Sta moze da vozi neko ko pljuje vw?![]()
sto vozi laz?
Prema tome, šta da ti kažem?
Sta moze da vozi neko ko pljuje vw?![]()
I think
![]()
plus ova glavobolja, samo crna
![]()
samo sam cekao :lolblue: :lolblue:
She is only here to annoy herself!
Predsjednik sam, ne mogu u auto iz Rumunije
"To auto nije valjalo ništa, to je rumunski auto, benzinac 1,2, to je auto za komunalnu policiju, za 'rejnbov' usisivače, to nije auto za predsjednika"![]()
![]()
Last edited by Laz; 19-11-17 at 16:52.
zamene mujovic je u rangu jeremije klakson tako da posle ovoga a nema sanse dabi sjeo u to auto
da mi dodje taksista da me pokupi vrnuo biga nazad i zvao ove sa pežama
2011te, kupio ja 19tku...nije jos 3 pune godine imala.... 40000 presla....platio je 11000..... i prvu noc sa drustvom, gledaju auto, kad dolazi drug, kupi stepwaya.... ispod cekica... i parkirana auta jedno pored drugoga... veli mi ovaj udji, pogledaj, aaa kako ti se cini??? samo reko super, da te dobro sluzi...![]()
upravusi poyyy
slabo drzi GTI V, rece covjek i udje u daciu...
f6
Uzeh privjeske za ključeve u Alijans:
Za svakog u kuću po 2 komada:
Idealno za nas pivopije![]()
sto napravismo od ove teme, jebe lud zbunjenog![]()
Jebesh gnjolfove i daćije
Može Toyota GT86 sa Ferrari 458 motorom...
Motor izvađen iz udarenog 458, plaćen 42 000$(a za otprilike 50 000$ moze da se napravi full drift missle nisan 350z ili 240sx sa 1jz/2jz ili v8 crate motorom od 500-700 konja, bukvalno komplet gotov auto sa kavezom izadje toliko, a odje je samo motor placen 42 hiljade+ bog zna koliko jos para da se zapravo ugradi i spari sa nekim menjacem itd)...
nece njemac ( ovlasceni bmw) da da zimske gume sa autom koje treba u voznji da se dovede? sto da se radi
f6
da se uzmi nove zimulje
Preko Bosne pa ih zamijeni tamo... Tj je li i dalje zakon da možeš imati lance, da ne trebaju zimske...?
Sent from Tapatalk
#fakenews
treba medo stic do bosne.mislim da nema sanse da ce se proc kroz austriju a tek sloveniju na ljetnje gume. bez obzira na stanje na putevima.
f6
Bgm onda nemaš puno opcija sem da kupiš nove u Dojčland...
Sent from Tapatalk
#fakenews
IDOL
![]()
Honda Civic ona s onim farom naprijed dugackim kako li da definisem. 2.2 dizel.
Valja li to sto ??
Sent from my Le X620 using Tapatalk
Dobar i praktican auto. Benzinac 1.8 najbolji izbor za tu karoseriju.
Ne uzimaj ako sa i-Shift mjenjacem. Samo manuelni sem ako nije preko 2012. godista.
slazemse
There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)
Bookmarks