zavisi... ne mora da bude marka, važan je kvalitet kože i ukupan utisak. Ne patim od robnih marki...
zavisi... ne mora da bude marka, važan je kvalitet kože i ukupan utisak. Ne patim od robnih marki...
Ma ne patim ni ja od marki, nego kazem generalno za navedenu da je I I uinostranstvo dosta skupa.
Ja sam npr prije nedleju dana kad sam isao u Barcelonu nasao koznu pilotsku za 80 evra.
ja sma prosle godine kupio u Fratelli I dosta dobro se kozna jakna pokazala..
Lezalo po zatvora, na sve spremno, sve probalo, na sve nauceno.
Slučajno danas naletjeh na fratteli tako da je poručih. Djeluju top. Meni se mnogo dopao Horus, momak je počeo odavno da radi sam i napravio je posao. Ima vrhunske pilotske jakne sa izmjenjivim etiketama raznih vazduhoplovnih snaga. Inače volim sve te fazone... Na Ebay sam našao par njih koji imaju ok stvari. Bio sam blizu da poručim jaknu iz USA "custom made" sa mojim dimenzijama koje nisu malegeneralno ne bi bolo skupo, shipping jedino prca i košta 50$ ali me kutara čekat...
Inače svratih u onaj butik pored Delte. Utisak je da je skupo ali baš. Recimo Horus ima jakne za 110 eura koje nisu kožne a dobre su. Ono u onaj butik pored delte je baš skupo. Ne vrijedi tih para. Avirex jaknu možeš pazarit za te pare
Last edited by Director; 01-11-17 at 13:45.
Kolege ganjam da kupim iz meraka neki kuhinjski nož iz Japana oko 80e košta ali ne šalju kod nas, e sad nije problem da ga ide preko mailboxde ali ne znam kako ide kod Njemaca do koliko se ne plaćaju dažbine tamo da mi ne traze da platim tamo svakakva cuda i još ovamo kod nas PDV da me izadje 200e![]()
U dojclandu je granica za pdv 22e. Carina se placa samo za proizvode kupljene van EU preko 150e.![]()
Od pocetka septembra od 10 narucenih, 5 stvari mi nije stiglo, od razlicitih prodavaca iz Kine, dvoje su mi rekli da su stvari vracene sa carine. Stvaru su 5-6€ vrijednosti. Do sad nisam bez jednom u par mjeseci imao ovakvih problema.
Desava li se jos kome?
Kod mene sve regularno, a narucivao sam u zadnje vrijeme svasta od 1-100$.
Pozdrav! Da li je moguce pronaci prodavca na Aliju ili E-bay koji salje sve naruceno u jednom paketu, ili mora uvijek jedno po jedno? Ako neko zna nekog, neka da preporuku da vidim ima li sta za mene![]()
i kod mene sve normalno,brzo stizu posiljke bas do cg...
Nemam takvo iskustvo. Salju svaku stvar posebno, cak i kad naglasim da salju skupa. Jedino ako je ista stvar u 2 primjerka, onda salju zajedno. Kupila bih cesto neke sitnice, ali odustanem kad pomislim da ce da stignu u 15 paketa.
meni se jos nije desilo da kad narucujem odjednom vise stvari od istog prodavca ide u vise paketa...
ako oces sve u jednom paketu,idi na dx.com
Gdje osim na Aliexpress mogu naručivati sitnice
Neophodan mi je CD case za 3 diska
"Ja i dalje čekam da mi dokažeš da je Sunce kancerogeno.", Bugi
@andro [email protected]
Sent from my iPhone using Tapatalk
Kako se registrovati na PayPal https://forum.cdm.me/showthread.php?...75#post3771875
I dalje je do 75 bez pdv?Ne pratih temu odavno,pa sad evo hocu da kupim ponesto?
Pozdrav za ekipu u smjeni poste kod zeljeznicke, na spratu... Kakvi likovi, kakve lijenstine besvega...
--------------->
<---------------
Odavde dovde...
Pozdrav
Kupio sa nesto iz Grcke,ali posto nisam nov u ovome mi govori da nesto nije kako treba.Kakva su vam iskustva sa Grckom?
Evo tracking CP328993582GR
Uredno napustilo Grčku prvog, nemam iskustva koliko dugo mu treba do ovamo...
Sent from my Mi A1 using Tapatalk
...dip your hands in the water,
the same deep water as me...
There are currently 3 users browsing this thread. (0 members and 3 guests)
Bookmarks