Ima Army shop i u Pljevljima. Kome treba neka piše u PM da mu dam kontakt...
Poslato sa VTR-L09 uz pomoć Tapatoka
Ko je vas poznavao, ni pakao mu neće teško pasti...
Treba mi neko ko zna oko podesavanja na Fb-u, konkretno podesavanja oko stranice koja je vec napravljena, ali je neko cacnuo nesto, pa sad stranicu koja je namijenjena za cg ispostavu firme mogu da otvaraju samo ovi sa crnogorskom IP adresom, dok svi ostali van cg, kad kliknu na link, otvara im se firmina globalna (centralna) fb stranica.
Dje se nalazi podesavanje da se svima otvara stranica crnogorske ispostave?
Ima li se dje nac' venecijanska maska ?
... to ja znam jer je mene brat u Italiju !
Ima u kotor u stari gtad
My Job Is Top Secret. Even I Don't Know What I'm Doing.
Znate li nekog ko izdaje kucicu/kolibu, sjever drzave. Uslov je samo da ima kamin za lozenje vatre?
Ja imam jednu, ali je mala..
Ako ne postoji razlog da se pije, to nije razlog da se ne pije...
Moze li se preko e-bay kupiti stvar i platiti fakturom koju ti posalju sa proizvodom? Placa li se dodatno sta na cenu preko 220e? Ako se placa dodatno placa li se i za dostavu u Srbiji?
cjelokupan iznos sa sve postarinom placas direktno kesom putem paypala ili dirketno kreditnom karticom
Drugovi, đe se može u Pg kupit dva daka pijeska ( kao plažni, sitni ) ne šljunka ?
Znam i ja za da imam opciju da obiđem svako redom stovarište, ali ako neko zna konkretno đe im neka napiše. Koliko se informisah, ni u Okov, ni u Kips, ni u Cijevnu komerc nema.
"LIFE IS ABOUT PASSIONS. THANK YOU FOR SHARING MINE." - Michael Schumacher
Dva dzaka nemas dje. Podje nedje ako znas da ima separacija, trazi dva dzaka greze i to je to. Bilo je nedje na zabjelo dje su one nove zgrade preko puta tehnomaxa.
- Smrt fasizmu baba
- I tebi sinko, i tebi
Podjes na plazu i napunis lijepo,ne placas nikome nista
Sent from my iPhone using Tapatalk
Zna li neko kako se tacno zove ovo sa slike, obicno raste pored puta?
![]()
Last edited by nemam ti kad; 05-11-17 at 16:51.
Zna li neko gdje imaju da se kupe ambalaze za pakovanje kolaca? Moze kartonska ili plasticna.
Sent from my HTC U11 using Tapatalk
There are currently 3 users browsing this thread. (0 members and 3 guests)
Bookmarks