Ništa je to kako će tek da ulaze, i što je najbitnije, IOTA će privući nove investicije nevezane za kripto svijet.
Pogledajte trziste prodaju se ostale valute ulaze se u IOTU zatu su ostale u padu.
Sent from my SM-N910C using Tapatalk
Ništa je to kako će tek da ulaze, i što je najbitnije, IOTA će privući nove investicije nevezane za kripto svijet.
Ja sam bacio sitnis na YOYOW, cisto onako jer je niska cijena, usli su na bitfinex prije 3-4 dana, a imaju interesantnu ideju.
Evo jedna trenutna analiza IOTAe što sam našao
https://www.tradingview.com/chart/IOTUSD/w2SkwpaU-IOTA/
"Anybody driving slower than you is an idiot, and anyone going faster than you is a maniac"
Moze li mi ko ukratko napisati kao da kupim iota, znaci samo da kuoim i da stoji duzi period?
Tu es mon héro!
Има ли ко да каже коју реч о Stellar Lumens(XLM) и на којој мењачници их узети?
Evo za daytradere,
https://mobile.twitter.com/hiveproje...62401184706560
Možeš ih uzeti na Bittrex, Kraken, Poloniex, za svaki coin koji vas zanima, samo odete na coinmarketcap, nadjete coin i otvorite markets tab.
Primjer: https://coinmarketcap.com/currencies/stellar/#markets
Lijepo li je viđet...
Poslato sa kompaktne pisaće mašine
............ Ż\_(ツ )_/Ż.............
IOTA prebacila $3,00
Kako sa lakoćom preskače ove sell walls, strašno.
"Anybody driving slower than you is an idiot, and anyone going faster than you is a maniac"
IOTA jebe kevu ko osmi putnik III
Uskoro će preskočiti i Ripple po market kapitalizaciji i postati četvrta kriptovaluta po veličini... Kad dođe na market cap od Bitcoin Keša, bio bih sasvim zadovoljan da je prodam![]()
Mother, should I trust the government? (No Fu*king Way!)
Хвала!
До сад сам радио на Битфинексу па немам искуства, одлучио сам се за Кракен знам да је саветован овде, како могу да купим Стелар код њих, то јест како иде цела процедура? Пошто ја немам засебан новчаник, имам у склопу Битфинекса, да ли и Кракен има свој новчаник или како?
И још једна ствар, да ли ја са својом Виза картицом могу да купим на рецимо Коинмами део биткоина у вредности на пример 200 долара и онда да нпр. 50 пребацим на свој волет на Кракену, 50 на другаров волет на скроз друго име на Кракену и 100 на исто другаров волет на Битфинексу? и ако може како се то ради?
Хвала унапред свима на саветима!
Možeš uraditi apsolutno sve što si nabrojao. Kreni sa malim iznosima dok ne savladaš trejding i transakcije.
Pozdrav svima,
Poceo sam od nedavno da po malo pratim ove kriptovalute i razmisljao o "kopanju" istih mada mi privlacnije deluje trgovina...
Vidim da ovde uveliko diskutujete o tome pa ono... Pomozite Caru da zaradi koju paru
Za pocetak me zanima sta mislite koja je platforma sigurna, tj da znate da moze sigurno da se izvuce novac ukoliko trgovanje bude uspesno... Koliko bi otprilike trebalo da bude neki pocetni ulog (znam da je sve individualno , ali sa koliko moze da se trguje i da se nesto i zaradi...)?
Kad mi javite platformu malo cu je istraziti pa bih se vratio sa jos pitanja ako ste voljni da pomognete...
Unapred hvala!
Sent from my K6000 Pro using Tapatalk
Da dođe na 20$ treba da prebaci tranutni market cap Ethera, odnosno da bude teška oko 50 milijardi dolara...
Moguće, samo nisam siguran u kom vremenskom periodu... Ako se riješe problemi sa wallet-om, više berzi je uvrsti, krene neka praktična primjena u projektima koje su najavili...
Sve je moguće...
Mother, should I trust the government? (No Fu*king Way!)
Koja berza vrsi najbrze verfikaciju novih korisnika trenutno-interesuje me zbog konverzije iz eura u ether. A da primaju uplate iz cg preko deviznog. Pisite iskustva vi koji ste se verifikovali sad kad je pocelo ovo ludilo koliko je trajalo za koju berzu mislim da ce koristiti novim korisnicima.
Na primer prije nedelju dana sam otvorio nalog na coinmamu za prijatelja verifikovao se za 1h.
Sent from my SM-N910C using Tapatalk
Za one u Srbistanu. Narodna banka je pre 10ak dana zabranila sve swift transfere prema kripto berzama.
Da li ce to uraditi i za placanje karticama ostaje da se vidi.
Nema linka ali dolazi od veoma pouzdanog izvora.
Probao sam juce da napravim swift transfer u societe general, telenor i intesa banci. Svi su mi trazili ugovor sa berzom koji naravno ne moze da se dobije, umesto da lepo kazu ne moze. Cak i da imas ugovor reci ce ti da ne znaci da ce moci. Majmunska posla.
Ako probije ovo 3.35 do nocas, eksplodirace do 4 do ujutro i onda muk 24h.
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks