone using Tapatalk
Mnim da je najbolje da ga uspavaju necim, u gepek ga strpaju, povedu nedje, zavezu I istetoviraju na celo lopov.
.
.
.
I onda sjutradan procitaju u novine naslov kako neki lik kuka jer su ga kidnapovali I tetovirali jer je greskom usao u tudje auto umjesto u svoje.
Sent from my EVA-L09 using Tapatalk
ne izbise lopova narkomana 10momaka (da ih ne prijavi on koji ne zna u koju se drzavu nalazi a ne da prijavi nekog u policiju, plus da podje i kaze i tako ja kradem auto kad ono neki momci iskocise..) i plus ga opalise pokvarenim sokerom.
neka vi ta akcija da kakvom motkom ne mlatite sami sebe...
f6
Sinoc je bice bronx nastradao sokerom. Bio je mrak. Oporavlja ga neka medicinska sestra.
Do Not Disturb.
Tacno vidim da ce se neki dobar scenario moci napisati na bazi istinitih dogadjaja.
Ide teaser za film Bronx u Podgorici
Soker, zasjeda, narkoman, ugasena svjetiljka, deset spremnih momaka cekaju kriminalca ogrezlog u provalnistvu I narkoticima, boginja koja pruza podrsku momcima u zasjedi ..................................
....... ali nesto je poslo po zlu usljed niza nepredvidjenih I nesretnih okolnost.
Sent from my EVA-L09 using Tapatalk
Last edited by kimmi; 08-12-17 at 11:41.
Ne bih se začudio da je sve izmišljena bronksova priča kako bi impresionirao nekog sa foruma, lol.
Bronx tale![]()
Strasan film
Oces da ti kazem kako..
Parkiraj kola preko dana i ostavi ih onamo na skretanje kod sisevica odma uz magistralu...uvece ce doc neko da ih obije..Vj mi![]()
Mene su tako odradili..
Sent from my Le X620 using Tapatalk
Pakao se cini u Vampiricu![]()
Ladno mu je ponio branik sa sve šinama i plastikom ispod motora :shock:
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks