Telemach BiH dobija SundanceTV (filovi, serije) kanale, a to znaci da ce i Telemach CG.
escobar bp ima li telemach bih face tv?
“Dodju tako ponekad vremena, kada pamet zacuti, budala progovori, a
fukara se obogati.”
Bice uskoro novih kanala cisto da znate![]()
Послато са LG-D858HK уз помоћ Тапатока
Straus, oce li se rjesavati tehnicki problemi sa pojedinim hd kanalima (a bogme dosta i sd)... za odredjenu grupu korisnika, ne znam jesi li upoznat..?
Nemamo pozamasan broj kanala u paketu koji nas sleduju inace.
koji ce biti novi kanali?
Who let the dogs out
Sundance tv imamo i mi al dzabe kad nema prevoda....Straus oce li biti novih kanala i na totalu?
Novi kanali od danas :
Prva Word
Prva kick
O2 tv - bivsi b92
u narednim danima ocekujte jos neke kanale.
Ps, na total prva world i prva kick jer su o2 vec imali.
Prva world dodata al nema prve kick....
Na total tv od 23 decembra prva kick
Svi u bloku 5 skremblovani, kao i polovina drugih slobodnih kanala. Ako mi ko iz telemach-a jos jednom zatrazi zbog tog problema broj ugovora smatracu da se sprdate sa klijentima iz razloga sto je vec dat pa nije rijeseno kao i iz razloga sto je to problem na nivou naselja i radi se o slobodnim kanalima pa ne vidim razlog da se isti trazi.
Kako da aktiviram pickbox sa telemachom (imam onaj gold paket)
Podgorica Podgoricanima!
Kakav je ovaj novi kanal TOP ?
Sto ce se emitovati na njega osim serija?
Who let the dogs out
I mene zanima kako da aktiviram pickbox...
Sent from my KEYone using Tapatalk
Telemach kupio M-kabl izobecavao nam kule i gradove i sad nam samo trazi brojeve ugovore. Vidite nemam deset kanala, samo broj ugovora i bice u redu, sjutra nema dvadeset. Vidite nemam dvadeset kanala, ma nemoj, broj ugovora...!? Za nevjerovati. Ja znam u cemu je problem ali brate sto si ga kupovao ako ne znas da ga rijesis i sta non stop zoves klijente da im nudis prosirene ponude i brzi internet kad ni osnovno ne mozes da obezbijedis. Barem da kazu pa da se selimo na BBM instalacije ili sl.
Opet steka Eon...
Koliko će biti povećane nove cijene od 1. januara - gledam cjenovnik i ništa mi nije jasno (po običaju :mrgreen: )
Konkretno u mom slučaju Trio gold extra ide sa 27.90 na....?
nije jasan ni meni taj cjenovnik.mislio sam da je u pitanju samo poreska stopa koja vazi od 01.2018. 21% ali........
Last edited by xxl; 04-12-17 at 13:01.
“Dodju tako ponekad vremena, kada pamet zacuti, budala progovori, a
fukara se obogati.”
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks