:lolblue:
daj krateže iz ljetopisa a ne AMG i brabuse![]()
:lolblue:
Prema tome, šta da ti kažem?
Tocak zvani tragedija.
As far back as I can remember I always wanted to be a gangster.
Ao je li realno da je ovaj novi CLS ovako nikakav?!
Kakav rasko konjevic od auta.
shta je ovo,kakav kicheraj...
da okacim jedan da valja, da ublazim bol.
![]()
Stari dobri Mercedes. Prelijep!
Kakva gadost od ovoga "najskupljeg u univerzumu" što je bizbi postavio, je li realan ovaj šupak od 3 metra?
Sent from my P10+ using Tapatalk
Mora da je neki prototip koji nece nikad izaci na prodaju.
Nije nikakav prototip.
Radice se po narudzbi.
Moja ocjena za njega od 0 do 9 (11)
moja ocjena od 1 do 10 je 0
Iza uspesnog njemackod dizajnera auta stoji drugi japanski koji koluta ocima i neverici...![]()
![]()
Meni je npr ovaj cabrio cista 10ka sto se tice vanjskog izgleda. Doduse, dizajn nije za svakoga, nije ovo ni pravljeno da se dopadne svakome, jednostavno ce nekome da legne a nekome ne. Unutra je toliko grdan i nepotrebno futuristicki isforsiran, mislim da bi mi neprijatno bilo da sjedim u njemu.
Zamisljam sebe kao bivseg robijasa sa torbicom oko struka u torbici dva paradajza kad mi se smuci od dojcova i rajbanofke od 2€ i vozim ovaj auto u tripovan... tako bi mi legao![]()
![]()
Unutra izgleda ka da će svaki čas neki pipak da te peči za glavu, da se prikači, da bi upalio.
ne znam za unutra....ali spolja je bruka.... i pravi je za one sto ispod guzice imaju milijarde...da se qrce malo...
Taman je za one što imaju milijarde da se provozaju na pučini sa svojom ljepsom polovinom 30god mladjom od sebe.![]()
Top spolja.Zadnji dio mi vuce na retro malo.
Unutra mi smeta jer nemam dje tel da stavim
Sent from my Le X620 using Tapatalk
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks