Znate li radi li ko u PG zatvaranja terasa sa providnim harmonika vratima?
Nesto ovako
Neka preporuka za nekoga ko se time bavi?
Da ga navatam prije nove...
--------------------------
Do Not Disturb.
--------------------------
Znate li radi li ko u PG zatvaranja terasa sa providnim harmonika vratima?
Nesto ovako
Who let the dogs out
Ima li još neko problema sa Telekom mobilnim netom? Prevashodno mislim na primorje, Budvu?
Cijelo jutro mi ne radi ni na modemu ni ma telefonu... Zvao tri puta, oni kao nešto podešavali, ali ništa!
Poslato sa VTR-L09 uz pomoć Tapatoka
Ko je vas poznavao, ni pakao mu neće teško pasti...
Ja nemam problema sa ADSL ili mobilnim internetom
- Smrt fasizmu baba
- I tebi sinko, i tebi
Slobodan Sasa Lakic prof monetarne ekonomije.
Bio akter ako se sjecate onog samaranja studenta i svadjom s onim likom iz Makedonije
Treba mi par informacija ako ko zna u PM![]()
Sent from my Le X620 using Tapatalk
Oli to da ga gepekuješ... :mrgreen:
Sent from Tapatalk
#fakenews
Je li aplicirao neko za SAD vizu skoro? Treba li se nositi samo confirmation page aplikacije ds160 ili još i potvrda o terminu intervjua?
Neko da popravlja muziku za kola? Ako ima neko da radi oko toga nek se javi.
Trebaju mi sve ili skoro sve pjesme Dragane Mirkovic. Ima li ko od koga bi to mogao preuzet da metnem na flesku?![]()
Sent from my iPhone using Tapatalk
Postoje dvije velike ekipe u Milanu - Inter i Inter Primavera. Giuseppe Peppino Prisco.
Kumujes li to opet?
nothing comes from violence and nothing ever could
Postoji li vishe uopshte tzv. jeftina struja i kad je?
...
http://www.epcg.com/domacinstva/manja-i-veca-tarifa
23h-07h a nedeljom cio dan
A ne stvarno, dosta je bilo vise
Ovo je za moj merak, da ga galim u Megana kad dodju hladni dani
Dragana, Djani, Ipce, Amir Resic. A Pedja Medenica i Mirza Selimovic za djevojkin merak
Zamisli Pedja Medenica, je li realno da njega neko moze da voli![]()
Postoje dvije velike ekipe u Milanu - Inter i Inter Primavera. Giuseppe Peppino Prisco.
Djanija i Ipceta sam rekao radi fore. Ali znas sto mi je cudno, sto se narod folira kad kaze da ne zna Djanija? Evo ti prvi.
A nasli se jesmo i to odmah kad se nije znalo ko sta slusa. S tim sto ona slusa sve, narodnu, pop muziku, onda Balasevica i Sobica, ja ne mogu to stvarno, odmah mi se spava uz takvu muziku
Jedva sam cekao da se neko javi s takvom pricom poput tebe jer sam bio ubijedjen da hoce. Ja sam pametniji jer ne slusam narodnu, hahahahahahah
Last edited by Tripleta; 01-12-17 at 11:15.
Zeni to odma. Super ste vas dvoje.
Jesi ti ono bacio izraz za nekog lika ili djevojku "metalika masna", ili sam pobrkao nesto?
Sent from my EVA-L09 using Tapatalk
Kakva inteligencija izbija iz tebe cim kazes da ne slusas narodnu muziku. Od sad cu i ja da pricam da ne slusam narodnu samo da bi ljudi mislili da sam pametan.
Za ovo drugo, ne znam o cemu pricas
pusti to, koga briga za muziku. reci ti meni kako ti kume kuvaju?
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks