dje i vazda stoje....posle house majstora
dje taxno
Prema tome, šta da ti kažem?
ja vise onuda ne idem nikad kad idem prema nk...no okrenem starim putem....jer idem iz vranica....
ono je katastrofa sto su napravili...
ja ih od kuce do posla (6km) preskocim 10komada...a jos pola od toga vozim bulevarima dje ih nema...
Yes, I'm in need of something
But it's something you ain't got
Шта би збиља с оном вајбер групом ђе се јављају локације плавих људи?
Sent from my HTC One_M8 using Tapatalk
Sate sate sate
Jel da? Skinut a?
Super i meni su bas mrzni, nego onda ocete li vi neki da odgovarate, i materijalno i krivichno, za pojedine potpune kretene koji samo sto ne polete dje je god pravina duza od 200 metara. A i ogroman broj toboz regularnih, koji smatraju da je voznja 80-100kmh kroz naseljeno mjesto, potpuno regularna stvar.
><
pored moje kuce ima put sirine ne vise od 2ipo metra.... iance betoniran je, samo pri kraju je asfalt.... pravac je duzine nekih 100m, a razlika u nadmoriskoj visini pocetne i krajnje tacke je skoro 20m.... e sad to je bukvalno kraj te ulice, i odatle se put nastavlja u brdo nekih 200m do jedne kuce koja je sama na brdu....
e sad, necu da vam pricam kako ljudi koji idu na brdo(iz ko zna kojeg razloga) voze tuda.... redovno se desi da ulete komsiji u dvoriste na kraju, jer je krivina koja je nepregledna, pa im iskoci neko.... i 100 puta sam krenuo da betoniram 2 lezeca... jer ima dosta djece koaj se igraju tuda.... a sot je najgore imam dvoje komsija kojima ne mogu da objasnim da tuda mogu da voze 15km/h, a ne 40-50...
sto je najgore od svega, jeste pravac, ali toliko zamki ima da vam neko od auta iskoci ili ljudi da je to nevjerovatno....
inace 10 macki sam svojih odatle pokupio zgazenih.... jedan sam od rijetkih koji ne mora da brine kako da ih udomi.....
i onda zasto staviti lezece...pa samo radi nas samih...
Saobraćajnu možeš sigurno da podigneš a za ovo drugo ne znam.
Imam dvije stare kazne koje mi nisu stigle ali bih da ih platim. Zanima me oce li to zaustaviti proces npr da mi to postar ne donosi kuci ili moram da cuvam kopije?!
Ako ces me poslusat, nemoj ih ni placat niti pitat za njih... Ja sam imao 3 kazne i oduzeta mi je vozacka bila 3 puta, stigla mi je samo zadnja kazna. Otisao kod sudije za prekrsaje i pita me "Je li ti ovo prva kazna?" ja ka iz topa reko "Jes" , u tom slucaju ona mi smanji kaznu posto je navodno prva , platih to a od ostalih 2 ni traga ni glasa evo ima 2-3god...
Za ove koje on pita se ne ide kod sudije...samo sačuvaj uplatnice za svaki slučaj.
Ima li neko informaciju na koju adresu da javim Sudu za prekrsaje u Podgorici da sam platio cjelokupnu kaznu prije prinudne naplate? Mail, fax, nesto?
A sto se cini sa ovim kaznama sa prekoracenje od 1km/h... Jel' moguce ovo?
Apsurdistan svega mi!
--------------------------
Do Not Disturb.
ja ne vjerujem u to
mozda ima neka fora tipa vozio je 40 vise a mora je napisat
Prema tome, šta da ti kažem?
Eo Podgoricki bruji od toga a cujem da i po SRB isto rade...
Vjerujem da su oni i prvi poceli a mi ispratili trend koji se uklapa u plan budzeta sa 2017/2018 sezonu.
Do Not Disturb.
Tolerancija je 5-10km za taj jedan uvjek mozes da se vadis na km sat... a ako hoce uvjek moze nesto da nadje za sta ce da pise...
Sent from my SM-A710F using Tapatalk
Satelitski resiveri/oprema
Ovo mi je rekao policajac prije 10 dana kada me je zaustavio put Niksica, rekao mi je da im je stigla naredba i da pocinju bez tolerancije da pisu cak i ako si samo 1km preko dozvoljenog. Mislio sam da sere onako, kad vidi...
Sent from my iPhone using Cafe Del Montenegro
Last edited by dusman; 12-11-17 at 07:28.
Sent from my iPhone using [url=https://siteowners.tapatalk.com/byo/displayAndDownloadByoApp?rid=90852]Cafe Del Montenegro[/
Last edited by dusman; 12-11-17 at 07:31.
Kakav smo k od države. Pih.
Sada im je 0 tolerancija!
Za 1km/h kažnjavaju i nema opraštanja..
To mi je jedna žena rekla kad su je kaznili na 61.. Nije mogla vjerovat..
Sve je djao ponio..
There are currently 5 users browsing this thread. (1 members and 4 guests)
Bookmarks