I dalje je sramno da flagship ne moze da drzi vise app u memoriji od telefona od 200 eura.
A JRE raznese Pixel 2
Taj test je glup i nije mjerodavan ni za šta sem kako rade ganc novi uređaji kad se overloaduju.
...dip your hands in the water,
the same deep water as me...
I dalje je sramno da flagship ne moze da drzi vise app u memoriji od telefona od 200 eura.
A JRE raznese Pixel 2
MICHAEL, THANK YOU FOR SHARING YOUR LIFE WITH US!
Vidjeću za desetak dana kad mi stigne A1.![]()
Preporuka za navigaciju?
Sto trenutno koristite?
Ja sam u proslosti koristio sve... od iGo-a, preko Here-a i ostalih.
Vecina njih su mi zauzimali masu memorije (tipa za iGo i par drzava mi je trebalo 10+ GB) pa sam probao sad Maps.me koji zauzima minimalno ali mi se ocajno pokazao za navigaciju kolima.
Neka preporuka a da ne jede previse memorije sa mapama?
--------------------------
Do Not Disturb.
Ja koristim here
Sa njom sam zadovoljan ali zahtjeva net za pouzdanu navigaciju, eventualnu promjenu rute i sl.
Treba mi nesto sto moze i offline da radi u full-u.
P.S. Znam da mogu offline djelovi da se skidaju ali mi se to uvijek cinilo dosta bolno.. Ne znam jel' se sto mjenjalo skorije ali ne vjerujem. Moras da biras 'komad' mape da ga skines 'offline' i taj komad ne moze da bude prevelik pa onda zavrsis sa 100+ komadica mapa za samo jednu drzavu...
Do Not Disturb.
Maps.me odlicno radi.Barem je mene spasila po Milanu i Cirihu![]()
Sent from my Le X620 using Tapatalk
Meni Maps.Me odrađuje posao za sve ali da, nisam vozač i nisam koristio kao navigaciju. Kao suvozač u potpuno nepoznatom gradu uspio sam savršeno da se snađem svaki put.
Mene je na par mjesta bas pogresno 'usmjeravao' po SRB, cak sam i autoput promasio zahvaljujuci njemu
Uz to, 'procjena dolaska' je daleeeeko od realne.. Davao mi je recimo prosjek brzine 90km/h iako su igranicenja bila od 40km/h pa do 80km/h na toj dionici (davao dolazak za 3h a 270km ostalo a realno je bilo bar 4h)
Meni se lose pokazao, mozda me tako 'zapalo' ali je zastucao na istom dijelu (ne znam tacno dje sad) u oba pravca, da se ide nekim putem koji jedva da je obiljezen i kojim sigurno ne bi isao)
Do Not Disturb.
Here maps i on zna da brljavi, nedavno me pogresno upucivao na nekim raskrsnicama put Foce.
Maps.me u ebenoj podgorici kad sam trazio neku prodavnicu sve me sporednim ulicama doceo do nje, i to sa druge strane ulaza.
Sent from my SM-G935F using Tapatalk
Ahaha, pa đe ćete po SRB i CG sa open source mapama.
Ja sam bio u Sofiji, Budimpešti, Zagrebu i Berlinu, sve ok.
Here je meni bio odlican u Luksemburgu, Tallinnu, Bratislavi, Budimpesti, Viljnusu, Rigi, na Malti... Navigon sam takodje koristio, dosta dobar...
--------------->
<---------------
Odavde dovde...
E mijenjah danas ekran na telefon (Oukitel U20 plus)
Jedan ogromni rispekt za servisere
Imao sam tutorijal na youtube i sve alatke ali mi je trebalo 2 ipo sata da zamijenim ekran i postavim tempered glass...
Masu zivaca treba
Nikad vise u svom zivotu
1000 flet kablova od duple zadnje kamere do senzora za otisak prsta, uh
![]()
Last edited by Laz; 25-10-17 at 22:48.
Ako koga zanima stigao nougat na j7 2016... jos ga nijesm instalirao, zale se na bateriju i lagove... ako neko instalira neka javi utiske
Tu es mon héro!
Sygic je dobar navi, koristili ga ja i drug kad smo isli po Bosni i Sarajevu. Sve ulice poznaje, i ocitava dobro. Mada, istu stvar smo probali i sa Maps (google maps), bukvalno skoro ista stvar. Samo se skine mapa, da bi radila offline bez interneta.
Imam S8+ vec par dana, i sa boljom baterijom se jos nisam susreo.7h26min screen on time. Ali to bas kad ga iscijedim do 5%. Ovako bude po 6-6ipo sati. To je na konto update-a. Ne bih ga vise updateovao sanse nema. Sjebah se tako na Note5, updateovah na 7.0 i bateriju sam morao puniti 2x od ujutro od 8h uvece do 12. Bez pretjerivanja i preuvelicavanja. Nekad i do 3x kad ga ne ispustam iz ruka. A na 6.0 mi sljakalo odlicno sve.
E sad me zanima, jedno pitanje, kako da maknem onu notifikaciju za update sto mi stoji u vrhu kad udjem u Settings?
Omogucio sam developer mode i makao sam opciju da mi dolaze update-ovi, ali me zanima postoji li mogucnost da maknem ono u vrhu sto pise "Software update waits to be bla bla bla"? Ona mi se pojavila kad sam prvi put upalio i krenuo sa konfigurisanjem tela.Iritantno je. Neki update od 400mb mi daje. Ne zelim ga.
Last edited by Dusan.; 28-10-17 at 23:30.
Ja imam toliko na Redmi Note 3 Pro sa stockom, poslije godinu dana, i sa svim pogašenim optimizacijama. Ljudi na Note 4 imaju i po 12-13h SOT.
@Dusan. nadji tu Update aplikaciju i uradi Force stop ili Disable. Mislim da možeš i preko Greenify da je skroz ugasiš.
Sta je nekakav MiraVision?
Vidim imam dynamic contrast, picture mode, contrast, saturation, picture brightness, sharpness, color temperature, refresh rate?
ovo mi je sve bilo iskljuceno-stavljeno na flat, ima li svrhe da ukljucim dynamic contrast i da stelujem ostalo?S obzirom da mi je displej vrhunski i bez svega toga?
preporuka wallpaper aplikaciju? high res da su
Vrsta tehnologije ekrana. Imaju uglavnom telefoni sa mediatek procesorima. Predpostavljam da imas xiaomi?
Ja koristim ove live wallpapers od pixel 2, bomba su na ekran sa visokom rezolucijom.
Ja ne primjecujem razliku na G6
Baš mi se sviđa ova telefončina
Razer "gaming" telefon (jes da 2 puta nisam upalio igricu na telefon, ali su specifikacije bruka)
5.7 inča 1440p Sharp IGZO panel 120hz liquid smooth
Snapdragon 835
8gb ram
Adreno 540
4000mah battery
Stereo Dolby Atmos zvučnici
Dupla zadnja kamera 12mpx, jedna je f1.8 a druga f2.6 "zumirana", prednja kamera 8mpx širokougaona
Dolazi sa THX sertifikovanom nazovi "externom zvucnom karticom/adapterom" sa 24bit audiophile kvalitetom zvuka
Takodje ima najbolje hlađenje od svih telefona
Standardni mat crni finiš koji imaju svi razer miševi i laptopovi
Cijena 700$
![]()
Last edited by Laz; 03-11-17 at 08:37.
Ta "nova" fora sa dvije zadnje kamere je markentiški trik u rangu megapiksela
"Ja i dalje čekam da mi dokažeš da je Sunce kancerogeno.", Bugi
There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)
Bookmarks