Mislis li da je sklopio dogovor sa Mjulerom da bi svjedocio o legalnim radnjama?
S obzirom na to da je Mjuler prije par dana zvao Kusnera na razgovor kad su poceli da izlaze detalji o Flinu, vjerovatno je htio da uporedi Kusnerovu verziju dogadjaja sa onim sto je dobio od Flina. Tako da je najvjerovatnije Kusner sledeci.
Last edited by VanjaTheMan; 02-12-17 at 09:02.
My stomach was making the rumblies - that only hands would satisfy.
Jos sinoc napisah da je to neprovjerena informacija i da se ne radi o tome. A ti zapeo kao smrt na babu. Jos jednom, i zaista zadnji put pa shvati ako ti glava ne sluzi samo za frizuru. Ali cisto sumnjam posle tvojih Pizzagate izjava.
Flinu je prijetila zatvorska kazna, vjerovatno dozivotna jer je bio neregistrovani strani agent koji je planirao da kidnapuje Gulena i da ga isporuci turskim vlastima za $15 miliona. Da stvari budu gore i njegov sin je ucestvovao u tom planu. Sad upokusaj da koristis mozak pa razmisli sta je Flin morao da kaze Mjuleru da bi zauzvrat dobio garanciju da nece goniti njegovog sina i da samo prizna da je lagao FBI.
vidim ja da si ti tvoj mozak uposlio i previše..sagore![]()
She is only here to annoy herself!
kakva projekcija
zavisi šta smatraš pod "picagejtom", svakako da ne vjerujem u sve što je napisano o tome ali onakva komunikacija i onakve slike na alefantisovom instagramu svakako nisu normalne, ako je tebi normalno da se najbliži DNCovi saradnici oduševljavaju ubijanjem i zlostavljanjem djece onda to dovoljno govori o tebi
samo bez nervoze
bile su i njegove slike, a te slike ljudi koji su lajkovali stranicu je i on lajkovao i komentarisao, a jeste baš je bilo potrebno da još i podmeću, da nisu podmetnuli i podestama ona "umjetnička djela" i onaj bioskop u podrumu za gledanje "teških" filmova kojim se toni hvalio sa sve pločicama na podu jer se valjda lakše briše![]()
Zamisli, lajkovao je i komentarisao slike prijatelja i sire porodice. Skandalozno.
Ne znam da li je bilo potrebno, ali ih nije sprijecilo: https://twitter.com/marla_mulder/sta...190272/photo/1
Mogao bi malo da ukljucis mozak pa da razmislis zasto bi se neko hvalio podrumskim bioskopom ako treba da se radi o nekakvoj tajni i zavjeri.
A vidis, cak i nisam zalazio u taj dio sve do sad i opet sam uspio da pronadjem vise informacija od tebe za manje od pet minuta. Mozda ti engleski nije jaca strana, a mozda si opet citao gluposti na sajtovima za idiote. Ukratko, lik je pretenciozni kolekcionar pretencioznih umjetnickih djela. I ne radi se o "teskim" filmovima nego o filmovima koje nije lako prikazati iz nekih tehnickih razloga. To je izjavio javno jos 2004-e godine tako da se ne radi o nekakvom velikom otkrovenju: https://www.theguardian.com/culture/...r/20/usa.world
A kakve filmove prikazuje i zasto ih nije lako prikazati, to ne znamo ni ja ni ti. Ali samo izvoli, nastavi da plasiras teorije zavjere za idiote.They are known for purchasing "awkward" works, such as video installations, that many other private collectors will not consider. "It's easy to store them, but difficult to display them," says Podesta. To get round the problem, he and his wife have excavated a huge subterranean vault beneath their house outside Washington - a white space 5m square and 4m high in which it will be possible to show "very complicated video pieces" on all four walls.
Ili ucini sebi uslugu i prestani da seres: https://www.snopes.com/pizzagate-conspiracy/
Last edited by VanjaTheMan; 02-12-17 at 11:24.
Jesi li ti mentalno retardiran ili neces da priznas da ne razumijes engleski dovoljno dobro? Ili si samo bezobrazan?
They are known for purchasing "awkward" works, such as video installations, that many other private collectors will not consider. "It's easy to store them, but difficult to display them," says Podesta. To get round the problem, he and his wife have excavated a huge subterranean vault beneath their house outside Washington - a white space 5m square and 4m high in which it will be possible to show "very complicated video pieces" on all four walls.
daaa "awkward", vrlo "awkward"
pošto znam da imaš tehničko predznanje objasni mi kakvi su to komplikovani snimci za koje je potreban podzemni bioskop
btw i onaj tweet gore što si okačio veze s vezom nema i nije nikakav dokaz da je bilo šta podmetano na onome linku, tako da još jedan fail od tebe, samo nastavi![]()
Ne znam, ne poznajem covjeka. Mozda ti znas pa mi reci. Kakvi su to snimci?
Gotovo sve je podmetano. Nemoguce je da tvorci nisu znali da su slike koje su predstavili kao nekakav dokaz pripadale ljudima koji su samo lajkovali stranicu. Nemoguce je i da nisu znali da su pojedine slike pripadale prijateljima i porodici vlasnika picerije a kao toboz znaju toliko o njemu. Prilicno je ocigledno svim ljudima kojima mozak radi da su racunali na to da ce samo debili da se prime na teoriju. Cestitam.
otkud ja znam kakvi su snimci nije moj bioskopsamo mi u svijetlu svega ostalog djeluje kao interesantan "detalj"
na onoj stranici fino stoji sa cijih su naloga slike, znaci nije nista podmeatno alefantisu vec su dodate slike koje je lajkovao i komentarisao
Ne postoji "sve ostalo". Postoji samo zavjera za budale.
Tramp je jos jednom pokazao da je totalni kreten. Upravo je rekao da je otpustio Flina zato sto je lagao FBI. Sto bi logicki znacilo da je Tramp znao za to a nije nista rekao, iako je vec sledeceg dana rucao sa bivsim direktorom Komijem, gdje je od njega trazio lojalnost i stopiranje istrage. A onda ga je otpustio
Osim toga, i Obama licno i jos neki ljudi su ga upozorili za Flina.
a šta bi promijenilo da je rekao?
i slobodno nastavi da vjeruješ da je svijet ružičasta bajka u kojoj moćni ljudi ne zloupotrebljavaju svoju moć i na djeci
Kao i obicno, totalno si promasio vrlo jednostavnu sustinu. Nije sustina u tome sta bi bilo da je tad rekao, sustina je sto imao zakonsku obavezu da to prijavi a nije. I ne samo da nije prijavio nego je trazio od direktora FBI vec sledeceg dana da obustavi kriminalnu istragu znajuci da je osoba koja je jedan od subjekata te istrage lagala FBI. To Ameri zovu "obstruction of justice". Tako su Niksona sjebali.
Kako si uspio iz ove price da izvedes zakljucak da mislim da mocni ljudi ne zloupotrebljavaju svoju moc na djeci? Opet pitam, je li u pitanju mentalna retardacija ili obican bezobrazluk? Ovo je elementarna logika. Naravno da ima mocnih ljudi koji zlostavljaju djecu. Ali to ne znaci da je Pizzagate nesto vise od teorije zavjere za debile i ne znaci da postoji niti jedan jedini dokaz da je ovaj Podesta lik nekakav pedofil.
Kad smo kod mocnih pedofila, Republikanci u Alabami se spremaju da izaberu za Senat tipa koji voli da je*e djevojcice od 14 godina i kojem je zabranjen ulaz u jedan trzni centar zato sto je prilazio maloljetnicama: https://www.newyorker.com/news/news-...e-gadsden-mall
Last edited by VanjaTheMan; 02-12-17 at 20:44.
ako dokaz nije objavljen ne znači da ga nema, ja nemam pojma da li oni stvarno zlostavljaju djecu ili ih to samo "impresionira" ali svakako sumnja postoji
Alabama je specifična država i prije nekih 40ak godina to je uz pristanak roditelja bilo uobičajeno, koliko sam ja pročitao nije je napastvovao i ona i njena majka su dale pristanak za "vezu", bilo je i kod nas ranije udavanih koliko želiš sa po 14-15-16 god. da ne pričam tek među romskom populacijom
Ovako mogu i ja tebe da optuzim za bilo sta sto mi padne na pamet. Ogromna je razlika izmedju sumnje i osnovane sumnje. Da sumnja moze svaki idiot. Ima i ljudi koji su ubjedjeni da je Zemlja ravna. Treba li i njih ozbiljno da shvatim?
Nije ga samo jedna optuzila. Jedna tvrdi da je napastvovao kad je imala 14 godina. I ne moze ovaj slucaj tek tako da se opravda. Cujes, covjek od 30+ godina pitao majku maloljetnice moze li da se zabavlja sa njom. I to je kao u redu jer je to Alabama. A to je drzava u kojoj zivi najveci broj irvasa koji se hvale svojim porodicnim vrijednostima. I cinjenica da su mu zabranili ulaz u trzni centar zbog uznemiravanja maloljetnica govori u prilog tome da situacija u Alabami nije bas takva kakvom on i njegovi botovi zele da je predstave.
I da ne zaboravimo ovaj biser koji je takodje skorije izasao: http://www.newsweek.com/republican-s...dinator-716348
Ovaj je priznao pa nazalost ne mozes ni da pokusas da ga opravdas. Zao mi je.
Last edited by VanjaTheMan; 02-12-17 at 21:27.
zašto bi mene trebalo da bude briga za to ja nisam ni amer ni republikanacvidio sam da su ga optužili za nešto za šta su mu falsifikovali potpis a i za neke stvari koje su idiotske tipa neka ga je optužila da je muvao neke djevojke u njenoj blizini i da se ona nije osjećala prijatno
![]()
Ali si valjda covjek kojeg zanima problem zlostavljanja djece. Posebno od strane mocnih ljudi. Cemu prica o Pizzagate-u ako nije tako? Ili ti je cilj samo meni da kontriras bez obzira na gluposti koje ces usput da izneses.
Tvrdi lik kojeg je vise zena optuzilo za istu stvar i kojem je zabranjen ulaz u trzni centar zbog te iste stvari. Pogledaj malo istorijat njegovih izjava pa ce ti biti jasnije da li mu je potpis falsifikovan.
Last edited by VanjaTheMan; 02-12-17 at 21:36.
ono što sam vidio na vikipediji bar pola od toga su retardirane optužbe, OK napadao je žene a pogotovo mlađe i par puta maloljetnice i to dok je bio mlađi, evo ti je puna PG takvih
podeste su ipak "malo" moćnije od ovoga, i njihova i alefantisova interesovanja su "malo" nenormalnija od napadanja žena i starijih maloljetnica
Je li moguce da na ovaj nacin pokusavas da opravdas takve tipove? Svaka cast. Majka mora da je ponosna na tebe. I ako sestru imas ne zaboravi njoj da pokazes sta mislis.
Sa jedne sasvim dovoljno dokaza da Mur napada maloljetnice - sa druge strane likovi za koje ne postoji apsolutno nijedan jedini dokaz da su pedofili ili da imaju bilo kakve veze sa pedofilijom. Ali tebi su i dalje drugi veci problem.
Ti si zaista intelektualno nesposoban da shvatis da je bukvalno cijela prica o toj piceriji izmisljena. Sve "cudne" stvari vezane za Alefantisa se oslanjaju na laz da su one nepovezane slike pripadale vlasniku. A vec ti je objasnjeno o cemu se radi. Doduse moras da budes apsolutni idiot da bi mislio da ce neko slike zlostavljane djece da postavi na drustvenu mrezu. Teoreticari su toliko arogantni bili da su izmislili da picerija ima podrum u kojem se sve to desava, a od podruma ni traga ni glasa. Ignorises i cinjenicu da su medijske kuce poput Fox News-a morale da upute zvanicno izvinjenje vlasniku picerije i da povuku pricu. Covjek je cak kasnije gostovao na Fox News: http://insider.foxnews.com/2016/12/1...unman-attacked
A sve sto je "cudno" o Podesti se oslanja na tome sto lik trosi pare na debilna umjetnicka djela i performanse "umjetnice" Marine Abramovic i sto ima podrum koji je izgradio da bi gledao nekakve snimke koji moraju da se gledaju na cetiri zida. I to je javnosti bilo poznato od 2004-e na osnovu obicnog intervjua koji je dao dobrovoljno, a ne na osnovu nekakvih hakovanih tajnih mejlova. Apsolutno jedna truncica dokaza ne postoji o nekakvoj pedofilskoj zavjeri, niti ga je bilo ko osim ludih teoreticara zavjere optuzio za tako nesto. Shvatas li uopste koliko su takve optuzbe ozbiljne i da lazne optuzbe takvog tipa imaju negativan efekat na prave slucajeve?
Last edited by VanjaTheMan; 02-12-17 at 22:16.
There are currently 4 users browsing this thread. (0 members and 4 guests)
Bookmarks