Pa prirodno je welter, tu bi i trebao no mu je izgleda muka kroz striktrnu ishranu da prolazi
_______
https://www.vipleague.mobi/sports/ufc.html
1 runda pripada GSP-u...
Ono sto primjecujem da kako je runda odmicala udarci GSP-a su usporavali i vise je zadihan bio, sto je na kraju rezultiralo da je krenuo na obaranje...
ako prezivi Bisping 3 runde nakautiracce GSP-a u zadnje dvije jer GSP gubi mnogo na kondiciji zbog ovoliko vise misica koje je nabacio sa novom kilazom...
Samo ti...
U mome srcu si...
Jedna jedina, nepobjediva -
Zvezdo ljubavi!
Pa prirodno je welter, tu bi i trebao no mu je izgleda muka kroz striktrnu ishranu da prolazi
_______
https://www.vipleague.mobi/sports/ufc.html
Runda 2 preeeelagano Bisping
Precijenio sam GSP-a on je vec mrtav, kakve crne 3 runde, u golu vodu je jedva dise, spustio ruke, ne ide na kotra udarce, bispingu prolaze udarci kako god oce.....
Bisping sa druge strane se oznojio nije moze lagano jos sat vremena da se bije ovako..
Bisping skinuo zastitu za mosnjice![]()
Samo ti...
U mome srcu si...
Zvezdo ljubavi!
aaaaaaaaaaaaaa pihhhhhhhhhhh
prodje samo jedan udarac GSP-a, onda na pod i gusenje ... nezasluzeno po meni totalno....
pih pih pih....
Samo ti...
U mome srcu si...
Zvezdo ljubavi!
Djordje mora biti ubrajan medju najvece ikada.. kakav borac..
Igrah nocas na kladionicu i potrefih 7/8 meceva i baci me Gall za 300.. Strefio Rose na 4.00 i Dillashawa na 2.5![]()
Bisping ce ostati ipak.. valja napomenuti da je Freddie Roach bio u uglu GSP-a nocas i tokom trening kampa.. vidi se poboljsanje u strikingu..
ne znam kad se zadnji put desilo da na istu noc 3 sampiona izgube pojas, ako se ikad i desilo jer je od skoro UFC poceo da radi event sa 3 borbe za titulu.. obicno su bile po dvije..
Kako si uspio ista vidjet pored ovoliko pisanja?![]()
Sent from my SM-G955F using Tapatalk
Ja ako dobro svatih GSP-a posle meca, on nece braniti pojas u ovoj kategoriji vec je ovo odradio zbog izazova itd, i da ce se vratiti na prirodnu kilazu jer osjeca da mu je ovo previse sto bi znacilo da ce nazad u velter da ide....?
To bi prakticno odma vratilo u borbu za pojas bispinga i witakera kao interim sampiona...
Samo ti...
U mome srcu si...
Zvezdo ljubavi!
ovaj dillashaw je pokazao da ima izdrzljivost posle onog nokdauna pri kraju prve runde i kasnije nastavio u drugu rundu da roka istim tempom, dok garbrandt nije pokazao izdrzljivost posle onog high kick-a od strane dillashaw-a, nego se ugasio odma posle toga. Dillashaw stvarno zasluzuje taj pojas, navija sam za njega i bas mi je milo sto je pobijedio.
moguce da ce ostaviti pojas u MW ali rece sinoc da se osjeca dobro i na 185.. Tu je Whittaker sledeci u nizu, a u welter Woodley..
Volio bi nekako da mu se ukrste putevi sa Andersonom iako Spider vise nije na top levelu.. Duguju istoriji mec![]()
a bolje mu je da bjezi iz middleweight-a jer ce ga whittaker izotvarat bojim se.
Dontej Vajlder
Dobro upamtite..Jer ce onog Dzosua kako li da razbije..Ovaj covjek ima malj..
Sent from my Le X620 using Tapatalk
ne slazem se sa tobom da treba to ime da upamtimo.dzosua je dosta jaci fizicki od njega i to ce preovladati u tom mecu .ni jedan ni drugi nemaju neke tehnicke kvalitete .vajlder sa ovim kroseom seljackim, sirokim moze da vlada samo u danasnje vrijeme ,kad je boks prekrizana nula .dosta mi je da vidim poslenjeg protivnika i nokaut . ne zezaj me molim te
Konacno u teskoj kategoriji boksa jedan mec ce se iscekivati sa nestrpljenjem. DW vs AJ. 50/50 uz blagu prednost AJ. Onaj mec od sinoc nije vrijedan pominjanja, dosao covjek sa 10kg vise...ovaj ga ubio.
Sto se tice UFC. Glupo da kazem kako sam znao sta ce biti sve, ali zaista jesam. Jedino sto sam mislio je da ce GSP izgubiti. I da budemo posteni islo je ka tome. Nabacio dosta misicne mase, ali kardio propao..pritom dugo nije bio u ringu da bi znao kalkulisati sa energijom koju ima...+ na sve to obimno krvarenje i ogromna rasjekotina.
Sjajan event od pocetka do kraja, posle duze vremena!
Haahhaahahaahahàa
Bez garda.Samo udarci maljem
Sent from my Le X620 using Tapatalk
GSP izdominirao.
Sent from my SM-N920C using Tapatalk
Wilder me podsjeca na John Jones-a, a zajednicki su im i slicni problemi sa zakonom.
GSP se ispuvao bio. Nije mogao intervju da da posle meca. Ali i pored toga sto se izduvao bio je priseban da ne juri finisiranje, nego da ga namjesti..da mu se ovaj ponudi.
Ona rasjekotina ne moze da se sanira nikako. Nego bi krvario ka zena jednom u mjesecu. Strefio ga je fino u onoj razmjeni i to je to.
Belator je objavio imena za teškaški turnir osmorice boraca za 2018. godinu:
Fedor
Frank Mir
Mattt Mitrione
Roy Nelson
Quinton Rampage Jackson
Ryan Bader
Muhammed Lawal
Chael Shonnen
https://instagram.com/p/BbVDGNJBKBh/
hahahahaha
@miha
kakav je ovo glumac, sve nesto izvodi, promovise sebe, sto se nije ovako pomamljiva kad mu je khabib prisao da se pobiju van oktagona no je cutao jer se prepao bio.
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks