Pade snc 15%. Da li ga kupujete na snizenju ili prodajete?
Obrisala sam 15 postova nekonstruktivne rasprave. Molim učesnike na ovoj temi da pišu u skladu sa pravilima foruma i da obrate pažnju na izbor riječi prilikom obraćanja drugim korisnicima. Nema potrebe za prozivkama i uvredama. Kao i u svakom biznisu, morate da naučite da isključite sujetu i nekontrolisane emocije.
Hvala najljepše.
Non sum uni angulo natus: patria mea totus hic mundus est.
Pade snc 15%. Da li ga kupujete na snizenju ili prodajete?
Alooo ljudovi, sto mislite o REQ-u, suska se da ce da skoci dobro sad za vikend.
P.S. Sta bi za tu grupu
Last edited by nimfa; 07-12-17 at 03:25.
Sate sate sate
Kako se to kupuje trenutno?
Sent from my iPhone using Tapatalk
Uleceh u REQ, rade nekakav test sjutra vece, svi vele da ce da bukne. Ja sam preko binance kupio, eterom.
Sate sate sate
https://seekingalpha.com/article/413...bble-far-worse
Eo malo ne toliko o BTC koliko o posledicama na trziste akcija.
γνῶθι σαὐτόν
Dragi clanovi, posto je ova tema dobila na posjecenosti, od sada ce biti redovno moderirana, sto ne znaci da necete imati slobodu da razmjenjujete informacije, naravno u duhu zdrave i kulturne konverzacije. Zamolicu vas da se na PM-u dogovarate o drugim vidovima komunikacije medju vama, a ne da koristite ovu temu za te svrhe.
Podsjecam, informacija je sve i ko prvi dodje do informacije i na pravi nacin je protumaci, taj je tzv.pobjednik. Zato, slobodno razmjenjujte i interpretirajte informacije na ovoj temi, koja je po mom misljenju odlican vid suceljavanja raznih misljenja i iskustava na osnovu kojih imate mogucnosti da donesete objektivne zakljucke i komplementarna je sa vasom medjusovnom komunikacijom na raznim chatovima, za koje mislim da su korisni ali da ako se samo oslonite na njih rizikujete da donesete ishistrene odluke i da slijepo pratite misljenje jacih clanova grupe. Srecno i jos jednom, budite slobodni da komunicirate na ovoj temi a moderatori ce se potruditi da sankcionisu clanove koji na bilo koji nacin remete atmosferu na ovom dijelu foruma.
Non sum uni angulo natus: patria mea totus hic mundus est.
jedna losa strana BTC je da ne moze biti sredstvo placanja. Platis danas pizzu 5e i ispane sutra da si je platio 1000e. Znaci BTC ne moze biti sredstvo placanja.
γνῶθι σαὐτόν
https://m.cdm.me/ekonomija/cg-prva-n...ucila-bitkoin/
Sent from my Le X620 using Tapatalk
15k bitcoin.
Ово је зло
Sent from my HTC One_M8 using Tapatalk
Sate sate sate
I dalje se traži neko ko ima majner(e) za rudarenje.
Od mene dobija struju, a dobitak dijelimo proporcionalno uloženom...
Poslato sa kompaktne pisaće mašine
............ Ż\_(ツ )_/Ż.............
Ljudi jel zna neko neki sajt gde mogu da uplatim pare za valute ali da trenutno radi posto je dosta sajtova u haosu.
Pre tri dana sam probao sa cex.io da prebacim 1500 evra na bitfenix wallet i pukle su transakcije sad cekam ko zna kad ce proci.
Probao da se registrujem na coinmama i vec 4 dana mi ne odobravaju account kao guzva je pa moram da cekam.
Ne znam, dajte neki savet gde da idem da kupim nesto i ubacim u novcanik ?
NK...
Poslato sa kompaktne pisaće mašine
............ Ż\_(ツ )_/Ż.............
Ako ima nekoga za saradnju i razmjenu ideja mozete me pm a imamo i telegram grupu samo mislim da nije doyvoljeno da se ovdje sotavlja link. Izvinjavam se adminu ako je i pominjanje prekrsaj....
Ne znam sto bi bilo zabranjeno... Makar ja ne vidim nista sto se kosi sa ikakvim pravilima bilo foruma bilo drzave
Inace je haos pri bilo kojoj registraciji sad, navalica vijeka.
--------------------------
Do Not Disturb.
--------------------------
Pukla je stara grupa izgleda, ja dobih novi link: https://t.me/joinchat/FswW-w756Je9lAxWoTqA-Q
sudeci po ceni izgleda da req testiranje nije bilo najuspesnije :upset:
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks