Pazite, i u Albaniju su počeli da uzimaju vozačke našima, zbog prekoracenja. Poslije moraš preko Ambasade da je tražiš nazad.
Sent from my SM-G925I using Cafe Del Montenegro mobile app
Pazite, i u Albaniju su počeli da uzimaju vozačke našima, zbog prekoracenja. Poslije moraš preko Ambasade da je tražiš nazad.
Sent from my SM-G925I using Cafe Del Montenegro mobile app
E čuš 0 tolerancija, a kad naiđe mali sinovac kumovog strica, što ćemo onda?
Onda moze i duplo..
Ovo je 1km/h je bas preseravanje i ja ne mogu vjerovat' dokle je doslo...
Kapiram ja da fali para i sve to ali nema smisla (niti bi proslo u ijednu iole pravnu drzavu) da se pisu kazne za 'prekoracenje' od 1km/h jer radari grijese makar par km/h i to kad se upotrebljavaju kako treba a bog zna ovi nasi sto cine i kako mjere...
--------------------------
Do Not Disturb.
--------------------------
Nisam gledao izmjene zakona o saobraćaju ali u jednom od starih je stojalo da je tolerancija na grešku radara do 10 posto čak iako su baždareni.
Sigurno je to promijenjeno jer ne bi mogli ovako agresivno da nastupe.
Poslato sa kompaktne pisaće mašine
............ Ż\_(ツ )_/Ż.............
Na sertifikatu tih radara koji izdaje zavod za metrologiju pise ovo:
Granice dozvoljene greške
Granice dozvoljenih grešaka za mjerila brzine vozila u saobraćaju pri mjerenju
brzine su:
a) ± 3 km/h, za brzine manje od 100 km/h;
b) ± 3 %, za brzine veće od 100 km/h.
tako da nema sanse da ovo prodje na sudu. odstamas ovaj sertifikat i ides na sud.
http://www.metrologija.gov.me/images...E-B-01-011.pdf
Najopasnije oružje su ljudi malog kalibra.
dali se to odnosi na sve radare ili samo na jednu vrstu
sudija ce ti trazit sertifikat za uredjaj kojim je snimljena brzina
Prema tome, šta da ti kažem?
Nesto cisto sumnjam da imamo vise modela
Sent from my SM-A710F using Tapatalk
Satelitski resiveri/oprema
Svuda u svijet bi palo na sud.Tako da podje kod sudije ima takodje da padne.
Sent from my Le X620 using Tapatalk
Ima sertifikat za svaki model.
Najopasnije oružje su ljudi malog kalibra.
jel ovo situacija dje je ogranicenje 50 a ti vozis 61 ili bas dje je ogranicenje 60 a ti si vozio 61.
Crna Gora, gnjezdo sokolova,
ko te kleo – jaki Bog ga smeo,
Tko zlobio – crn mu obraz bio
ogr 60 a vozio 61
evo ti trucam
http://www.metrologija.gov.me/images...E-B-01-003.pdf
uglavnom isto +-3km i +-3%
da odstampamo ovo svi, pa da drzimo u skaf...
Last edited by E_K_V; 12-11-17 at 15:46.
Ima li kakav sertifikat +50% ?![]()
evo za sve verzije...
http://www.metrologija.gov.me/images...saobracaju.pdf
samo pogledajte koja je sluzbena oznaka i onda je upsiite rucno, uglavnom razliak je samo u zadnjem broju
http://www.metrologija.gov.me/images/ENG/OT/B-01/MNE-B-01-005.pdf
meni kilometar sat laze tacno 7km/h ako poredim sa gps-om, pa mi jos nidje nisu pravili problem
tebi kazaljka pokazuje vise tako da ako gledas kazaljku ti si ustvari ispod limita poyyy
veca dimenzija je od standardne tako da je obrnuto poyyyy
mada nema sta da se raspravljas sa tom debilcinom koja ti napise kaznu za 1km/h preko
Imao sam i kazni i pustanja sa svakakvih brzina ali mi je na nos izasla jedna kod Ekonomske skole...12km/h prekoracenje u 2 uvece, fatao "zeleni talas", zaustavlja me i trazi da se popnem na trotoar...Pa o jadu sam se zabavio motajuci se po sudovima, nisam je htio platit za spas
Last edited by Laz; 12-11-17 at 16:01.
I ja za pauka sam 3 puta isao na sud, ovaj se nije pojavio i pala je naravno...
U bd mi prosle godine napisase jer nisam imao tablice, kao da je to moj propust a ne MUP-ov, pih... da je u PG bilo isao bih na sud a ovako ti se vise isplati platiti nego ici na sud :S
kolikosi platio
Mislim da je bilo 50e pa ako se plati u roku od 8 dana ono 33e il kako dodje.... da odes do bd 10e, ako ti odloze sudjenje moras opet doci (jos 10e) vrijeme, cimanje.... al dzukelski potez...
Jos mu ja kazem, jesam li ja ispravan? (Odradio tehnicki) ako budem imao udes a da sam kriv, druga strana se moze naplatiti, kaze jeste.... oce li registracija da mi vazi do dana kad dobijem tablice ili od kad sam uradio tehnicki? Kaze od kad si uradio tehnicki, pa? Al moras tablice imati... izgleda da sam trebao da parkiram auto 15 dana (tad se toliko cekalo, falilo im je tablica)![]()
There are currently 4 users browsing this thread. (0 members and 4 guests)
Bookmarks