Pa kad je Kia bila auto.![]()
Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk VIP
DObre tablice
![]()
Sate sate sate
Renault shows off self-driving car that can avoid obstacles as well as pro test drivers
I onda nesto prichate za Reso
Zez na stranu, ima dobar demo unutar chlanka, vozi autopilot kao zmaj.
><
Stigla Nivaprva iskustva:
Po gradu trosi 20-25e sa sadasnjim cijenama 95-ce,otvoreno 10e.
Parkiranje je prava nocna mora i rvanje sa autom(nema servo),voznja po kisi-vozim 40-50max.po gradu jer nema abs-gume su uske,m+s mala dodirna povrsina sa podlogom pa nekog da ne nagrdim.
Na otvorenom putu ide odlicno-nisam je nesta forsirao sve po ogranicenjima-jedino sam je u jednom trenutku malo isprobao(magistrala nk-pg-bila je blaga nizbrdica-dionica Frutak) 110 lagano.
Sent from my SM-N910C using Tapatalk
meni je svaka lada koju sam vozio pruzila jedinstven osjecaj borbe sa autom....
sto zbog kocnica, sto zbog motora, sto zbog volana kojeg fatas po autu...svako bi mi vozacki polagao na nekoj od lada.... i ako tu prodje, moze da vozi bilo sta...
100 ljudi - 100 ćudi, 100 žena - 200 sisa.
Ide veli odlično, 110 niz nizbrdicu, uz to veli troši 20 litara
No hard feelings ali brate...
Malo je sredis ovako i offroadujes :-)
http://motorbase.s3.amazonaws.com/up.../fs_niva_4.jpg
Sent from my SM-N950F using Tapatalk
doslo vrjeme da se promijeni potpis :)
crkaj sekund stigla veli
kako mislis stigla? djeje bila?
Prema tome, šta da ti kažem?
uvoz
turi taj plin 200e, moze boca od 100l ispod gepeka da stane...
![]()
Last edited by radza-madza; 08-11-17 at 07:48.
pa vise ce goriva potrosit xa somu milja no sto nova kosta
Prema tome, šta da ti kažem?
Poci ces dje oces i sa Nissan x trailom ili nekim tako off roadom do 4000k. Samo sto ces imati osnovne stvari kao sto je servo, abs i dizel motor koji trosi 8-9l po gradu i 6 na otvoreno.
Ja sam prije par godina htio da imam jednu za off roada i srecom me supruga sprijecila. Vozio poslije toga drugovu oko durmitora, nijesam mogao da se ispravim 2 dana. Ramena i bubrezi su mi opadali od borbe sa autom, ka da dajca vozis
Sent from my ALE-L21 using Tapatalk
One Ring to Rule them all...
To je bila i moja poenta.
Nidje veze.
Ako momak vozi offroad onda se zna da tu xtrail ne moze ni da bude u istoj recenici.
Ti kobajagi dzipovi su smijesni kad se lada pojavi.
No da sto znate o voznji u takvim uslovima ne bi se zajebavali ovdje s pricom bespotrebnom.
Kako se lada snalazi u gradu e tako se snalazi i xtrail na offroadu.
As far back as I can remember I always wanted to be a gangster.
Ono sto je kod nas off road to je neki makadam dje moze i malo auto da izadje samo ga razbijes svega.
Smatram da potrosnja/neudobnost ne opravdavaju ladine off road performanse
sve zavisi šta kome treba, džaba ti mala potrošnja i udobnost ako ostaneš zaglavljen neđe oko Žabljaka na -30
She is only here to annoy herself!
Otac je jednom bio poludio da izme Ladu. Ja i brat nemoj nemoj nemoj. Njemu treba za JEEP RALLY po CG. I na kraju uzme u kompezaciji nekoj Kiu
2.0 benzin cini mi se motor
Sve je suto imao. I reduktore i sve. Nove gume zimske na njoj bile. Po Zabljaku smo gazili snijeg i o cudu radili nidje nas nije ostavila. Okda i na rally isla i lagano prosla medju more Lada niva. Nidje stala nije.
I na kraju je proda. Kaze ne bi je prodavao nikad da nije imao skoro duplu zaradu. Plin i gas. Trosila je dosta 10-11l i do 15redukovana.
Ali je imala sve. I klimu i servo i podizace stakala. Makar je auto za ladu.
Sent from my iPhone 7 using Tapatalk
Lada je ista ko prije 40 godina malo sta je sustinski mijenjano-i defender se 40 godina prodavao isti-nisam cuo da ga neko pljuje-jedan komsija mi vozi defendera drugi mercedes g starija verzija neka. Svo troje auta je pravljeno po istom principu-osnovno bez luksuza ali robusno i napravljeno da traje.
Sent from my SM-N910C using Tapatalk
Nemoj brale defendera i G klasu u istu recenicu sa ladom. Defendera nema ispod 10 000 da valja. A toliko je nedje i G klasa stara 25-30 godina.
Lada je pokusala modernizaciju tamo 2004 pa su je svu od plastike napravili. Prije 2004 auto za 100godina da te nikad ne ostavi
There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)
Bookmarks