ne vjerujte vazda ovim klipovima jer su bas ovi IIHS do sad imali masu skandala(sa laziranjem udara i brzina)...
A sto se i vidi...
Na klip koji je novak izbacio su lose postavili auto (previse su coskom gadjali) pa je auto nastavilo pored betonske barijere i zdrobilo i vrata i kabinu...
Ocjena- losa
Onda su dobili masu hejta i komentara pa su test ponovili(klip koji je izbavio McS) i magicno je auto dobilo dobar rezultat?Jer su ga postavili kao i sva druga kola sto su testirali...
Generalno gledano SUV vozila nisu previse bezbjedna a tek pravi "dzipovi" i pikap-ovi su smrt na tockove...pri ovakvim udarima kabina zna da de spoji sa tovarnim prostorom
Nisu ni metar sa metar, napredovala je tehnologija. Sigurno postoji neko bolje obajsnjenje.
Sent from my EVA-L09 using Tapatalk
Ja vozim sad ovog RAM1500, casti mi moje, ne smijem ovo da gledam!![]()
As far back as I can remember I always wanted to be a gangster.
Nije, nisam ja iz zagoricaJa sam iz gornje gorice
(razlika u vaspitanju i djelatnostima)
Nego mi je ovo firmin, ovamo u amerike.
Ali jeste takav kao sto ima u pg, vidjeh ga jednom ljetos. 'Moj' ovamo je malko bolje opremljen tj nakrcan je opremom.
As far back as I can remember I always wanted to be a gangster.
Ovo je brutalno dobro:
B92: Mazda zablistala na sajmu u Tokiju sa dva nova koncepta http://www.b92.net/automobili/vesti....nav_id=1318047
Sent from my SM-G930F using Tapatalk
Uzeh mazdu 6 prije 15 dana...4 godine ce sad. U Efel kupljena...2.0 benzin, 107 kw, 60.000 presla.
Potrosnja kroz grad 10-11, na otvoreno oko 7-7.5 mada sam je bas lagano vozio do kolasina, bara, novoga.
U servis sve odradjeno kako treba, uredno pazena i zaista se prijatno iznenadih uslugom u Efel. Jako profesionalno i ljubazno osoblje. Rekli mi cijene malog servisa (ispod 100 eura) kao i servisa na 120.000 (svjecice) taj je oko 340 eura, upoznali me sa garancijom i kako.i.sro.da radim.Narucih i zimske gume i vojla.
Tesko da ce me neko iz japanca ubuduce izvuc
Sent from my HTC 10 using Tapatalk
Leo Messi no es de este mundo !!! Gvardiola...14. Grazias Pep.
http://www.autodiler.me/auto_oglasi_...4#galleryPopup
Ovu? Neka je sa srecom, fino auto... Gledah ga prije 2 mjeseca al me par sitnica sto nije imao od opreme razbise![]()
Top auto. Srecno!
Sent from my LG G6 using Tapatalk
e to je kupovina
srecno
Prema tome, šta da ti kažem?
Zdravo bio!
Koliko si je platio
Sa novim gumana, servisom i nekim dodacima koje sam ubacio 15000.
a nije to malo.
Sa srecom
Pa dobro ako je dobra to je taman toliko i vrijedi...
Meni se crna najvise svidja a jos ako ima felme dobre ludilo je pravo
Mazda 6 2018
under the hood: a 2.5-liter turbo four with 250 horsepower and 310 lb-ft of torque from just 2,000 RPM
![]()
Last edited by McS; 30-11-17 at 15:45.
retrovizor top
Prema tome, šta da ti kažem?
Ima li dje u cg otpad za Mazde?
Sent from my iPhone using Tapatalk
I'd rather be driving my car thinking about God than sitting in mosque thinking about my car
Mazda 6, 2013 godiste, kupljena u salonu.
1. Sav se skvasio jer propusta vodu!? Zadnje sjediste skroz mokro, u dijelu dje je mjesto za rezervni tocak puno vode. Nikad udarana.
2. Kvalitet izrade
https://streamable.com/s/0015p/sccoyu
Stvarno je prelijepa, pogotovo kao ova automatic, jak motor,veliki ekran, dual klima,... Top. Samo mi malo bezveze da si mokre guzice kad je kisa.
Last edited by GaD; 30-11-17 at 17:13.
Mene podsjeca na Infinitija.
Sent from my HTC U11 using Tapatalk
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks