Slika govori 1000 rijeci
Mazda
![]()
Ja vozim cx5, i jesam zadovoljan. da je moglo dosta toga bit bolje-jeste. Zvučna izolacija, mjesta za odlaganje stvari unutra (prva verzija ima malo pregrada unutra), infotainment sistem je trebao biti bolji (ima fabrička greška sa puštanjem muzike sa usb - da se popraviti kasnije), skup rezervni točak... dobro je to što dobro leži, fino se vozi, pojava ;-). U poređenju sa npr. tikvanom je mnogo ljepša i, genralno, bolji mi utisak daje od njega. Star(ij)e mazde imaju problema sa limarijom i to je opšte poznata stvar
S ekranima na telefonima je kao i sa zenskim si*ama.
Nema prevelikih,samo ima malih ruku
Ima li kej lec go?![]()
Svaka Mazda ima lec go serijski![]()
znate li za slucajeve da pucaju sofersajbne na ove 6tice?
znam dva slucaja dje je ukupno tri puta pucala iz cista mira.... cak jednom 500m od servisa dje su prvu zamijenili zbog istog...
pukla je i meni ali na staru
Prema tome, šta da ti kažem?
To auto izgleda kurca ne valja
Ja znam lika koji je imao novu trojku limuzinu iz salona. Ceoni udes, pun auto nikome ni po prstu. Odmah je otisao i kupio sesticu. Auto karambol. On kaze da ima osjecaj da je bio u golf ne bi komada od njih ostalo. Sad je to sve od covjeka do covjeka. Ove mazde su bruka izgledom. I da ih ja sad kudim i kenjam nesto sto vozim auto od 3500-4000 ne ide. Kao sto ne ide da bizbi koji je vozio auto od 420eura prica bajke.
U vidim kupio je gay car. Bizbi, ko te prati kuci?
Sent from my iPhone 7 using Tapatalk
Zar ne vozi ovaj mini sa avatara? Ili mu je to od momka?
Sent from my iPhone 7 using Tapatalk
Pfff Resho, raspali. Ali suva guzica.
Ljubitelji japanski kola vole da im guza ovlazi?
a ljubitelji francuskih lama vole da im je glava u torbu...
Ko gaji ljubav prema bilo kojem automobilu nije normalan. Moje misljenje, mozda grijesim.
reno vozis i ovo ti je prica?
ko gaji ljubav prema autu nije normalan?
pa sto radis na ovaj podforum?
Ne treba robovat autu 😎😎
Laz, zao mi je. Ne mogu ti objasniti. Necu ni da se trudim.
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks