Preporuka za još neki market tipa mobile.de i autoscout?
Preporuka za još neki market tipa mobile.de i autoscout?
www.autodiler.me
pogledaj https:\\www.autoricardo.ch
to je za svajcarsku, a oni ti vjeruj mi vole benzince![]()
Last edited by E_K_V; 23-10-17 at 14:47.
to nesto govori
Prema tome, šta da ti kažem?
Govori da ga nemaš šta zvati, sem ako nećeš da čekaš podosta...
Sent from Tapatalk
#fakenews
ja nikad nisam cekao preko dan dva
Prema tome, šta da ti kažem?
Sitnije poslove uzimam u roku odma![]()
* Profesionalni detailing vozila *Instagram : Tico Detailing
Akorda koga bih najradije uzeo, odje nema za te pare, samo jedan , i to lakiran, sto ipak ne bih kupovao, a avensis mi se dopada ali mi je nesto zastario, sta znam...
Isti motor kao u 159?
MK4 mi se dopada, koji motor preporucujes?
Bio je jedan kod neke ruskinje u Baru, ali 1.6 benzin, mogu misliti kako ide.
Opet ja, a kakve su mazde 6, 2.0 dizel 2005 godiste?
1.9JTD je obradjen u 2.0CDTI(Opel Insignia)
"Opel also uses a version of this engine. Their CDTI engine, manufactured in Pratola Serra, Italy and Kaiserslautern, Germany, is the product of the half-decade joint venture between GM and Fiat."
Alfa i opel su radili zajedno. U 159 ti je mjenjac iz opela. I to je jedini problem koji 159 moze da ima. Losiji mjenjac.
Sent from my iPhone 7 using Tapatalk
audi a4 b7 2.0tdi kratki trzaji izmedju 1499 i 1699 kao i izmedju 3299 i 3499 obrtaja kad je na temperaturi izmedju 80 i 90 c, sta bi moglo biti kad je ladan nema tih simptoma, dva puta se javilo isto u svim rezimima voznje ja ga ugasim u toku voznje i ponovo upalim i vozim normalno bez problema
smile if you fucked today
imam je ja karavan, to godiste 2.0d 140ks...
Trenutno 290 000 kilometara...Motor fantazija, bez greske, samo redovni servis...
Mane su im dosta meki trapovi i zamajac i provjeri je od rdje! Trapovi su dosta jeftini ali ces vjerovatno morat da ih odradis jer su sve koje se prodaju debelo zagazile u 200 000+ km...Za nekih 120e mozes komplet sva 4 ramena, krajeve spona, jabucice itd da odradis i da si miran 5 godina...
Pazi se od zamajca, jer kvacilo+zamajac nidje ne moze da se nadje ispod 600e+ ruke...I obavezno na dizalicu provjeri ima li dje korozije
Opreme za te pare ima masu, prostora masu...Vozi se fino, udobna je, tiha...potrosnja boga mi oko 8l normalne voznje kroz pg
Last edited by Laz; 24-10-17 at 11:00.
I ova je karavan(uh), 3.5k do registracije.
Pise na satu da je 210k presla, ima servisnu knjigu i sve racune sta je mijenjano na nju.
Nijesam je detaljno gledao, ovako na prvi pogled je ocuvana, unutra kao nova, opremu finu ima za to godiste.
Znaci odrzavanje i nije preskupo, ova ramena su dzabe, kad se sjetim koliko sam ih placao na audija....
Nije mi se karavan kupovao, ne volim ih , ali ova ako bude da valja, moguce da cu je uzeti.
Nije preglomazna?
Samo ti pogledaj je li i kad je mijenjan zamajac....Jer im je fabricki to bila mana, na 40-50k je znao da crkne...
Za te pare se uzima sa bose muzikom i kozom...Ja sam moju platio 3300e prije 2 godine
Mada opet ako je bas dobro ocuvana onda vrijedi...
Motor nema nikakvih vecih problema...Turbina traje koliko i auto, dizne su Denso koje nisu bas osjetljive(ali znaju da crknu na 300-350k, malo se teze repariraju, jedino u srbiju ima)
Zna da stoji upaljena check engine lampica zbog jednog SCV ventila( na otpad 15eura, evo godinu i kusur radi bez greske)
A velika boga mi jes, pogotovo kroz grad...Ako nema senzore, racunaj da ces morat da ih stavis, mada je to sad postala smijesna investicija...i oni od 15-20e rade predobro
Da potvrdim ovo za Mazdu. Imam je od februara. Ne htjedoh reci ista prije kolege. Ako ti bude merak mozes vidjeti moju za vikend. Moja je 2006 god.
Sent from my NOA__Loop using Tapatalk
http://www.youtube.com/watch?v=FliGuYrDla8&NR
Mr_G_rUzNi aka mrG1
Ja sam ih gledao 5-6 prošle godine, svaka full rđe bila... Kakva bijaše jedna sa Ct, Fabija reče sa 20m da se možemo odma okrenut...![]()
#fakenews
Onda je ova preskupa, evo sad gledam na mobile.de, ima za smijesne pare, sve sa servisnom istorijom.
There are currently 8 users browsing this thread. (0 members and 8 guests)
Bookmarks