rijetko kad Jovanka šutira ovako sedmerac i na -1 to radi.. uf
Sent from my iPhone using Tapatalk
Dobijamo ovo , samo strpljivo.
Послато са SM-G355H уз помоћ Тапатока
rijetko kad Jovanka šutira ovako sedmerac i na -1 to radi.. uf
„Najveća tragedija u mom životu je smrt Ane Karenjine.“ - Dovlatov
Nema ovdje srece
Послато са LG-D858HK уз помоћ Тапатока
Izgubi Jovanka utakmicu to se komotno može reći, u najvećem mogućem momentumu se mijenja Milena koja se sprdala sa 7m bukvalno, s lakoćom ih davala bez promašaja, loptu uzima Jovanka i nebitno što je promašila ali da šutne onako uh... No jbg, iz najbolje namjere...
Sent from my P10+ using Tapatalk
Jovanka 5 cizera promasila,to je presudilo. A ova despotovic je ista kao nekada Andjela Bulatovic,nzm sto uopste igra u napadu. nemamo rotaciju igracica,to je presudilo u ovom mecu,jer svakin danom ove igracice ce biti umornije i umornije.
Ali ne razumijem zasto kad je Mileni tako dobro islo...
Dobro je to. Bili smo ravnopravni sa realno prvim favoritom šampionata. Na greškama poraditi i učiti.
Don't mind anything anyone tells you about anyone else. Judge everyone and everything for yourself.
Niko nikad ne moze bit prvi favorit dok je god onakva Norveska tu.
Po sastavu bih rekao da je Rusija. Norveška ima par vrhunskih pojedinaca i mentalitet, ali samo igrački je Rusija jača.
Falila je mnogo Ema Ramusović danas u odbrani, s njom to izgleda mnogo čvršće. Bobana Klikovac je dosta slaba u tom segmentu, a vidjećemo koliko će Andrea Klikovac moći da pomogne.
Don't mind anything anyone tells you about anyone else. Judge everyone and everything for yourself.
Isto je ovo dobro, sad ce doci laganije utakmice. Taman da se jos uigraju
Sent from my HUAWEI GRA-L09 using Tapatalk
Crna Gora, gnjezdo sokolova,
ko te kleo – jaki Bog ga smeo,
Tko zlobio – crn mu obraz bio
viđeh je u Voli prije mjesec dana vala sam e iznenadila jer sam mislila da je mnogo krupnija! Visoka je ali nije ogromna....
Eto ono što sam ja juče pričala, znamo da kad ih ide, onda ih niko ne može tić. a li kad ih ne krene, onda piši.propalo! Jovanka onu kontru istrčava i pravo u golmanku?! Ono mora go da bude! Onaj lob u NAJBITNIJEM trenutku utakmice je bez komentara! Zna i ona, da ga je dala, bila bi heroj!
Ovako, zbog te dvije stvari izgubism utakmicu. Mislim da smo mogli. Generalno brzo igraju i ovo je napor ne znam koliko se ovo može izdržat dan za dan!
Sovršenstvo tvorenija, tainstvene sile bože,
ništa ljepše, nit’ je kada, niti od nje stvorit može!
Možda nije ogromna za prosječnu ženu koja se ne bavi sportom, ali za rukometašicu jeste sigurno
Govorim za njenu poziciju, beka. Ima top u rukama ali se spoooro vrace i sastavlja...
Šteta što par grešaka na kraju nas koštale poraza, ali Rusija stvarno ima veliku rotaciju bekova.
Katarina je bila odlična, tako da bitno da i ona proradi.
Ona i Vyakhireva dijele minutažu u Rostovu!
Dmitrieva i Vyakhireva su bile fantastične, prelomile su meč.
Glavu gore, treba dobiti i Brazil u zadnjem kolu!![]()
Raduje što gotovo sve igračice dobijaju minute, osim Premović-Malović, bukvalno sve igraju.
Oba pivota su bila na visini zadatka, jer ovo su im prvi važni mečevi za seniorsku reprezentaciju.
Despotović je zamijenila Jauković, koja je bila dosta spora u 2.poluvremenu.
Rusija je onda i u Riu dobila u 1/2 Norvešku, kasnije i osvojila.. tad su igrali jedan rukomet koji je možda i bolji od onog koji je Norveška igrala kada je osvjala, ali to je priča za temu o SP generalno koju bi trebalo neko da otvori..
„Najveća tragedija u mom životu je smrt Ane Karenjine.“ - Dovlatov
Ima li dje rtcg online da se moze gledat? Ako ne, moze bilo kakav link za utakmicu![]()
Sa druge strane straha su sve najbolje stvari u životu.
mora da ima na YT
Na YouTube ima samo snimak , i to na ovom kanalu: https://www.youtube.com/channel/UCfc...-ODuYb6fbGDqWw
https://handball-deutschland.tv/wm-frauen-2017
Ima ovaj link, ali kako je samo dostupan u Njemačkoj, može da se gleda jedino korišćenjem VPN-a (a suštinski, to je nasumučno dodijeljena njemačka IP adresa).
To odlično funkcioniše preko Hola ekstenzije (jednostavno se skida sa interneta), ali nisam siguran kakva je situacija po pitanju sigurnosti. Možda neko ima više informacija o ovome?
Kakav mi je nesto poklon > CG daje vise od 30golova 1.9kvota.
Evo i odje stream
http://live.livewidget.net/streamvid...m-4529916.html
Kakva je ovo igra kukala.
3:1 > 3:4 evo bez golmana sad igraju..
Nego dobro ovo je zagrijavanje. (valjda)![]()
Ajmo Ivona.
Zao mi je sto nije dala ovaj gol.
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks