Ima mtel... Zadnjih 10god kupujem tel preko operatera, nikad nikakav neuobičajen problem nijesam imao...
Sent from Tapatalk
ima li ko samsung onaj zaobljeni S7 edge....mislim ima li ko od ovih naših provajdera na ponudi? I ima li ko da je kupio preko bilo koga od njih telefon a da mu se nije nešto pokvarilo da je prije isteka garancije ili tik po isteku morao kod majstora?
Sovršenstvo tvorenija, tainstvene sile bože,
ništa ljepše, nit’ je kada, niti od nje stvorit može!
Ima mtel... Zadnjih 10god kupujem tel preko operatera, nikad nikakav neuobičajen problem nijesam imao...
Sent from Tapatalk
#fakenews
Isti slučaj. Baš nijednom nisam imao problem kad sam kod operatera kupio telefon...
Poslato sa VTR-L09 uz pomoć Tapatoka
Ko je vas poznavao, ni pakao mu neće teško pasti...
Bgm s7 edge ima problema
3,4 puta sam dobijao novi
Tako da obavezno ga sa garancijom
Ja sam preko t-coma uzeo 5 telefona do sad, jedan sam u zamijenili (HTC), drugi otklonili kvar, sve u rokovima koje koje propisuje garancija. Mada, cujem dosta ljudi da se zali na telefone koje uzimaju preko t-coma. Pogotovo Samsung.
- Smrt fasizmu baba
- I tebi sinko, i tebi
moze li neko da preporuci grijalicu/radiator da malo trosi a dobro grije za prostor od 10-20 kvadrata? U delti sam vidio neke Vox, ali ih na njihovom sajtu nema.
Eno reklamiraju ono sad na popust sto ukljucis i 4c po satu te kosta grijanje![]()
Imas u voli hipermarketima. zaboravih kako se zove ono cudo
Sent from my Le X620 using Tapatalk
Merc, nemas grijalice koja malo trosi. Svak je od 2KW - 2,5 KW, i ako male izgledaju.
- Smrt fasizmu baba
- I tebi sinko, i tebi
Nokia, HTC, dva Samsuga u zadnjih 6 godina uzeh preko T-Mobila i nikakvih problema. Sa onima koje sam kupovao drugačije uglavnom je važilo pravilo što jeftiniji (čitaj jednostavniji) to je bolje služio.
Sent from my 5025D using Tapatalk
Ima li ko iskustva sa Tesla ivertorskim klimama, valjaju li cemu?
"LIFE IS ABOUT PASSIONS. THANK YOU FOR SHARING MINE." - Michael Schumacher
Dje bi po PG mogao naci rasvjetu, trebaju ugradne led sijalice ali sto manje K, led trake i sl?
Da ima neki izbor i količinu, ovo u Bar je zastiđe nit ima što, nit imaju preko 3 sijalice!
Poslato s Jadrana
Led trake sam ja najjeftinije nalazio na starom aerodromu u radnji Horoz, to je zgrada Zetagradnje preko puta hotela Kostas na bulevaru. Mozda ima nedje jeftinije, ja kad sam bio tamo su bile najpovoljnije, ali ima dosta od tad. Pogledaj I okov svakako na starim I onaj elco tim, to ti je sve relativno blizu jedno drugom.
Sent from my EVA-L09 using Tapatalk
To je konik
Sent from my iPhone using Tapatalk
nothing comes from violence and nothing ever could
@Tom, imaš u Simel led trake.
Nije lako, ali je jako rođaci.
Hvala vam! PoznaVam Pg, snaći cu se, divni ste!
Simel sam zaboravio vidiš, a ispred nosa su mi, mada svi imaju isto 6,5K i više, a to mi ne odgovara za oči nikako.
Poslato s Jadrana
I meni je ispred nosa, zatvoren je danas![]()
--------------------------
Do Not Disturb.
Pogledaj i ođe: http://www.semum.co.me/
Sent from my HTC U11 using Tapatalk
ljudi, aj mi pošljite neki avatar zvoncice,ovaj božićni, sa onom crvenom odorom tj url avatara koji može na forum....a? Ja ne ume? Probah i evo se mučim po ure smučilo mi se već![]()
Sovršenstvo tvorenija, tainstvene sile bože,
ništa ljepše, nit’ je kada, niti od nje stvorit može!
pokušaj ovaj
evo url - https://www.google.com/search?client...8w1R18R8T4ppM:
ne znam smeta li ovo happy holidays
„Najveća tragedija u mom životu je smrt Ane Karenjine.“ - Dovlatov
Valja li ti ovaj
![]()
Last edited by Ulix; 26-11-17 at 22:37.
„Najveća tragedija u mom životu je smrt Ane Karenjine.“ - Dovlatov
^ Po mogucnosti kocka![]()
Do Not Disturb.
There are currently 4 users browsing this thread. (0 members and 4 guests)
Bookmarks