Ахахах јел реално #буцање
Sent from my HTC One_M8 using Tapatalk
Kakva je ovo priča majko moja.
Sent from my S7 Edge
Ахахах јел реално #буцање
Sent from my HTC One_M8 using Tapatalk
Sate sate sate
hahahaha iz najjace![]()
As far back as I can remember I always wanted to be a gangster.
Znate li nekog za socijalizaciju psa?
Ovaj Doberman izgledo bas mocno i pun je samopouzdanja sto je i bitno.Odlican pas.
Muzijak kojeg sam imao 9 godina, 2011 je krepao
A sad imam dvije zenke
10 mjeseci
7 mjeseci
Sent from my iPhone 7 using Tapatalk
Amfi lijep ti je bio muzjak,ove zenke su super.😀
Zasto dvije zenke ? Doberman je najbolji cuvar u paru na svijet bijeli
Sent from my Le X620 using Tapatalk
Kako su to glupi psi...katastrofa. Zajedno sa njemačkim i belgijskim ovčarima.
Zašto?
Ja nisam pas, priča se o psima.
Da, doberman je inteligentan pas koji nije pametan, već je glup.
Bas me zanima sta ti Novace drzis,kad kazes da su Dobermani glupi.Ako je i jedan pas pametan to je Doberman.Naravno tu je i Njemacki ovcar.
Nešto što nije problem naučiti na osnovne komande: ‘śedi’ da śede, ‘dodji’ da dodje, ‘stani’ da stane, itd...nešto što je dovoljno pametno da sluša samo gazdu, a da kulira ostale ljude...kad pokušavaju da ga kontrolišu - sa istim tim komandama.
Vjerovatno imas nekog Dodž(Domacu obicnu dzukelu)pa imas komplekse od rasnih pasa.
Da ja tebi objasnim o dobermanima jer moji imaju dobrmane od 90tih i vazda u paru osim sad ovaj zadnji. Ne d aje pametan nego prepametan,ne da je dobar cuvar nego je predobar.
U tolose prije ne znam koliko godina ali je ziva istina.
Covjek je komsinici kazao da preko ograde zajednicke sipa im vodu i baca u zdjele hranu jer nije smjela da udje,a oni idu na more.Posle 2dana komsinica je primjetila da samo jedan pas dolazi da jede.Lopov je usao u kucu psi au ga satjerali da se mrceni lopov popeo na plakar i tako su ga dva dana iki ne znam koliko drzali na smjene jedan podje da jede drugi ga pazi.Kad je komsinica javila gazdi je odma bilo jasno vratio se i zatekao sto je zateko.P.s glup pas.
da su dobri čuvari, lopov ne bi ni došao do kuće, već bi bio savladan u dvorištu.
da su pametni psi, znali bi da sami uzmu ostavljenu hranu i da je rasporede,
a ne da ih hrane ljudi koji nisu članovi porodice.
Ako moze Ban .?
Popi’ to sa profilne, nemo’ se nervirat’.
Kakav pas... Vidjeh jednog muzijaka proslog vikenda u Tolosku... Rece gazda da ih nema bez 3, 4 u CG. Burbul... Nemam uslova ya drzanje psa a da imam diza bih kedit da ga kupim momentalno. Odavno mocnijeg psa nisam vidio... Prvi put i cuh za nih, posle malo istrazivah.
O mrtvima, bivšima i lacialeu sve najbolje.
Ljudi na svakoj temi je novak prisutan, a on je lik sa mozgom biznismena i pricom Fabije.
Masu price da ne kazem glupe.
Imao sam zenku pa od nje 2 muzijaka, pa posle jednog pa sad dvije zenke.
Dakle
1
2
1
2
Postupno za novaka komada 6.
Svaki je znao ko je gazda i svaki je slusao.
Ali primjer dajem ovoga gore muzijaka koji je krepao prije 7-8g.
Otac majstor ispred garaze vazda ljudi. Pusten ker preko dana je konstatno bio ispred ljetnje kuhinje (iza kuce i garaze) cim se kapije zatvore sam ide ispred.
Takodje jedno jutro zena je usla u dvoriste (prijateljica kucna) i sjela u ljetnju kuhinju da ceka majku. A u kuci smo samo bili ja i brat. Zena je usla i ker je sjeo ispred vrata i nije mogla da izadje dok neko od nas dvojice nije izasao da mu kaze da se pomjeri.
Druga stvar, kad smo isli na more baba mu je davala da jede. I nijesmo mogli da vjerujemo dok nam nije rekla. Da ujutro keru da jede i kokoskama. Ker pusten. Ona ode preko puta kuci, pogleda kroz prozor i kokoske pustene. Ona ih zatvori. Vrati se opet pustene. Dok nije vidjela da ker sam pusta kokoske i ode ispred kuce a one po dvoristu. Vjerovatno da nije sam sta ja znam.
Evo sad ove dvije zenke. Malo su negodovale oko odlaska u boks. Ali uz malo stimulacije necim (tipa granula ili nesto slicno za kerove) posle 2-3 puta objasnjavanja sad sve lagano. Zato da te zamolim novikibe nemoj nas koji drzimo to i koji o tome znamo.
Druga stvar lik u Budvi kojeg sam upoznao ima
Bas dobrog muzijaka. Sjede na sprat kuce i on kaze idi otvori vrata i ker ode i otvori brata spoljna na donjem spratu. Nemoj molim te vise.
Plus mi najbolji drug ima belgijskog ovcara. U kucu mu zivi. Pa samo sto ne prica sa njima samo cu to reci.
Zato ljudi zaobidjite momka koji vam je
Sent from my iPhone 7 using Tapatalk
Ja sam pao na dupe kad sam ga vidio... Sav u misic a zraci samopouzdanjem... Ogroman je.
O mrtvima, bivšima i lacialeu sve najbolje.
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks