8C
Giulietta Sprint
33 Stradale
2600
GTA
Montreal
Spider
156
Brera
8C Competizione
A ovaj sto za 159 kaze.
Reci nam koje si probleme imao?
Jedini problem koji priznajem jesu trapovi. Ali u normalne drzave ne stradaju kao kod nas jer su nam putevi jame i gudure.
A i za moju cio trap kod Sparca 150e. Znaci ulaganje nista.
Druga stvar. Bas mogu da kazem da sam relevantan da pricam o autima. Otac majstor 35g, ujak se bavi prodajom auta i od toga zivi cio zivot, brat uvozi auta 5-6g.
Vozio sam od 900cc dizel do Hemi motora.
Malo koji auto ide kao 1,9 jtd u toj klasi, plus malo koji auto drzi kao alfa. Osjecaj je kao da vozis race car.
I onda dodje neko ko je vozio jedno auto da mi prica. Tako nam je sve na forumu.
Sent from my iPhone 7 using Tapatalk
Last edited by AmFi; 28-11-17 at 10:56.
registracija ti je 120e skulja nego za 1.9, to ti je 10e mjesecno nije vala neka razlika
She is only here to annoy herself!
110-120...to je to... uglavnom slabodavno je bilo kad sam je tazio za sebe pa izbjegavao ovu slabiju, pa zaboravih tacnu cifru
Ti si atrakcija. Bizbi je Takumi za tebe.
Jes’ znamo. Ti se razumijes u sve kao Mara u kriv k.... samo Mara malo bolje od tebe jer je probala k.
Ja sam plašljiv i bojim se tog race car osjećaja.
Ti se svega bojis i svoga hlada. Zato si kod fansona sakriven. Idi na podforum iphone i hvali se modelom X i dizi iphone u nebesa.
Prestaješ da budeš zanimljiv i polako počinješ da smaraš.
Vi sa 120ks meni na biljeg da izidete
p9lite
Prosto ne znam odakle da pocnem,auto sam kupio od druga koji znam da je maksimalno pazio a opet prvo on mnogo mnooogo ulozio u nju za tu km, set kvacila zamajac i jedan podizac je on promijenio neposredno prije nego je meni prodao,ja sam auto vozio pola godine i u to vrijeme su mi crkla ostala 3 podizaca,dvije stope motora,neki dio na menjac koji je odjednom postao pretvrd tokom saltanja i trap skoro pa kompletan,za koji mi je on rekao da ga je potpuno sredio prije 10-ak hiljada.Ja sam prosao mozda dvije hiljade sa njom za taj period. Prodam je poznaniku,kojemu posle mjesec dana crkne glava upravljača! Vjerovatno sam ponesto i zaboravio jer je bilo prije dvije godine skoro. Vece kante sa manje kilometraze nije bilo,a ovako spolja i unutrašnjost kao da je sad sa proizvodne trake sisla. Pi!
A jesi li provjeravao kilometrazu?
Jesam
E onda si slabo provjerio ocigledno.
Ja sam na moju promijenio set kvacila na 190 000. To je potrosni materijal plus je 160e set kvacila bez zamajca a za golfa 5 220e. Kad mi kazu skupo odrzavanje.
Onda 159 ima poblema sa zadnjim podizacima. Resava se o cas posla i nije skupo.
Ako zuji u mjenjacu lezajevi koji su 60e, a to pocne da se cuje na 300 000+ i mjenjac je od opela jedina losa stavka na autu.
Za trap ima Trifunovic u Srbiji godina dana garancije na sve. Ko zna kakve ste djelove kupovali. U autoboxu su trapovi smece. Ostalo je ok.
Zato ja kod sparca uzimam to za trap made in germany. Ali najbolje i najisplativije je u srbiji kod ovoga plus salje za cg i sve 5.
Za letvu volana ne znam sta da ti kazem. Ali sam siguran da je taj auto presao Boga oca.
u zadnjih nedjelju dana, dvoje kolega miču vw golf - jer im se kvari. jedan miče golf V, ova druga miče golf VI. hoću li zbog toga reći da je svaki golf ****** - ne. strefilo se tako. ko zna kakva je redaljka na ta auta bila dok nijesu završila kod ovo dvoje.
ista priča za svako drugo auto. zavisi kako i na što strefiš. meni je ovo treća alfa, i jedna jedina stvar je konstantna što se tiče cijele priče - ne vozim alfu da bih se raspravljao sa dokonim ljudima po forumu, nego zato što mi je merak i uživanje. svim "vozačima" kojima je maksimalni doživljaj u vožnji da preteknu clia 1.5dci i dr*aju ku*ac na to narednih mjesec dana uz priču kako im auto troši 2,5l po gradu bih savjetovao da alfu zaobiđu u širokom luku.
ako ćemo o tome koliko se kvari alfa...pa, pokvari se. i napravi se. i opet se uživa u vožnji. za razliku od velike većine ostalih prevoznih sredstava koja te smore pri samom pogledu, a o osjećaju u vožnji da ne pričam.
ovim filozofima i samoproklamovanim mangupima sa tastaturom koji pljuju ne zato što im se ne svidja alfa, nego zato što neko drugi u nečemu uživa, cijeni i poštuje (kao dostina nas alfu, u ovom slučaju), dok se oni budjaju dok rifrešuju forum čekajući novi post koji će da istroluju nekom copy-paste glupošću, zaista želim da nadju nešto čemu će da se posvete i uživaju. kakav kođ da im je život, ipak je jedan, pa nek malo iskuliraju, valja se.
100% je prava kilometraza. Drago mi je sto si zadovoljan svojom Alfom,uvijek bio i sa svakom sledecom. Sto se mene licno tice nikad vise mozda samo ova 4c kad joj pane cijena na 13 000,14 000€ iz razloga sto je prelijep auto za moj ukus...:fat:
Ja upravo to govorim. Ljudi koji su je sreli samo na semafore pricaju o alfi kako se kvari.
Meni je u sred voznje crkao audi 2.0 tdi i nijesam rekao da je ****** ovo ono. 2.0 jeste los motor to stoji. Ali sad necu drvlje i kamenje.
Evo kolega sa posla koji je do sad vozio golf 5 jednom ostalo golf 3 i taxi. Kupuje auto tj golf 5 do 5000e da je dobar. I ja mu kazem evo ja prodavam alfu mozes da probas. Evo ima i drugih auta probas. Ne ne ja ocu golf 5 samo a i alfa se kvari.
Ja ga pitam jesi li vozio kad? Jesi li se vozio? Ne ali sam cuo. E to je to. Neuki ljudi. I ja tu batalim pricu svu. Gotovo. Ali odje uzmu da mlate tobos veliki znalci. Svaka druga je njesra i poyy. A bjezi vise.
Nemam namjeru da se raspravljam. Kupujem auto za sebbe ne za selo.
Sledeca 159. I onda se nadam jednog dana stelvio. Izaci cu na temu da pokazem samo 159![]()
A do tada veliki pozdrav za sve velike znalce, umne ljude ovoga foruma sto su svaki auto vozili, svaku zenu probali, svaki telefon koristili. I svaki im auto trosi 3,1, svaka zena im se lose hebe, i svaki telefon osim Iphona je ******.
Bomba
Sent from my VTR-L09 using Tapatalk
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks