vidi po ovim prodavnicama
znam da je luk oil imo nesto
vidi po ovim prodavnicama
znam da je luk oil imo nesto
Prema tome, šta da ti kažem?
ko u cg reparise dizne audi a4b7 2,0tdi ili da dam moju i doplatim za reparisanu?
smile if you fucked today
Bio je jedan tamo iza mps auta u golubovce
ford fiesta, 1.4hdi, 2008godina... to je zadnja godina 5te generacije....
imam sledeci problem....
ukoliko krecete negdje uz brdo, pa i neka je manja uzbrdica u pitanju, ukoliko krenete sa nekim manjim gasom i pokusate da ubrzate, auto uospte ne prima gas... jedva se vuce eto toliko da se ne ugasi, a desi se i da se ugasi...
jedini nacin je da krecete sa vecim gasom, i da ga vagate....
tokom voznje radi potpuno normalno... i ide sasvim korektno sobzirom o kakvom se motoru radi....
ima li ko ideju sta moze biti....
da dodam i da sam primjetio ali to je vrlo rijetko (na vecim nadmorskim visinama) da umije tokom vonje da trzne, kao da na pola sekudne ostane bez goriva... a i potrosnja je oko 7 litara kroz grad(po bordu) sto mislim da je malo vise za taj motor...
tu treba odradit dijagnoatiku
neznam vakum/turbo dizne
Meni je na mazdu bio isti problem...Ako pokusas uzbrdo da krenes ispod 1700 obrtaja ugusi se potpuno...gas do poda-nista se ne dasava...A pokusas da krenes sa malo vise gasa, odma topis kvacilo
Ispostavilo se da je SCV ventil, koji valjda kontrolise vakum/turbinu sta li vec
Zamijenio, sve normalno posle toga
Last edited by Laz; 09-11-17 at 15:22.
ima li kakav software za forda koji radi sa ELM327? pa da provjeri to sto se moze....
@Laz
to je to otprilike...stim sto po ravnom i kad nije opterecana krece lagano... ali cim treba da povuce malo iz mjesta e tu je muka... gas do kraja a ona samo sto se kotrlja....
Pa kod mene je tako bilo...Na ravno normalno
Jednom prilikom mi je sjednulo 5 ljudi u kola, ja da krenem uzbrdo ugusi se 3-4 puta zaredom, do te mjere da moram da stisnem kvacilo da je sprijecim da se ne ugasi...
Pa mi je upalila check engine malo kasnije
Ovo prikaza dijagnostika...
Ovamo gdje pise nesto tipa distance since flash erase, moze li to biti da je prava kilometraza?
Sent from my MX5 using Tapatalk
^ovo.
egr (ili kako kazu kod nas ERGE ventil) je valjda zacepljen i zaglavljen od cadji
mada ako koristis kinesku dijagnostiku i neki ne ultra profesionalni program ne mora znacit da je ta kilometraza bas tacna....
Ali definitivno pogledaj egr i vakumska crijeva, jer bas zbog toga moze da gubi snagu na male obrtaje
Evo meni sad problemi sa Mazdom...Sad skoro je odradjen mali servis i trap
Ujutro na ledni motor varira ler gas od 800 do 1100 obrtaja i zna da se ugasi iz cista mira...
Pretpostavljam da su dizne(posto sam na "300 000" a boga pitaj koliko je stvarno presla)
Ima li ko da radi to?
U pitanju su Denso i rekose mi da samo u Srbiju ima neko sto ih radi
Kineska dijagnostika i torque na android ne prijavljuje nikakvu gresku kad se to desava
Zeljko, Bijela
Zovi pitaj ga radi li te dizne. Baš korektan lik.
Poslato s Jadrana
Momci dje ima da se kupi i ugradi instalacija za centralno zakljucavanje/otkljucavanje?
Valjalo bi mozda i parking senzori ali samo zvucni
Ko radi to pedantno?
Sent from my Redmi 4 using Tapatalk
Last edited by kaemSe; 11-11-17 at 16:57.
Ja sam ugradio privezak,vjerovatno "kineski" u Ulcinj,auto centar Milenijum,jes davno prije 4 godine. Radio neki Momak iz Srbije,pedatno uredno ,povezao preko kompa kao fabricki radi. Drug je zvao bio prije pola godine,rekli su da ne rade vise. Zovi pitaj.
Moze li biti da auto vise potroši ulja na otovorenom putu nego kroz gradsku voznju i otvorenu do 10km,dizel tdi?
Last edited by miovrag; 12-11-17 at 19:15.
Ne bi trebalo to da je strasno...200-300ml
Mada na potpuno ledni motor provjeravaj
Na sledeci servis sipaj neko bas kvalitetno ulje pa vidji desava li se isto...
Kod mene na auto i posle 10 000km stoji skoro na max, ali nije tdi i nije puno preslo...
Koje je godiste auto/kilometraza? I koji tacno tdi?
There are currently 3 users browsing this thread. (0 members and 3 guests)
Bookmarks