Page 740 of 831 FirstFirst ... 240640690730736737738739740741742743744750790 ... LastLast
Results 18,476 to 18,500 of 20766

Thread: Extra TV

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Значи Магента не поскупљује? Реално сви оператери треба да мало обале цијене, Телеком вјероватно највише и да наравно макар у урбаним дјеловима доведе оптику.
    Last edited by GrobarPodgorica; 31-10-17 at 19:18.

Thanks Thanks Given 
    2
    Thanks Thanks Received 
    143
    Thanked in
    93 Posts

operator može da poveća cijene ali to automatski daje mogućnost klijentu da raskine ugovor. najbolje bi bilo da potpišem ugovor po jednoj cijeni a da onda operator povećava cijenu kako mu je volja i da ja moram da platim ono što nijesam dogovorio. ove prezli treba logo telekoma na glavu istetovirat.
    Leo Messi no es de este mundo !!! Gvardiola...14. Grazias Pep.

Thanks Thanks Given 
    203
    Thanks Thanks Received 
    571
    Thanked in
    392 Posts

Telekom je najlopovskija organizacija u Crnoj Gori!

Sent from China
    James Tiberius Kirk

Thanks Thanks Given 
    1,676
    Thanks Thanks Received 
    2,653
    Thanked in
    1,202 Posts

Nemoj prezla da te cuje odmah ce da te prijavi za klevetu.

Sent from my HTC U11 using Tapatalk

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by straus View Post
    Pusti me prezla castiti, komentarisem jer koristim telekom kao mobilnu telefoniju i zato sam postavio ovo.

Послато са LG-D858HK уз помоћ Тапатока
    Ne puštam ja tako lako! E onda si pogriješio topic, jer ovo nije topic o Telekom mobilnoj.

A i sigurno ne komentarišeš reda radi, već po nalogu Telemaha...

@ laciale,
    Zašto baš na glavi? :?

@ zrnojed2,
    Čak i od DPS-a? :?

@ retype_htc,
    U dilemi sam da li to trebam tebi uraditi? Šta kažeš? :?
    NO
    SPAM,
    LIE,
    INSULT!!!

Thanks Thanks Given 
    1
    Thanks Thanks Received 
    389
    Thanked in
    249 Posts

Citamo da im se profit drasticno smanjije sa odlivom korisnika i sta oni rade ? umjesto da spustaju cijene , jacaju ponudu da vrate i pridobiju nove korisnike oni rade suprotno . odbijaju i postojece . negdje procitah da ovo pogadja oko 7500 korisnika , da li je to malo ? od toga pola ce otici kod drugim minimum .
    Katastrofa losa politika firme

Thanks Thanks Given 
    1,676
    Thanks Thanks Received 
    2,653
    Thanked in
    1,202 Posts

Quote Originally Posted by brodomaketar View Post
    Citamo da im se profit drasticno smanjije sa odlivom korisnika i sta oni rade ? umjesto da spustaju cijene , jacaju ponudu da vrate i pridobiju nove korisnike oni rade suprotno . odbijaju i postojece . negdje procitah da ovo pogadja oko 7500 korisnika , da li je to malo ? od toga pola ce otici kod drugim minimum .
    Katastrofa losa politika firme
    Ponasaju se kao da i dalje imaju monopol,pa misle da mogu da rade sta hoce. Vidi se da su u konstantnom padu sa korisnicima pa gledaju da oderu sto vise mogu.
    Quote Originally Posted by prezla View Post
    Ne puštam ja tako lako! E onda si pogriješio topic, jer ovo nije topic o Telekom mobilnoj.

A i sigurno ne komentarišeš reda radi, već po nalogu Telemaha...

@ laciale,
    Zašto baš na glavi? :?

@ zrnojed2,
    Čak i od DPS-a? :?

@ retype_htc,
    U dilemi sam da li to trebam tebi uraditi? Šta kažeš? :?
    Slobodno.

Play Guest

Default Extra TV

Ova ponuda 100gb neta na Max1 nije losa u nečemu bar treba da se ugleda konkurencija dok se oni hvale sa 2-3gb telekom nudi 100.
    Koristim libero L tu sam dobio 110gb + 25na postpeid, no došli su iz mtela i telenora da pljuju telekom zbog poskupljenja od 90c na pakete koji si stari, a oni ni 4G da valja nemaju.
    Last edited by Play; 31-10-17 at 22:21.

Thanks Thanks Given 
    435
    Thanks Thanks Received 
    436
    Thanked in
    249 Posts

Quote Originally Posted by Poseydon View Post
    Hoce korisnike Smart plus paketa da natjeraju da predju na Max pakete Smart plus u kombinaciji sa paketima mobilnog interneta gdje se dijelio internet sa postpaid brojem je bila ubjedljivo najbolja kombinacija na nasem trzistu i sto se tice cijene i nacina tarifiranja i kvaliteta pruzene usluge. Ko koristi Extra tv i ima u familiji vise postpaid brojeva Magenta je odlican izbor. Jedan postpaid broj dodje u ukviru Magenta paketa, a svaki naredni Max postpaid broj ima 30% popusta na pretplatu. Ono sto je kljucno za mene da li je moguce dijeliti internet sa data karice sa brojevima koji su na Maxpostpaid paketima ? Precizan odgovor nikako da dobijem od Telekoma...
    Ja koristim mobilni internet libero M i dijelim internet sa max 1.0 paketom.

Thanks Thanks Given 
    16
    Thanks Thanks Received 
    8
    Thanked in
    7 Posts

Quote Originally Posted by Play View Post
    Ova ponuda 100gb neta na Max1 nije losa u nečemu bar treba da se ugleda konkurencija dok se oni hvale sa 2-3gb telekom nudi 100.
    Koristim libero L tu sam dobio 110gb + 25na postpeid, no došli su iz mtela i telenora da pljuju telekom zbog poskupljenja od 90c na pakete koji si stari, a oni ni 4G da valja nemaju.
    Imaju 4G sve 4 mreže. A trenutno na sjeveru u ove gradove gdje ja boravim mtel ima najbolju pokriventost sa 4g signalom pa onda telekom. A imaju iz mtela ja mislim i ponudu za 100gb interneta a do skoro i nijesu smanjivane brzine nego je uvijek brz internet bio čak i posle potrošenih GB iz paketa

Play Guest

Quote Originally Posted by The Godfather View Post
    Imaju 4G sve 4 mreže. A trenutno na sjeveru u ove gradove gdje ja boravim mtel ima najbolju pokriventost sa 4g signalom pa onda telekom. A imaju iz mtela ja mislim i ponudu za 100gb interneta a do skoro i nijesu smanjivane brzine nego je uvijek brz internet bio čak i posle potrošenih GB iz paketa
    Nije mi poznata ta ponuda od M:tela.
    Dje god sam bio po CG na tcom sam imao najbolji signal, druge mreže 3G 2G rijetko 4G.
    Nikakvih problema nemam sa njima ne znam čemu toliko pljuvanje.
    Imaju odlične ponude sto se tiče postpeid paketa tako da...
    Kome je ovo malo ne znam kako da mu se pomogne...

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

@ Play,
    Radnici Telemaha i njihovi agenti dolaze ovdje da pljuju po Telekomu. Hvala ti puno na objektivnom izvještavanju i sagledavanju stvari. Njima nema pomoći. Ko ih *ebe.
    Za ovaj tvoj komentar imaš od mene +1!

@ retype_htc,
    Slobodno šta? :? Ako misliš da se igramo žmurke, nadji sebi društvo za tebe, pa se igrajte. Prevelik sam ja za tebe.

@ The Godfather,
    Ko je to 4-ti operater mobilne telefonije? :?
    NO
    SPAM,
    LIE,
    INSULT!!!

Thanks Thanks Given 
    45
    Thanks Thanks Received 
    72
    Thanked in
    50 Posts

Quote Originally Posted by isnogood View Post
    Ja koristim mobilni internet libero M i dijelim internet sa max 1.0 paketom.
    Pojasni mi ovo, kako dijeliš?

Poslato sa VTR-L09 uz pomoć Tapatoka
    Ko je vas poznavao, ni pakao mu neće teško pasti...

Thanks Thanks Given 
    435
    Thanks Thanks Received 
    436
    Thanked in
    249 Posts

Quote Originally Posted by donni_brasko View Post
    Pojasni mi ovo, kako dijeliš?

Poslato sa VTR-L09 uz pomoć Tapatoka
    https://telekom.me/postpaid-mobilni-internet.nspx
    Pogledaj u uslove korišćenja. Instalirao sam aplikaciju za huawei modem koji sam dobio i sa nje poslao poruku...
    Last edited by isnogood; 01-11-17 at 07:45.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

umjesto da smanjuju cijene dodatnih paketa oni ih dizu , nego ionako niko i ne koristi te dodatne pakete , zadnjih 3 ili 4 godine telekom smanjuje cijene interneta fiksne telefonije u decembru , zna li ko hoce biti i ove godine sta ili za promjenu nas cekaju dizanje cijena .

Thanks Thanks Given 
    16
    Thanks Thanks Received 
    8
    Thanked in
    7 Posts

Quote Originally Posted by Play View Post
    Nije mi poznata ta ponuda od M:tela.
    Dje god sam bio po CG na tcom sam imao najbolji signal, druge mreže 3G 2G rijetko 4G.
    Nikakvih problema nemam sa njima ne znam čemu toliko pljuvanje.
    Imaju odlične ponude sto se tiče postpeid paketa tako da...
    Kome je ovo malo ne znam kako da mu se pomogne...
    Koristim dual sim telefon tj dvije kartice 67 i 68, tako da mogu da kažem sa sigurnošću da je bolji signal na 68 tj pokriventost 4G mrežom na sjeveru bar na onim mjestima gdje se ja krećem. Da mi 67 nije službeni broj davno nikad ga ne bih koristio a ovako sam vezan za njih. Koristim kući magneta paket koji plaćam 36e, za internet od 4mbps, za fixni koji uopšte ne koristim i za televiziju koja svako malo prekida. Ovo koristim jer nema drugog provajdera za internet trenutno a nadam se da će uskoro mtel da provuče optičko kablo pa da bježim. Jer u mtel za 25e imao bih 25mbps, bolju televiziju, na koliko hoću televizora i mnogo toga šta sad nemam. Iz telekoma se hvale kao uvode turbo dsl kod mene došli kažu loše kablo od centrale ima dosta šuma pa ne moze turbo dsl a nece ni da mi puste adsl na brzinu od 8mbps. Da ne očekuju od mene da mijenjam kablo od centrale i spojnice koje se njihovi nestrucni monteri postavlji.

Thanks Thanks Given 
    1,676
    Thanks Thanks Received 
    2,653
    Thanked in
    1,202 Posts

Quote Originally Posted by The Godfather View Post
    Koristim dual sim telefon tj dvije kartice 67 i 68, tako da mogu da kažem sa sigurnošću da je bolji signal na 68 tj pokriventost 4G mrežom na sjeveru bar na onim mjestima gdje se ja krećem. Da mi 67 nije službeni broj davno nikad ga ne bih koristio a ovako sam vezan za njih. Koristim kući magneta paket koji plaćam 36e, za internet od 4mbps, za fixni koji uopšte ne koristim i za televiziju koja svako malo prekida. Ovo koristim jer nema drugog provajdera za internet trenutno a nadam se da će uskoro mtel da provuče optičko kablo pa da bježim. Jer u mtel za 25e imao bih 25mbps, bolju televiziju, na koliko hoću televizora i mnogo toga šta sad nemam. Iz telekoma se hvale kao uvode turbo dsl kod mene došli kažu loše kablo od centrale ima dosta šuma pa ne moze turbo dsl a nece ni da mi puste adsl na brzinu od 8mbps. Da ne očekuju od mene da mijenjam kablo od centrale i spojnice koje se njihovi nestrucni monteri postavlji.
    Lopovska firma. Samo gledaju gdje da zakinu.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Ni manje ni više od ostalih....
    NO
    SPAM,
    LIE,
    INSULT!!!

Thanks Thanks Given 
    1,676
    Thanks Thanks Received 
    2,653
    Thanked in
    1,202 Posts

Ni manje ni više od ostalih....
    Nazalost ziva istina,a ispastamo na kraju mi korisnici.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Extra tv tri koristim vec 10 i kusur godina. Nisam na ugovoru no mjesec za mjesec. 39€ mjesecno je stvarno puno. Vidim da Telmah nudi slicnu uslugu za solidno manje para. Fiksni me ne zanima niti mobilna telefonija. Samo net i kablovska. SK uzima dio kolaca Areni stalno, uzeo je utakmicu LS, kazu da je kupio i talijnsku ligu.

Znaci, sport me zanima, zbog posla mi treba stabilan net, naravno i finansije su bitne. Da mjenjam ili ne? Ima li neki topik gdje se uporedjuju operateri da ovdje ne smaramo narod?
    Proceduralno!

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

@ MiddleClass,
    Kako koristiš Extra TV "10 i kusur godina", kada tek na kraju ove godine Extra TV ima tačno 10 godina? Možda si se pogrešno izrazio...

Pošto te zanima samo net i kablovska, nažalost ne postoji DUO paket koji obuhvata te dvije usluge. Već samo kombinovano poput "net i fiksna", "kablovska i fiksna".

Ili TRIO opcija...

Čini mi se da ni Telemah ne nudi net i kablovsku bez fiksne, već guraju TRIO opcije..

Ako ti se čeka, valjalo bi da sačekaš šta će Telekom ponuditi. Ako ne, onda predji kod nekog ko će ti ponuditi to što želiš za manje para.

Telekom mora imati neku izlaznu strategiju ako misli zadržati korisnike... Stanje nije ni malo povoljno za Telekom.
    NO
    SPAM,
    LIE,
    INSULT!!!

Thanks Thanks Given 
    2,384
    Thanks Thanks Received 
    2,394
    Thanked in
    1,499 Posts

@ MiddleClass,
    Kako koristiš Extra TV "10 i kusur godina", kada tek na kraju ove godine Extra TV ima tačno 10 godina? Možda si se pogrešno izrazio...

Pošto te zanima samo net i kablovska, nažalost ne postoji DUO paket koji obuhvata te dvije usluge. Već samo kombinovano poput "net i fiksna", "kablovska i fiksna".

Ili TRIO opcija...

Čini mi se da ni Telemah ne nudi net i kablovsku bez fiksne, već guraju TRIO opcije..

Ako ti se čeka, valjalo bi da sačekaš šta će Telekom ponuditi. Ako ne, onda predji kod nekog ko će ti ponuditi to što želiš za manje para.

Telekom mora imati neku izlaznu strategiju ako misli zadržati korisnike... Stanje nije ni malo povoljno za Telekom.
    Ima duo paketi na telemach....

Thanks Thanks Given 
    26
    Thanks Thanks Received 
    212
    Thanked in
    104 Posts

Zna li neko za novi kanal Cinestar A&T da li je u dodatni paket ili je besplatan, kada ukucam 47 kaze kanal nije dostupan.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Meni se bio pojavio 2dana i nestao.

Sent from my LG-H870 using Tapatalk

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

@ miovrag,
    Ni jedan operater ne nudi DUO opcije bez fiksne. To što Telemah ima DUO, drugi servis je obavezno fiksna... Ako nije, postavi link ili mi pošalji na moj PP, da vidimo.

@ TheGovernor,
    Biće u osnovnom paketu, i meni piše isto "kanal nije dostupan". Isto je i sa nekoliko Pink kanala... Moguće je da je to do samih TV kuća, koje još nijesu pustile signal.

Meni i dalje nije jasno zašto sa Extra TV portala više ne uklone aplikaciju "AntenaM", koja ne radi već nekoliko godina!? :?
    Na ovo pitanje, čak ni u 1500 centru nijesu znali da odgovore...
    NO
    SPAM,
    LIE,
    INSULT!!!

Page 740 of 831 FirstFirst ... 240640690730736737738739740741742743744750790 ... LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 3 users browsing this thread. (0 members and 3 guests)