@novakče onda ti pratiš ove male ribe, čiji je ego i narcizam u normali
Zelim vam samo jedno, a to su dvije stvari: "rad, red i disciplinu".
@novakče onda ti pratiš ove male ribe, čiji je ego i narcizam u normali
Do sa dno mi jeeee....
Ako ne postoji razlog da se pije, to nije razlog da se ne pije...
Banujte je pls
but if you wanna find hell with me, i can show you what it's like, till you're bleeding
Nisu mi snovi toliko sivi da bih upisao Udg.
Sent from my Redmi Note 2 using Tapatalk
Yes, I'm in need of something
But it's something you ain't got
Ako je petak dan za metak, subota je:
![]()
but if you wanna find hell with me, i can show you what it's like, till you're bleeding
Čuš pošalica. Njima je u holu mapa svijeta okačena naopačke, da simbolizuje drugačiji pogled na svijet. Prva generacija kad je upisana, išli su kolektivno padobranom da skaču, samo ne znam da li je skok bio obavezan ili ne. Inače, makar je prilikom otvaranja bio takav slučaj, pri upisu su im bodovali razne vanškolske aktivnosti iz srednje škole, od vicešampionstva retorike, pretpostavljam, pa do sportskih i dobrovoljačkih aktivnosti.
A svima je zajedničko da vele da je udg teži od državnog. Sa verom u Mila, Vesa i Privatno Preduzetništvo... Osim kad država treba da obezbijedi dom i stipendije za udg-ijevce, kad se programi na državnim fakultetima gase ili deformišu da bi ih udg otvorio, kad se redom udg-jevci uvaljuju državnim organima i slično. Mada su Vesovi kadrovi to radili i prije nego što se udg osnovao.
Garantujem da se osjeća ponosno.
Last edited by NHM; 21-10-17 at 16:13.
- .- - .- - .- - .. .-. .- -- --- ... -. .--- .. -.-. .... .- .-. ..
Ni Mediteran nije daleko. Tu su neđe...
Sent from my SM-N910F using Tapatalk
Mene je blam da gledam ovo. Koliko kretena na jednom mjesto koji se takmice ko je veci dupelizac, ne bi li ugrabio dje kakvu fotelju.
- Smrt fasizmu baba
- I tebi sinko, i tebi
Pa cekaj, je li tezi od drzavnog ili ne?
Meni je pokojna baba, kao najstarijem unucetu, stalno pricala da bi voljela da budem doktor i da nosim bijeli mantil...
Pa sam mislio da upisem te doktorske studije, da postanem doktor prava i da nosim narandzasti mantil, babi je isti kur*c, ona je bila daltonista a i svakako je pokojna...
Ali necu ako je tezi od drzavnog...
Non sum uni angulo natus: patria mea totus hic mundus est.
Udg sektasi
Sent from my iPhone using Tapatalk
nothing comes from violence and nothing ever could
Vi ste manjina.![]()
Ahah, evo Milo kritikuje prosvetare...
Veli, moramo biti konkurentni znanjem jer nam diplome nece k. valjat... bas tim rijecima
Mozda misli da ugasi drzavne i sve prebaci na udg.
Sad sam nastavio specijalisticke tamo i vidim da su u medjuvremenu nikle par zgrada okolo...
DPS nece nikad pasti.
Uzeo sam clansku kartu, sledece godine cu naci neki fini posao i svi srecni, zadovoljni.
Nema potrebe da pravim budalu od sebe, zasto da propadam kad mogu zivjet sasvim pristojno.
Citavi zivot gledam oko sebe neobrazovane ljude kako mi se smiju, nemaju osnovnu skolu a po dva posla, nesto privatno, drzavni obavezno.
Opozicija sve prevare, dosta je bilo.
A najjaci ste vi sto ismijavate nas koji zelimo da napredujemo i usavrsavamo se. Najlakse je osudjivati na forumu i ismijavati, ali dok vi to radite i to vam je vrhunac dana mi ucimo, napredujemo, usavrsavamo se i sjutra cemo biti krem i nosioci drustva, jer ljudi koji predaju na UDG su izuzetno sposobni, radni i vrijedni i prenose nam prave vrijednosti i znanja.
Mogu visoko uzdignute glave da sam student na UDG iako sam prije toga zavrsio studije zelio sam da upisem moderan, evropski fakultet sa drugacijim pristupom i pogledom i sigurno nisam pogrijesio. Bolji sam covjek, mnogo vise znam i mnogo vise sam naucio u praksi nego u teoriji i sa ponosom pjevam nasu himnu.
JA UPISAH UDG, JA UPISAH UDG, JA UPISAH UDG!!!
MICHAEL, THANK YOU FOR SHARING YOUR LIFE WITH US!
Konacno zdravo razmisljanje...
Dekan Pravnog fakulteta na UDG je Zoran Stojanovic, alooo... doajen krivicnog prava...
Ko je dekan na drzavni- veljo pandurcina, mujovic kad sam ja bio, tuga, cemer i jad...
Imam nekoliko drugova koji su zavrsili udg, i sad su svi na bas visokim polozajima...
A dje sam ja- kucam na cdm forum...
E pa necemo vise tako... sad sam definitivno prelomio- bicu dr prava sa ju di dzija...
Ako su ovi sa osnovnih studija tako uspjesni, sto ce tek doktoranti da postignu...
A ovo je inace nasa prica- sjedi ruga pored puta, svakome se drugo ruga a sebe ne vidi...
Ko proziva udg- oni koji nijesu ni zavrsili fakultet, neobrazovani i zatupljeni ljudi... ili oni koji nemaju para da sebi priuste kvalitetno obrazovanje... zato ce cijelog zivota da tapkaju u mjestu, u sivilu prosjecnosti...
Ili sto bi pametni i obrazovani ljudi rekli, snovi vise nisu sivi
MICHAEL, THANK YOU FOR SHARING YOUR LIFE WITH US!
Jakuza
Karamazov ❤️
Nasa boja je narandzasta jer volimo UDG i navijamo za Holandiju![]()
There are currently 3 users browsing this thread. (0 members and 3 guests)
Bookmarks