meni optika od 40 Mbps ne prelazi 20Mbps ...evo mjerim na speedtest
Treba li da zovem operatera da me prebace na veću brzinu (50 Mbps) jer i dalje mi na testu stoji 40Mbps. Koristim već godinu dana paket Magenta 1L.
meni optika od 40 Mbps ne prelazi 20Mbps ...evo mjerim na speedtest
Sonix, Poker_Sindrom, javite se na PM, sa kontakt telefonom, da to sredimo.
If at first you don't succeed, skydiving is not for you.
Emile ,hvala sto zelis da pomognes.Kad sam mjerio prvi put ,bio sam udaljen od resivera, i ajde da kazemo da se jacina signala smanjuje,daljina je nekih 12 m od dnevne do sobe gdje sam mjerio . Ponovio sam mjerenje u blizini resivera i pokazuje 40 Mbps iz vise pokusaja .Imam Magentu L ,znaci da je ok sve ,al opet mi nije jasno da se tako prepolovi brzina cim se udaljimo. Najjaca prica je debeli su zidovi u ove stare zgrade![]()
I jos jedno pitanje,koja je razlika izmedju extra trio i MagentaL ...koliko sam vidio nemas Pinkove kanale i nemas karticu za mobilni gdje imas 100 min ? to je to?
Nikad ova optika neće biti kao što bi trebala.....stalno zovem majstore
protok sa 40/4 spao na 0.4/0000.4
ping dje je bio 30, 40 danas je od 200 do 1200..
1200ms.. halo
ali kad restartujem ruter popravi se malo.. sa 1200 na 900
Ja nisam toliko nezadovoljan.Ali jesam malo jer od obecanih 50mbps nema nista osim slova na papiru.
Check out my @Speedtest result! How fast is your internet? http://www.speedtest.net/my-result/a/3408539570
Sent from my Le X829 using Tapatalk
Šta sve dobijam u odnosu na ono što imam trenutno ako potpišem novi ugovor, osim što mi se poveća brzina interneta na 50Mb/s?
HBO godinu dana besplatno, 100 minuta ka svim mrežama za Magneta mobilni broj, do sad je bilo 60min, internet ti gase kad potrosis 1GB, i dobijas 100GB interneta za godinu dana na mobilnom, počinju da se troše kada potrošiš taj 1GB. 5000 minuta ka 067 kada potrosis ovih 100 minuta, 5000 na fiksnoj mrezi ka 067. Ako sam sto promasila, ispravice me neko i CT.
Brzina je sada skroz ok kod mene.
![]()
Nije primamljiva ta ponuda da bi se potpisivao novi ugovor, ali razmisliću još.
ispravka.
za mobilni broj se dobija 100 minuta ka svim mrezama + 1000 minuta ka svim mrezama koje vaze pola godine
1 GB interneta + 100 GB interneta koje vaze godinu dana.
+ dodatna 67 kartica gratis koja ima 1 GB interneta, 5 GB za viber&messenger, 5000 minuta u mrezi, sve to gratis godinu dana.
Momci je li tačno da je na starom aerodromu prošlog vikenda ukraden neki bakarni kabal i da zbog toga pojedini korisnici optike nijesu imali internet? Ako je tačno, kakva je to optika što ide preko bakra?
"Anybody driving slower than you is an idiot, and anyone going faster than you is a maniac"
Ček ček Emile da pojasnimo
1. Ovo 1000 minuta koje važe pola godine, nama to niko nije poemnuoDa li je to kada potrošiš ovih 100 minuta, počinje da se čupka od ovih 1000 dok ne završi mjesec? Jer onda tih pola godien znači ne trošiš onih 5000 ka 067 kada potrošiš 100 minuta, nego trošiš ovo ka svim mrežama? To bi dobro bilo
2. Karticu gratis nam takodje niko nije pomenuo kada smo potpisivali ugovor! Ja imam taman dula sim, i jednu karticu vazda haha. Molim te da mi ovo provjeris i javis jer ja bih onda uzela tu drugu karticu. Znači pored ove koja je već u magenti, dobijamo još jednu SIM karticu, jesma li dobro?
Hvala
Ni ja ne dobih gratis karticu...
Sent from my Le X829 using Tapatalk
Hvala ti mnogo Emile za ovo!!!!
Niko nam pomenuo nije, danas cu poci u poslovnicu po tu karticu, no comment.
Samo mala napomena. Gratis su ovi benefiti godinu dana, nakon toga je cijena 5.9 eura. Tada se moze odjaviti.
Odlicno.
Eto, sad ko ovo procita, ako znate nekoga da je produzio ugovor, savjetujte ga da uzme ovu zaboravljenu karticu![]()
Pa nije zaboravljena, ovo sa karticom je posljednja akcija![]()
Dejane, korisnici optike nisu bili pogodjeni ovim problemom, cini mi se...
Ljudi, ovo će vam vjerovatno zvučati ludo (ja bih volio da tripujem), ali svaki put, kada malo duže ne koristim telefon (pola sata, sat) i kada uzmem u ruke moj mobilni telefon, tj. otključam ga meni se internet izgubi u kući. Zaledi se extratv na minut, nema wifi-ja, uopšte nema interneta, ni na kompjuterima i onda se mreža kao resetuje ili šta se već desi i poslije sve radi
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks