Ljudi ima li neki adblocker za non root androide da zavrsava posao?
I da nije po mogucnosti samo za browsre vec generalno...
Na prosli tel koji je bio rootovan sam imao adaway, to je pjesma. Tek sad kapiram kolika![]()
Zavisi od kamera. Meni su na Mi A1 sasvim dobre. Telefoto kamera nije samo zoom, njom može da se priđe skroz blizu za neki detalj, a fora sa portret modom je okej. U suštini, ako ne dodaje na cijenu telefona, radije ću imati dvije kamere nego jednu.
Sent from my Mi A1 using Tapatalk
...dip your hands in the water,
the same deep water as me...
Ljudi ima li neki adblocker za non root androide da zavrsava posao?
I da nije po mogucnosti samo za browsre vec generalno...
Na prosli tel koji je bio rootovan sam imao adaway, to je pjesma. Tek sad kapiram kolika![]()
Pa ne mogu vjerovat. To cak i na 'zatvoreni' ios postoji godinama
Ajde, mozda se javi neko sa predlogom...
Evo iskopah neki adhell, iskljucivo je za samsung i izgleda da funkcionise...
Skinut je sa playstore-a zbog google-ovih standarda jer se mnogi naplacuju preko reklama, no se moze naci apk...
http://bodybuilder27.store.aptoide.c...1875420/Adhell
Evo ti ga apk
Sent from my MI 5 using Tapatalk
Adguard, odličan.
https://apk4free.net/adguard-premium-apk/
Sent from my HTC U11 using Tapatalk
@djuka26 Pa i rekoh da se moze naci (tj da sam ga nasao). Hvala i svakom slucaju
A sto se tice adguard-a procitao sam danas istrazivajuci da ga baterija fino osjeca tako da se odlucih za ovaj adkill..
Suptilniji je bio moj stari adaway koji trazi rootovan tel, ali boze moj, izgleda da i ovaj funkcionira.
Malo traljavije, ali radi posao.
Pomozite mi, casticu pice u najskuplji lokal
Pogasim sve moguce update na S8+, i na Developer mode ugasim "Auto update system", i sve pogasim, instaliram vec postojeci update i mislim to je to. I nocas mi dodje opet neki od 300mb. Pa sta je ovo koji **** vise! Ima li lijeka ovome? Ovo se, sudeci po svemu, ne moze ugasiti da ne dolazi a sve pogaseno. I svakih par dana mi iskace da me podsjeti a u Settings normalno stoji notifikacija.
Zna li neko koji fajl/system app da disable-ujem da izgasim ovo? Ludim od ovog. Ja sam trazio i gledao i ne mogu naci neki Update-er, update system ili slicno da ga disable-ujem.
Zna li neko nesto vise o ovome?
Toga uopste u telefonu nemam. Advanced>All apps>Ota Updater.... nista od tog navedenog nemam.
Settings/software update/download updates automatically i ugasis to.
Ja sam ugasio i nije mi se pojavljivalo.. Nego ne znam ni sam zasto sam slucajno danas kliknuo manual updates i onda ostane badge i notifikacija, te instalirah...
Radio je perfektno, nadam se da nesto nije zeznuo.
Jer koliko god oni htjeli da peglaju softver, moze da se desi propust i bag.
Kad udjem u Setting>>Apps nemam Ota Updater.
Zubizaretta, ugasio sam to sto ti kazes. Sve je pogaseno sto se moze pogasiti ali mi i dalje stize. Ne znam sta drugo treba da pogasim.
Meni se pojavljuje redovno iako je iskljuceno sve. I ne diram manual update check. itd itd
Instalirao sam sa Play Store-a Package Disabler Pro, ali mi ne radi. Preko njega to moze da se pogasi, a da se ne rootuje telefon.
Hm, cudno...
Pada mi na um da u developer options/running services probas da ugasis software update...
Ali i sve da to funkcionise, morao bi da to radis posle svakog restarta pretpostavljam
U running services nema nista vezano za software update. Sad sam gledao. Nema te stavke.
Da li da odnesem serviseru ovo? Mozda on to moze pogasiti?
Probaj gore desno na advanced u running services.
Ali mi je cudno da sa svim pogasenim on i dalje pita..
Ja imam s7, ne s8 i danas kad sam kliknuo msnual updates on mi je izbacio basebsnd broj i pitao da downlodujem ili later... Ja sam stavio later...
Od tad su mi izlazile notifikacije na 'roletni' i na samom vrhu settingsa kad udjem i to nisam mogao da maknem... Mislim mogao sam da 'iksujem' ali bi se pri svakom povratku u settings to vratilo...
Mozda je Samsung postao malo agresivan za te stvari poput Epl-a?
Ne znam sto drugo da pomislim?!
Postoji ova aplikacija za samsung: https://package-disabler-pro.en.aptoide.com/
Ne moras da instaliras aptoide, samo kliknes na download i pocece da skida Package Disabler apk.
Nexus4, nece da mi radi dok ne skinem nekoliko drugih fajlova da ih unesem u sistem... itd itd da bi mogao da ih putem te app koje si mi dao, blokiram.
I nasao sam sada Software Update ali ne moze ni force stop ni disable. Onemoguceno je.
Edit: pricam za app disejblovanja servisa....
Citao sam bas danas o tome kad su mi iskocili ovi 'bedzevi'..
Mozda je apdejtovana do sad, ali su se ljudi zalili da to ne radi na nougat (ne sama app, vec ne mogu da maknu update notifications) vec samo na predjasnje versije OS-a..
Mozda su stvarno samsungovci poostrili tu pricu poput Epla? Meni nesto vise lici na to...
Ili si probao i na Nougat Nexuse?
Last edited by zubizaretta; 10-11-17 at 00:15.
Nisam licno probao nego nadjoh nekoliko clanaka na xda o toj aplikaciji i vecina je hvale.
Sto se mene tice ja sam uvijek za azuriranje.
Sent from my LG G6 using Tapatalk
There are currently 3 users browsing this thread. (0 members and 3 guests)
Bookmarks