Quote Originally Posted by Zedd View Post
Nivo licemjerstva ispod tog Holivudskog sjaja je zbilja epski..
Ne opravdavam ni jedne ni druge u ovom slučaju, silovanje je silovanje, žrtva je žrtva ali kako objasniti taj fenomen da su to posle inicijalnog čina obje strane to radile iznova i iznova evo 20+ godina?
Razumijem da su se u startu mnogi plašili od moći Weinstein-a kao i drugih moćnika zbog toga što bi im u startu uništili karijeru. Ali ćutati o tome pa i po cijenu karijere ne mogu da razumijem..
Moć je najopasnija droga na kraju.

Onda Kevin Spejsi, izjavom da je gej je i definitivno potvrdio da je Holivud jedna velika papazjanija bluda.. Čitam da je i Tarantino znao HW-a.

Sad su svi ustali da osuđuju i ako su svi znali šta se dešava, kao da bukvalno prate trend tj. the hottest topic right now. Za par mjeseci će biti kao da se ništa nije ni desilo..
Pricha pochinje i zavrshava se prvom rechenicom sto napisa, -Licemjerje!
I to ne samo holivudsko, vec svih (usranih selebritija) koji su se nasli pozvani da komentarisu, zgrazaju se, osudjuju i sl. gadne prdnjave. Krace, -Attention Whores!
No tu se ne moze nista od armije bijednika na kojoj ova gomna parazitiraju.

Spletom okolnosti (izrazitom kolichinom slobodnog vremena, mnogo vise nego sto bi chovjek trebao imati) ispratio sam od pochetka vrlo detaljno sve sto se dogadjalo. I pricha je vrlo slichna Trampovoj. Ne zna se koje je gore od kojega u 90% sluchajeva. Ili Harvi prasica ili fuksetine (ogromna vecina) koje su se sad sjetile da je bio napad..

HW je klasichna smrdljiva krmacha koja je davno uvidjela sto mu sve moze bit zbog polozaja i on je to naravno koristio koliko je god mogao (Les Grosman iz Tropic Thundera, je odlichna paradigma). Nista novo, nista posebno, potpuno standardno kao eN prasadi prije njega, tako i eN prasadi posle njega.

No ko ga optuzuje za silovanje?! Svi dogadjaji su od prije ne znam koliko godina i svaka je tada uzela pare za cutanje (tj. usluge). Tako da, sad, optuzbe prilichno blijedo i neuvjeriljivo zvuche. Sad su se sjetile..
-Dok sam smatrala da mi moze valjat, nije bilo silovanje, e sad kad sam se dovatila para i imena/ili mi je karijera u K, (a i malo bih savjest i ime kod ovih sto me znaju da operem), sad je silovanje. Pa sramota!

Takodje, ono sto prichu o silovanju chini jos tanjom, da se dosta zena javilo koje vele da su ga izmrsikale kad im se primicao i nije se vise pojavljivao. Drugim rijechima, koja je bila stvarno protiv, nista se nije desilo.
Vrlo vjerovatno da je bilo, -Pa ne znam, ne bih, nemoj, ne znam (nisam se izdepilirala/a i vec sam ti dala za onu ulogu).. pa dobro ajde (ali ocu glavnu ulogu u ovom novom).
Opet, to nije opravdanje, vec osvjetljava stvar iz pravog ugla, a to je -gadno prenemagachko licemjerje! (Kod dezurnih zgrazavacha jos gore, ako ima kud!).

Pokojni George Carlin, neka mu je laka crna zemlja, eN puta je govorio o ovom i kako je to fundament na kom pochiva chitavo drustvo, licemjerje i BS (bullshit).

Kako imati saosjecanja za nekog (musko-zensko, nebitno), ko odlichno zna da ide u hijensku jazbinu i kad mu se desi ono sto je ochigledno da ce da se desi, posle 20 godina prijavi da je bio ujeden i krene da prenemaze. Dakle nevrijedno komentara. A posebno sto ti isti/iste idu da promovisu guzicu/belo telo i zarade leba bez motike, dodju "qrvanjem" do slave, moci, para.

Ovo se oduvijek dogadjalo i dogadja, isto kao sa Harvijem, no tada su cutali/le, jer su dobro i posteno razumjeli/le kakvim se poslom bave i da je to cijena. Nego iz razloga sto je svijet potpuno posasavio, imaju obraza da se prenemazu.

Sto mi pade nam, volio bih da je moguce znati, koliko ih je batalilo karijere (je li vise od 0.2%), kad im je kakav producent rekao, -Ako zelis ulogu.. .

Sto se tiche Kevina Spejsija, ne sto sam narochit fan gospodina, nisam nichiji pa ni njegov, ali stvarno bi manje prenemaganja bilo dobro.
Kakva crna pedofilija?! Pa age of consent u Eu je 14-16.

Uostalom, sto je Dave Chappelle zborio, -How old is 15 really? Prichajuci o R. Kelly-iju i kako je (navodno, zapravo 100%), pikio po nekim mladjanim 15-godishnjim obozavateljkama u sexualnom zanosu.. I zastupao, -Ako sa 15 godina ne znas da li zelis da te neko zapisha ili ne (ili moras da razmislis "kako se osjecas povodom toga"), -Give up motherfucker!
Nadovezujuci na to prichu o nesrecku istih godina, koji je zDrugom vjezbao borilacke zahvate i ubio ga nehotice. Sudjeno mu je kao odraslom, dobio dozivotnu!

Dakle, -How old is 15 really?! (Ima na youtube, ko voli nek pogleda, odlichan je).