Coinmam 1eth 490 usd, cex 519 usd
Sent from my SM-G955F using Tapatalk
Ne znam uracunaju li ovdje sve, ovo je korak prije placanja.
Obratite pažnju kad trgujete na Cex.io nikad ne trgujete preko glavne stranice nego odete na Trade tab i tamo su najpovoljnije cijene.
Posto vidim da cuvanje na ovim sajtovima za trgovinu i nije najpametnije, koji wallet za cuvanje da uzmem?
Sa drugarom koji je ozbiljno u tome savjetovao me https://trezor.io/ ... ? Jel to najsigurnije?
Svaka vrsta pomoci je vishe nego dobrodosla, pogotovo od magova ovog topica))
F.C.F.
Trezor ili Ledger Nano, svejedno je.
Ulozio bih par hiljada u ovu avanturu, koje je najbolje mjesto za ucenje o kriptovalutama, provjereni sajtovi, forumi i tsl.
Hvala.
Sa li da BC Cash i BC Gold konvertujem u BC?
Poslato sa kompaktne pisaće mašine
............ Ż\_(ツ )_/Ż.............
Ako neko prodaje IOTu ovdje na forumu neka mi javi u privatne poruke...da se dogovorimo![]()
paper wallet, odnosno prosto cuvanje sifri na izolovanoj i bezbjednoj lokaciji je takodje validna opcija.
ne treba za sve usb disk ili bilo koji uredjaj koji unosi kompleksnost ili mogucnost da crkne pokvari se i sl.
Fora je sto na toj flesci istovremeno drzis skoro sve valute na jednom mjestu-nemas 100 nobcanika
Ja sam isto bio paranoik po pitanju bezbjednosti dok nisam poceo i mislio da je papir najbolji kad sav vidio kako radi 2fa-pa da cuvas nuklearne kodove ne bi ih cuvao jacom tehnologijom
Sent from my SM-N910C using Tapatalk
Last edited by Evlcrazylady; 29-11-17 at 08:54.
Dok dodaju iotu.
There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)
Bookmarks